kitap sevenler kulübü

Hepinize merhaba...

bende kitap okumayı severim.kitaplar hayatım da önemli bir yere sahip
onlar farklı bakış açıları,onlar ayrı ayrı bir dünya,farklı hayatlara,dünyalara
göz atış kapısı....

ve daha sayamadığım bir sürü şey benim için kitap...

kitaplarla ilk tanışmam ilkokul 1. sınıftayken cin ali serisiyle başladı ve
kitap aşkım giderek daha tutkuyla devam ediyor...

Ben de hiç internetten alışveriş yapmasını sevmiyorum... Kitapçılarda gezip kitaplarla iç içe olmak çok hoşuma gidiyor.... En büyük hobilerimden biri... Teknolojiyi kullanarak bundan mahrum kalmak istemem doğrusu... Ama bulunduğunuz yerde kitabevi yoksa en mantıklısı internetten almak... Ben Ankara da olduğum için istediğimi rahatlıkla buluyorum...

Son düzenleme:

Hepimizin hayatında bir Cin Ali serüveni olmuştur kesin öyle değil mi? yerimseniben

Hoş geldin aramıza... a.s.

teşekkür ederim a.s

bende internetten kitap alışverişi yapmayı sevmiyorum.
kitapçıda kendimi kaybediyorum yanımda kimse olmasın rahat rahat bakıyım
istiyorum.elime alıyım,arkasını okuyayım,inceleyeyim.
benim içinok ayrı bir tutku kitap.

Evet yaaa ben de yalnızken giderim kitabevine... Yanımda gezecek kimse bulamayınca kendimi kitapçılara atıyorum bakmışım vakit çok çabuk geçmiş... Çok zevkli bir olay... Açıkcası internetten sadece kitap değil hiç bir şey almıyorum belki de alışkanlık değil ondan...

Aynen.Zaten genelde alışveriş yapmam internetten.O kitapları ellediğimde
ciltleri,kokuları varya nefiss......................................

merhaba arkadaşlar ben sıptar sizleri böyle kitap sevgisiyle dolu görmek beni çok mutlu etti.bende kitap aşığıyım elime her fırsat geçtiğinde yolda yolculukta hastanede nerede olursam olayım.elimde kitap olur muhahhak çantamda asla eksik etmem kitabımı bazen çocuklarım takılır bana anne kitaplarla çiceklerin bizden daha kıymetli diye gerçektende onlarla çok mutlu oluyorum.ağır bir depresyonu bile kitaplarımla aştım diyebilirim eşim çocuklarım televizyon izlerken ben onların yanında kitap okurum.kitap severler kulübünüde kitapları çok sevdiğimden kurdum.hepeydir giremediğim içinde sizlerle tanışma fırsatı bulamadım.sizlerle olmak çok güzel şuan benim elimde okumaya başlıyacağım üç kitabım var. italyanca aşk başkadır; geri döneceksin, aşk mutfakta pişer, ( Maeve Binchy kitapları) sizlerle kitap sevgisini paylaşmak çokm güzel sevgilerimle

Hoşgeldiniz aramıza..........................
Bende bir Meave Bincy kitabı okumuştum-Aşk Birkere......sevemedim
bu kitabı.Oysa herkes bu yazarın eserlerini övüyor.

şu an Khaled Hosseini'den Bin Muhteşem Güneş'i okuyorum. daha önce yazarım Uçurtma Avcısı adlı kitabını okumuştum ve hayran kalmıştım. Bu kitap da öyle...
hem çok sürükleyici bir dili var hem de duyguları öyle güzel aktarmış ki okuyucuya. Kitaptaki karakterlerle özdeşleştim resmen, bazen Leyla oldum bazen Meryem...
gözlerim doldu ikisi için de...biliyorum ki böyle yaşayan bir sürü kadınlarımız var. sevmediği bir adamla küçük yaşta evlendirilen, kaderinin kurbanı olan...
okuyun bu kitabı arkadaşlar, pişman olmayacaksınız...

kuzucuğum D&R dan alabilirsin kitapları. güvenilir hem de D&R kartında artı puan birikiyor hihoyyyt
ama tabiki kitaba dokunarak almak en keyiflisi...
seviyorum kitap okumayı, kitap okuyan arkadaşlarımla paylaşmayı :1hug:

Bende şuan Tanrı'nın Doğum Günü-Burak Özdemir'in yazmış olduğu
kitabı okuyorum..............

Tanrı'nın Tanrı'nın varlığına inanmayan bir reklamcı ile
sözleşme imzalayıp,kendisine yeni bir imaj yaratmak istemesi konusu.........................
Nefis bir kitap.................................

okunacaklar listesine aldım kitabı arzucan yerimseniben

İlginç bir kitaba benziyor okuyacağım en yakın fırsatta!:1rolleyes:

Fırsatınız olur ise Soner Yalçın Efendi yi okuyun... Bence çok bilgilendirici... Ben çok seviyorum bu tarz tarih kokan kitapları... Açıkcası okurken "Aaaaa bu da böyle miymiş?" dediğim çok oldu.... Daha devam ediyor...

Çok başarılı bir kitap. Oldukça etkilenmiştim okuyunca. Dünyadan bihaber yaşayıp gittiğim duygusuna kapılmıştım.

evet ya D&R çok güzel ben ençok oradan alıyorum.
kartlarının olmasıda harika.
ben en çok cevahir D&R ı seviyorum.çok büyük ve aradığın her şeyi
bulabiliyorsun.küçük olanların da kalmamış olabiliyor ve tırtıklanmış oluyor
gıcır gıcır olmasını isterim aldığım kitapların.

birde size bir sır veriyim,söylemeye utanıyorum ama ben kitaplarımı başkasına vermekten hoşlanmıyorum

nedenine gelince eskiden çok verirdim ama hep yıpratıldı kitaplarım üzerine yazılar
yazıldı(hemde çok özel olanlara,bana hediye gelenlere),suyun içine düşürülüp parçalandı,bir kısmı hiç geri gelmedi :tomato:.
ben kitaplarımın kalıcı olmasını istiyorum kütüphanem olmasını istiyorum.şuanda evimde yer yok ama kim bilir belki hayallerim birgün gerçek olur.

sadece çook güvendiğim bir insan olursa sevinerek verebilirim.
tabi böyle söylüyorum ama istenildiğinde yine mecburen veriyorum:bbo:

ben de paylasmayı derken, konusunu paylasmayı kastetmiştim :roflol:
benım de kitaplarımın cok zarar gordugu ya da gerı gelmedıgı olmustur. hatta bana hedıye gelen bır kıtabı arkadasım ıstemıstı okumak ıcın. aradan epeyı zaman gectı kıtabıma noldu dıye sordum, walla kaybettım parasını vereyım gıt al dedı, bır daha sana kıtap mıtap yok dedım ben de :mymeka: cok da yakın sevdıgım bır arkadasım ama kıtap falan cok okumadıgı ıcın onun benım ıcın ne kadar degerlı oldugunu anlayamadı halıyle.
ama aıle harıcınde cok da paylasmıyorum artık :ecrin_bebek: bır de cok guvendıgım bır ıkı arkadasıma verıyorum
ılerde benım de kocaman bır kutuphanem olacak inşallah kaydirigubbakcemile2

sizler en çok hangi tarz kitapları okumayı seversiniz.

klasikler mi,yoksa popüler kitaplarımı.
kimisi vardır ya ben asla popüler kitapları okumam der
sizler nasılsınız.

ben mesela her tarz kitabı okurum.kimisi sırf aşk romanları okur,kimisi polisiye vs.....
ve onun dışına çıkmazlar hep o tarz kitap ararlar.

ben öyle değilimdir.kitap konusunda sınır koymam kendime,tabiki beğenmediğim kitaplarda oluyor ama
bu o tarz bir kitabı bir daha okumam dedirtmiyor bana.

klasik te okurum,biyografide okurum,aşk romanıda okurum yani her tarz okuyabilirim yeterki
doğru ellerden güzel yazılsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…