Bende Idefixe den alıyorum.. Güzel kitaplar var .hemde şimdiye kadar hiç sorunla karşılaşmadım.ama görerek almak daha iyi tabiki..Benimki biraz zorunluluktan bulunduğum yerde istediğim gibi bir kitapçı yok. ve çok pahalılar.
Hepinize merhaba...
bende kitap okumayı severim.kitaplar hayatım da önemli bir yere sahip
onlar farklı bakış açıları,onlar ayrı ayrı bir dünya,farklı hayatlara,dünyalara
göz atış kapısı....
ve daha sayamadığım bir sürü şey benim için kitap...
kitaplarla ilk tanışmam ilkokul 1. sınıftayken cin ali serisiyle başladı ve
kitap aşkım giderek daha tutkuyla devam ediyor...
teşekkür ederim a.s
bende internetten kitap alışverişi yapmayı sevmiyorum.
kitapçıda kendimi kaybediyorum yanımda kimse olmasın rahat rahat bakıyım
istiyorum.elime alıyım,arkasını okuyayım,inceleyeyim.
benim içinok ayrı bir tutku kitap.
Ben de hiç internetten alışveriş yapmasını sevmiyorum... Kitapçılarda gezip kitaplarla iç içe olmak çok hoşuma gidiyor.... En büyük hobilerimden biri... Teknolojiyi kullanarak bundan mahrum kalmak istemem doğrusu... Ama bulunduğunuz yerde kitabevi yoksa en mantıklısı internetten almak... Ben Ankara da olduğum için istediğimi rahatlıkla buluyorum...
merhaba arkadaşlar ben sıptar sizleri böyle kitap sevgisiyle dolu görmek beni çok mutlu etti.bende kitap aşığıyım elime her fırsat geçtiğinde yolda yolculukta hastanede nerede olursam olayım.elimde kitap olur muhahhak çantamda asla eksik etmem kitabımı bazen çocuklarım takılır bana anne kitaplarla çiceklerin bizden daha kıymetli diye gerçektende onlarla çok mutlu oluyorum.ağır bir depresyonu bile kitaplarımla aştım diyebilirim eşim çocuklarım televizyon izlerken ben onların yanında kitap okurum.kitap severler kulübünüde kitapları çok sevdiğimden kurdum.hepeydir giremediğim içinde sizlerle tanışma fırsatı bulamadım.sizlerle olmak çok güzel şuan benim elimde okumaya başlıyacağım üç kitabım var. italyanca aşk başkadır; geri döneceksin, aşk mutfakta pişer, ( Maeve Binchy kitapları) sizlerle kitap sevgisini paylaşmak çokm güzel sevgilerimle
Merhaba arkadaşlar, internet üzerinden kitap alan var mı? Ben kitapçılardan almayı yeğliyordum, o mis gibi yeni baskılar bazen de sahafların nostaljik kokuları arasında mest oluyordum fakat bu sıralar alış-verişlerimi internet üzerinden yapmak durumundayım :/
Bende şuan Tanrı'nın Doğum Günü-Burak Özdemir'in yazmış olduğu
kitabı okuyorum..............
Tanrı'nın Tanrı'nın varlığına inanmayan bir reklamcı ile
sözleşme imzalayıp,kendisine yeni bir imaj yaratmak istemesi konusu.........................
Nefis bir kitap.................................
Bende şuan Tanrı'nın Doğum Günü-Burak Özdemir'in yazmış olduğu
kitabı okuyorum..............
Tanrı'nın Tanrı'nın varlığına inanmayan bir reklamcı ile
sözleşme imzalayıp,kendisine yeni bir imaj yaratmak istemesi konusu.........................
Nefis bir kitap.................................
kuzucuğum D&R dan alabilirsin kitapları. güvenilir hem de D&R kartında artı puan birikiyor hihoyyyt
ama tabiki kitaba dokunarak almak en keyiflisi...
seviyorum kitap okumayı, kitap okuyan arkadaşlarımla paylaşmayı :1hug:
evet ya D&R çok güzel ben ençok oradan alıyorum.
kartlarının olmasıda harika.
ben en çok cevahir D&R ı seviyorum.çok büyük ve aradığın her şeyi
bulabiliyorsun.küçük olanların da kalmamış olabiliyor ve tırtıklanmış oluyor
gıcır gıcır olmasını isterim aldığım kitapların.
birde size bir sır veriyim,söylemeye utanıyorum ama ben kitaplarımı başkasına vermekten hoşlanmıyorum
nedenine gelince eskiden çok verirdim ama hep yıpratıldı kitaplarım üzerine yazılar
yazıldı(hemde çok özel olanlara,bana hediye gelenlere),suyun içine düşürülüp parçalandı,bir kısmı hiç geri gelmedi :tomato:.
ben kitaplarımın kalıcı olmasını istiyorum kütüphanem olmasını istiyorum.şuanda evimde yer yok ama kim bilir belki hayallerim birgün gerçek olur.
sadece çook güvendiğim bir insan olursa sevinerek verebilirim.
tabi böyle söylüyorum ama istenildiğinde yine mecburen veriyorum:bbo:
inşallahcokacimcoook
ve kitapları kötü kullananlarıda kaydirigubbakcemile:mymeka::1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?