kitap sevenler kulübü

"tersi gibi görünse de, yetişkin erkeklerin ruh sağlığı kadınlarınkine oranla daha bozuktur.ruh sağlığı kurumlarına kadınların daha fazla başvurmasının en önemli nedeni, kadınların duygu ve ihtiyaçlarını belirtmekten ve yardım istemekten çekinmemeleridir. bir erkek için ihtiyacını,çaresizliğini göstermek oldukça küçültücü bir duygudur. bu nedenle erkekler doktora ve sağlık kurumlarına daha az başvururlar.ancak kadınlardan 4 misli fazla oranda erkek alkol ve uyuşturucu bağımlısıdır, 3 misli fazla sayıda erkek intihar ve benzeri yüksek riskli davranış gösterir."
önemli bi bilgi diye düşündüm..

huhuuuu :)
nere gitti bu kitap sevenler ????
yoksa tapınağın öbür yüzüne mi gittiniz :jeyyar:
o kitaptan yaza yaza kaçırdım mı sizi:)
dün elif şafakın siyah süt'ünü okumaya başladım, güzel gidiyo şimdilik..
ama bu demek diilki tapınağın öbür yüzünden yazmaya devam etmicem kaydirigubbakcemile3
mesela..
"geleneksel evlilik ve birliktelik anlayışı çiftlerin mutlaka benzer şeylerden hoşlanmasını,benzer zevkleri olmasını,tüm vakitlerini birlikte geçirmesini,heryere birlikte gitmesini yüceltir. başlangıçta zaten oldukça zor rastlanan bu koşullar uzun süreli ilişkide doğal olarak evreler yaşar, etkileşim ve yaşla bireylerin ilgi alanları,zevkleri,zaman geçirme değerleri gelişir ve değişir. bu değişimler mutlaka aynı yönde ve aynı alanlarda da olmayabilir."
"ilişkilerimiz konusunda düştüğümüz en büyük yanılgı DEĞİŞMEZLİK ilkesidir. oysa dış görünüşümüz, yüzümüz,bedenimiz kadar ruhumuz,düşüncelerimiz ve duygularımız da sürekli gelişmekte ve değişime uğramakta."
bunu yazıyorum çünkü çoğunlukla çiftler ilerleyen yıllarda birbirlerini "sen çok değiştin.evlendiğimizde böyle değildin." gibi sözlerle suçlarlar..oysaki değişim olacaktır ve buna hazırlıklı olmak lazım..tüm değişimlerin olumlu olması dileğiyle..görüşmek üzere kızlar..

Bende Tanrı'nın Doğum Günü'nü okuduğumu söylemiştim.Burak Özdemir'in kitabı.
ıçindekileri okuyunca sanki dünyaya vede dine bakış akışım çok değişti.
Elimden bırakamıyorum.Her sayfasını yeniden okuyasım geliyor vede okuyorum.
Benim bu kitabı okumam kesinlikle bir tesadüf değil.Bunu çok iyi anladım.
Belkide Tanrı'nın bana sunduğu mucizelerden biri büyük bir ihtimalle.
Herşey şimdi daha da muhteşem..................................................

arzuca merak ettim kitabı, yani nasıl dünyaya ve dine bakış açın değişti..ne tür şeylerden bahsediyo..

arzuca merak ettim kitabı, yani nasıl dünyaya ve dine bakış açın değişti..ne tür şeylerden bahsediyo..

Yeryüzünde ,işler iyi gitmiyordu.Dünya gergin,insanlar mutsuzdu.
Artık zamanı gelmişti.Tanrı imajını değiştirmesi için bir reklam
ajansı ile anlaştı.Tanrı'ya inanmayan bir reklamcı ile Tanrı'nın
buluştuğu bir kitap..................................

peki ama senin bakış açını nasıl değiştirdi?yani sen de dünyaya karamsar yaklaşıyodun da bu kitap sayesinde daha olumlu mu oldun? onu merak ediyorum..

gel bakalım cancu gel :))

süperrr avatarın koptummmm :roflol: valla geldim süper olmuş burası şuan sevdalinkayı okuyorum ayşe kulin bitmek üzere normalde çok daha hızlı okurum ama kk işin içinde olunca yavaşlıyorumm bu gece bitiricemm süperr bi kitap ayşe kulinin tarzını çok beğeniyorum bu sene okuduğum en güzel 2 kitapta biri uçurtma avcısı diğeride bin muhteşem güneş

ouuw welcome honey :lepi::lepi::lepi:

ojjjbuldumm datlum kaymaklummm buralara gelmişsin beni niye çağırmadınn heekafamçokkarıştı

peki ama senin bakış açını nasıl değiştirdi?yani sen de dünyaya karamsar yaklaşıyodun da bu kitap sayesinde daha olumlu mu oldun? onu merak ediyorum..

Din ve Tanrı konusu yıllardır bizlere korkutularak anlatılmıştı.
Bu kitapta gerçekleri görüyorsunuz.Kuran'ı Kerim'in şifreli bir felsefe
kitabı olduğunu örneğin............................

ben gelip bakyıorum arada,
ama bu ara cok okuyamadıgım ıcın utancımdan yazamıyorum acıkcası :)
kürşat başar- basucumda müzik adlı romanı okuyorum su an bılenlerınız vardır muhakkak :)

Ben Müfide Ferit Tek'in Pervaneler adlı kitabını da bitirdim.
Amerikan terbiyesi,amerikan kolejinde okuyan
Türk kızlarına ,hristiyan misyonerliği uygulanarak
ne feci tesirler vede sonuçlar alındığını yazıyor kitap..

ben gelip bakyıorum arada,
ama bu ara cok okuyamadıgım ıcın utancımdan yazamıyorum acıkcası :)
kürşat başar- basucumda müzik adlı romanı okuyorum su an bılenlerınız vardır muhakkak :)

okuduğum en güsel kitaplardan biridir o.

şimdi safiye sultanı okuyorum 2. sindeyim.

Kimse gelmiyor galiba ben olmayınca buraya..................................

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ben de şu sıralar Kafka dan hikayeler okuyorum.... Yoğun olunca pek gelemiyoruz ama geldikçe de uğruyorum buralara....

Son düzenleme:
Bende şimdi Bakirenin Aşığına başladım.
Zaten Boleyn kızını vede Kraliçenin soytarısını okumuştum.
Çok seri ve güzel gidiyor.Felsefe kitaplarından
sonra böyle kitaplar bana serilik vede akıcılık getiriyor,
seviyorum.Birde kitabın kahramanı Robert Dudley olunca
nefis.............................

Zülfü den Son Ada ya başladım... Keyifli okumalar....

boleyn kızına başladım, çok akıcı ama bir türlü zaman bulup okuyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…