Fowles'in Büyücü ve Kolleksiyoncu'sunu okudum. Gerçekten ilginç bir tarzı var. Son derece başarılı kitaplar.
Ama "Fransız Teğmenin Kadını" Tek kelimeye muhteşem. Fırsatınız olursa kaçırmayın..
sizler en çok hangi tarz kitapları okumayı seversiniz.
klasikler mi,yoksa popüler kitaplarımı.
kimisi vardır ya ben asla popüler kitapları okumam der
sizler nasılsınız.
ben mesela her tarz kitabı okurum.kimisi sırf aşk romanları okur,kimisi polisiye vs.....
ve onun dışına çıkmazlar hep o tarz kitap ararlar.
ben öyle değilimdir.kitap konusunda sınır koymam kendime,tabiki beğenmediğim kitaplarda oluyor ama
bu o tarz bir kitabı bir daha okumam dedirtmiyor bana.
klasik te okurum,biyografide okurum,aşk romanıda okurum yani her tarz okuyabilirim yeterki
doğru ellerden güzel yazılsın.
sizler en çok hangi tarz kitapları okumayı seversiniz.
klasikler mi,yoksa popüler kitaplarımı.
kimisi vardır ya ben asla popüler kitapları okumam der
sizler nasılsınız.
ben mesela her tarz kitabı okurum.kimisi sırf aşk romanları okur,kimisi polisiye vs.....
ve onun dışına çıkmazlar hep o tarz kitap ararlar.
ben öyle değilimdir.kitap konusunda sınır koymam kendime,tabiki beğenmediğim kitaplarda oluyor ama
bu o tarz bir kitabı bir daha okumam dedirtmiyor bana.
klasik te okurum,biyografide okurum,aşk romanıda okurum yani her tarz okuyabilirim yeterki
doğru ellerden güzel yazılsın.
bu kulubü gördüğüme ne kadar sevindim anlatamam bir kitap aşğı olarak
kitap okumak ihtiyaç gibi benim için
çok okurum buraya her gün uğrarım artık
benim gibi kitap dostu olanlarla buluşmak güzel olacak
Ben de çevremdekilerin dediğine göre bir kitap kurduyum. Macera - Aşk - Tarih ve gerçek yaşam kitapları en sevdiğim türler. 9 aylık bir oğlum var o yattıktan sonra kitabımı elime alıyorum ve gecenin tadını çıkarıyorum. Bazı kitaplar hiç gitmiyor ama belki emiye öylesi ras gelmiştir. Aşk romanı tavsiye edeceksek bence ya Judith McNaught ya da Julie Garwood kitaplarını önerebilirim. Ben çok keyifle okuyorum ve göz açıp kapayana kadar bitiyor. Birde okuduğum kitaplardan kütüphane yapmayı çok seviyorum. Yani arkadaşlarımdan alıp okuyup geri vermek pek hoşuma gitmiyor. Oğlum da inşallah bana benzer ve okumayı çok sever.
canımcım hoşgeldin kaydirigubbakcemile5
paylasımlarını dört gözle bekliyoruz hihoyyyt
tapınağın öbür yüzünü bende okumuştum güzel bir kitaptır, ayrıca yine leyla navaronun bir cadı masalı adlı kitabınıda tavsiye ederim okumadıysanız
"kadının rolü erkeğin çocuksu taraflarına annelik; güçlü, pederşahi baskısına da kız evlat rolünü üstlenmektir."
tabiiki buraya yazdıklarıma dair yorumlarınızı da bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?