teşekkür ederim kızlar
aslına bakarsanız çok zor şartlarda okuyorum, bir bebeğim var ve çalışıyorum, sadece otobüste ve akşamları oğlumu uyutmak için sallarken okuyabiliyorum, o nedenle herzamankinden daha seçici olmak durumundayım
murathan munganı bende beğenirim,
benim alışkanlığım yada akıcı okumakta sorunum yok aslında tek sorunum zaman,
almayı düşündüğüm kitapları alamazsam boleyn kızını okumaya karar verdim, gerçi hergün taşınamayacak kadar kocaman heralde sadece evde okurum onu
Arkadaşlar yeni bir romana başladım............................
Tanrı'nın Doğum Günü-Burak Özdemir.............................
Nefis başladı,akıcı bir kitap.Zaten tavsiye üzerine okuyorum bu kitabı.......................................
Bu kitap benim de çok dikkatimi çekmişti geçen sene... Şöyle bir göz atma şansım oldu ama diğer kitaplardan vakit kalırsa okumak istiyorum.
Size okuduğum başka bir kitabı tanıtayım...............
Rambrand'ın orospusu-Sylvie Matton....................
Işığın ressamı Rembrant van Rijn'in onlarca ünlü tablosunda
ölümsüzleştirdiği hizmetçisi,can yoldaşı,orospusu............................
Çok ilginç.... Değişik bir şey olsa gerek....
Rembrant'ın hayatını anlatıyor kitap.Ünlü Rembrant'a neler yapmışlar
o zamanlarda insanlar.Hiçe saymışlar adamcağızın eserlerini.Aç,sefil
kalmış.Okuyunca çok üzülmüştüm.Şimdiyse eserlerine paha biçilemiyor.....................................
Zaten çoğu değerli yazar yaşarken çok çekmiş... Nedense öldükten sonra bilinmiş kıymetleri... Bu da madalyonun öteki yüzü.... :1no2:
Merhaba arkadaşlar, internet üzerinden kitap alan var mı? Ben kitapçılardan almayı yeğliyordum, o mis gibi yeni baskılar bazen de sahafların nostaljik kokuları arasında mest oluyordum fakat bu sıralar alış-verişlerimi internet üzerinden yapmak durumundayım :/
Merhaba arkadaşlar, internet üzerinden kitap alan var mı? Ben kitapçılardan almayı yeğliyordum, o mis gibi yeni baskılar bazen de sahafların nostaljik kokuları arasında mest oluyordum fakat bu sıralar alış-verişlerimi internet üzerinden yapmak durumundayım :/
Zaten çoğu değerli yazar yaşarken çok çekmiş... Nedense öldükten sonra bilinmiş kıymetleri... Bu da madalyonun öteki yüzü.... :1no2:
günaydın arkadaşlar.
bende kitap okumayı çok seviyorum.aslında biz ailecek seviyoruz benim eşimde çok seviyor kitap olumayı.
bende kitapları görerek almayı seviyorum.incelemek onlara dokunmak çok hoşuma gidiyor.
sanırım bu konuda babama çekmişim.babamda tam bir kitap kolik.
Merhaba, ben sık sık alırım internetten. Kitaba dokunmak etmek güzel de sitelerin indirimlerini takip ederim. Topluca da alım yapacaksam hem taşıması rahat oluyor, kapıya kadar getiriyorlar hem listemi yapıyorum. ıstediğim kitapları listeme atıyorum, indirim vs olunca hepsini birden alma şansım oluyor. Bana pratik geliyor doğrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?