kitap sevenler kulübü

Bence oku Boleyn kızını çok akıcı vede insanın başka tarzları okumasına
vede kültürleri yaşamasına da ihtiyaç var.Kitabı merak edip elinden
bırakamayacaksın.Serilik kazanacaksın okurken...........................................

Bu arada Milan Kundera'nın Bilmemek adşı kitabınıda bitirdim.
Kitabın sonu çok sevdiğim Murathan Mungan'ın hikayelerindeki
gibi sürpriz bir şekilde bitti.......................................
135 sayfacıktı zaten....................................................

murathan munganı bende beğenirim,

benim alışkanlığım yada akıcı okumakta sorunum yok aslında tek sorunum zaman,
almayı düşündüğüm kitapları alamazsam boleyn kızını okumaya karar verdim, gerçi hergün taşınamayacak kadar kocaman heralde sadece evde okurum onu

Bencede okumalısın Boley;i.Okudukça rahatlayacaksın emin ol........................................

Arkadaşlar yeni bir romana başladım............................

Tanrı'nın Doğum Günü-Burak Özdemir.............................
Nefis başladı,akıcı bir kitap.Zaten tavsiye üzerine okuyorum bu kitabı.......................................

Bu kitap benim de çok dikkatimi çekmişti geçen sene... Şöyle bir göz atma şansım oldu ama diğer kitaplardan vakit kalırsa okumak istiyorum.

Bu kitap benim de çok dikkatimi çekmişti geçen sene... Şöyle bir göz atma şansım oldu ama diğer kitaplardan vakit kalırsa okumak istiyorum.

Nefis bir kitap.Tanrı'ya inanmayan bir reklamcının Tanrı ile yüzleşip
Tanrı'yı bir numara yapmak için Tanrı ile yüzleşmesi......................
Tanrı'nın doğum günü-Burak Özdemir................................

Size okuduğum başka bir kitabı tanıtayım...............
Rambrand'ın orospusu-Sylvie Matton....................
Işığın ressamı Rembrant van Rijn'in onlarca ünlü tablosunda
ölümsüzleştirdiği hizmetçisi,can yoldaşı,orospusu............................

Çok ilginç.... Değişik bir şey olsa gerek....

Çok ilginç.... Değişik bir şey olsa gerek....

Rembrant'ın hayatını anlatıyor kitap.Ünlü Rembrant'a neler yapmışlar
o zamanlarda insanlar.Hiçe saymışlar adamcağızın eserlerini.Aç,sefil
kalmış.Okuyunca çok üzülmüştüm.Şimdiyse eserlerine paha biçilemiyor.....................................

Zaten çoğu değerli yazar yaşarken çok çekmiş... Nedense öldükten sonra bilinmiş kıymetleri... Bu da madalyonun öteki yüzü.... :1no2:

Son düzenleme:
Zaten çoğu değerli yazar yaşarken çok çekmiş... Nedense öldükten sonra bilinmiş kıymetleri... Bu da madalyonun öteki yüzü.... :1no2:

Bu her şeyde olmuyor mu insanlar böyle sanırım herşeyin kıymetini yitirdikten sonra anlıyoruz malesef... :1no2:

Merhaba arkadaşlar, internet üzerinden kitap alan var mı? Ben kitapçılardan almayı yeğliyordum, o mis gibi yeni baskılar bazen de sahafların nostaljik kokuları arasında mest oluyordum fakat bu sıralar alış-verişlerimi internet üzerinden yapmak durumundayım :/

Hoşgeldin bu arada..Ben kitaplarımı internetten hiç almadım.Kendim görerek,
bakarak,elleyerek almayı yeğliyorum.Birde mutlaka arkasını okuyarak tabikide...........

Merhaba, ben sık sık alırım internetten. Kitaba dokunmak etmek güzel de sitelerin indirimlerini takip ederim. Topluca da alım yapacaksam hem taşıması rahat oluyor, kapıya kadar getiriyorlar hem listemi yapıyorum. İstediğim kitapları listeme atıyorum, indirim vs olunca hepsini birden alma şansım oluyor. Bana pratik geliyor doğrusu.

Maalesef öyle.Bizim çok ünlü bildiğimiz Rembrant'ın eserlerine hiç
talep etmemişler,adamın evini bile haciz edip,evsiz bırakmışlar
adamcağızı.Kitabı okurken çok üzülmüztüm yaa ....................

ben artık hep idefixden alıyorum maalesef eskisi kadar vaktim olmuyor kitapçı dolaşmaya, ama ankaraya gidince dosta uğramadan edemem yinede

arkadaşlarında dediği gibi internet zaten daha ucuz oluyor birde indirim ve kampanyaları takip ediyorum daha hesaplı oluyor

günaydın arkadaşlar.
bende kitap okumayı çok seviyorum.aslında biz ailecek seviyoruz benim eşimde çok seviyor kitap olumayı.
bende kitapları görerek almayı seviyorum.incelemek onlara dokunmak çok hoşuma gidiyor.
sanırım bu konuda babama çekmişim.babamda tam bir kitap kolik.

Hoşgeldin canım aramıza.............................

Bende Idefixe den alıyorum.. Güzel kitaplar var .hemde şimdiye kadar hiç sorunla karşılaşmadım.ama görerek almak daha iyi tabiki..Benimki biraz zorunluluktan bulunduğum yerde istediğim gibi bir kitapçı yok. ve çok pahalılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…