kitap sevenler kulübü

cm bir de okudun mu ya da severmisin bilmiyorum ama çik-lit okumak da çok eğlenceli oluyorkaydirigubbakcemile5
sophie kinsella nın beni hatırladın mı kitabını okudum hemen bitmişti pasaklı tanrıçayı da aldık devamını da yavaş yavaş alıcaz alışverişkolik serisi var ünlü güzeldir diye düşünüyorumbayanssulusmile

alışverişkolik seirsini okumadım ama pasaklı tanrıça ve beni hatırladın mı yı okudum cnm

o zmn onu erteliyorum cnmkaydirigubbakcemile5
claymore düklerinin hepsi insan dışı canım nasıl bir bağlılık nasıl bir aşktır o yaa bak yine okuyasım geldiopuyorumnanaktan:asigim:
içinde aşk saklı bittiğinde ağlamıştım ben neden bu kadar hızlı okudum bitemez bitmemeli diyekaydirigubbakcemile3
tudor serisi phillipa gregory nin kitapları cnm boleyn kızı fln biliyorsundurkaydirigubbakcemile5
daha önce yazmıştım burda kuzenim el koydu tamamlamadan vermem diyorkaydirigubbakcemile3
birde ayrı olarak dizisi çekilen tudor un kitabı var onu da alıcam cnm sen okudun mu onu?

hyr cnm bende o zannettim o yuzden sordum philipa nınkileri okumuştum
ben judith in kitaplarını geçen sene okumuştum içinde aşk saklı bütün bir gece uyumamıştım şimdi yine ara ara göz gezdiriyorum o zmnlar evdeydim ara vermeden hepsini okumuştum judith in kitaplarını leyla gibi gezdimboshayallersmile ortalarda sonra dedim onlar insan değil yok öyle bir varlık diye diye gerçek dünyaya döndüm

filmlerin çevrildiği kitapları da okumayı severim ben cnm ps i love you bitti the notebook ve the other boleyn girl elimde henüz okumadım.
time traveler's wife, my sister's keeper ve stardust ı izledim kitaplarını da mutlaka okumak istiyorumkaydirigubbakcemile5
bildiğin ve önerdiğin filme çevrilmiş kitaplar varmı cnm?

herkese aynı duyguları yaşatıyor demekki cnmboshayallersmile:asigim:
judith mcnaught un birsürü çevrilmemiş kitabı var içinde dönem romanları varmı bilmiyorum ama biran önce çevirsinler de okuyalım ve judith yazmayı hiç bırakmasınboshayallersmile

valla cnm su anda aklıma gelen birtek 9 günlük kraliçenin filmi var adı lady jane ben çok beğenmiştim çünkü kitaptan farklı işlemişler kitapta aşk yok ama orda vardı
birde v.c.andrews çatı serisini okuduysan onun eski bir filmi var gerçi lady jane de eski biri 87 biri 89 yapımı sanırım flower in the attic onun adı birde prenses gelin kitabının filmi var princess bride buda çok eski yine ama güzel birde uzaktaki anılar var a walk to remember belki bunu biliyorsundur 2001 yapımı hmmm birde bram stokers ın draculası var buda kült bir film kitaptan uyarlama gayet güzeldir 91 yapımıydı yanlış hatırlamıyorsam aklıma bunlar geldi cnm en son shutter ısland zindan adası bn yine kitabını okumuştum gayet iyi bir uyarlama olmuş tavsiye ederim

bir tane kaldı diye biliyorum dönem romanı adı miracles nick duville vardıya onun hikayesi kız da sen gelmeden öncede ki sheridan vardıya onun bakıcılık yaptığı kız ama çoğu kişi beğenmemiş öylesine yazmış demişler ama yinede bir dönem romanı hemde judith okumaya değer

teşekkürler cnm bunları da hemen not alıyorumopuyorumnanaktan

cnm konuyu unutmuştum hemen özetine baktım ve hatırladımkaydirigubbakcemile5
ben de güzel olcağını düşünüyorum kesinlikle okumaya değer bir kitaptır cnm biran önce çevirsinlerrhihoyyyt
şuanda içimden hiç yeni kitap okumayım judith i tekrar tekrar okuyayım diye geçiriyorum o kadar bağladı beni kendine:dance:

bak cnm kendini bu kadar kaptırma iyi değil ruh ve sinir hastalıklarında artık judithzedeler koğuşu var biri royce royce diye ağacı severken biri jason diye kendini dağlara taşlara vuruyor kendine gel unut artık geç julia ya oku tudorsunu böyle hayat geçmez hep bi beklentiyle ben bak bir sene geçti geçen yıl şubat ayında 1 haftada okudum bütün kitaplarını anca anca toparlandım birde çabuk okumuşsun ilk seferde bu kadar okunmaz bünyeye ani yükleme olmuş

ayy çok güldüm cnmm:roflol::roflol:
ama iyiki söyledin yoksa biraz önce elime almıştım düşler krallığınıdelikafadulden
kuzenimi aradım hatta boleyn kızını yolla dedim bu akşam başlarım okumaya cnmkaydirigubbakcemile5
ama judith bitane yaa ömrüm boyunca kaç kere okurum kitaplarını bilmiyorumboshayallersmile:asigim:

yüreklerin kraliçesi o birde su yayınevleri yayınlasa artık yeni judith kitapları adamı hasta ediyorlar aa bak julie garwood var gelin ve düğün oku onlarıda bak bana dua edersin julia dan sonra sabrinadan önce oku tamam mıopuyorumnanaktan

isimlerini duymuştum cnm kitapların önce oku diyorsan kesin çok güzeldirkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
epsilona bakıyordum Lisa Kleypas benimle kal ı gördüm konusu hoşuma gitti cnm okudun mu bilmiyorum ama sen de bak istersenyerimseniben
buraya girince kitap okuma hevesim daha da arttı cnmhihoyyyt

lisa kleypas "benimle kal" ayrıca yeni okudum "o yaz" var evet onlarda güzel sana işte yazarlardan sonra kitap tavsiye edeceğim demiştim ya bunlarda onların içinde daha birsürü kitap var keşke yakın otursak ödünçleşe okurduj verirdim sana bnm kitaplar gardropta duruyor sığmıyor kütüphaneye
lisa kleypaz genelde soylularla evlilik düşünen kadınların aşık olarak soylu olmayan adamlarla evlenmelerini anlatıyor aşkın engel tanımayacağını ve bulundukları cevrenin ne düşündügünü umursamamalarını ilk basta umursuyorlar tabi ama aşklarını bunu aşıyor ikiside çok güzeldir

okumak insanı ileri götürür bende okumayı çook seviyorum

hoşgeldin cnmmmmkaydirigubbakcemile5

bizim sürekli aşk kitaplarından konustuğumuza bakma aşk kitabı okumam diyen insandım genelde gerilim macera polisiye okurum ben ama hani klasiklerde olur ya dönem romanlarında o dönem hakkında çok sey öğrenebiliyorsunuz yani bazılarının dediği gibi boş kitaplar okumuyoruz bunu belirtmek istedim çünkü böyle yaklaşan insanlar çok

evet cnm değişerek okurduk ne güzel:çok üzgünüm:
o yaz ı da gördüm biraz önce ve listeme ekledim cnm kitap fuarı açıldı burda gitmem lazım ama çok fazla indirim yokmuş kitaplarda:1no2:
internetten alışveriş yapıyo olsam dr de çok indirim oluyor ama güvenemiyorum işte cnm normalleri de çok pahalıakannehir
biliyormusun bilmiyorum burda sevgi yolu var alsancakta kitapçı dolu ben alsancakta okuduğum için sürekli ordan alıyordum ama artık orda da ucuz satılmıyormuşlmaz:
biraz daha ucuz olsa ne olur sanki şu kitaplar:dilcikar:

çok haklısın cnm ben de aşk kitabı okunur mu ya diye dolaşırdım ama birkere okuyunca bugüne kadar neden okumamışım dedimboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…