kitap sevenler kulübü

evet cnm kesinlikle katılıyorum kitaplar çok pahalı dr de ortalama kitap ücreti 20 lira ve biz öğrenciyiz ordan kısıyorum burdan kısıyorum korsan almak istemiyorum ama bizi korsana yönlendiriyorlar

abimde izmirde okudu cnm genelde yaz okuluna kaldıgı için 6 yıl (1 senede uzattı) yazları izmirdeydim çook güzel memleket izmir sevgi yolunu biliyorum ama kitapçı gördüğümü hatrlamıyorum ayakkabıcı vardı orda ayakkabıları çok güzeldr yazlarını orda gümüldürde geçirirdik itiraf ediyorum akşam pazarından kitap alırdım ben zaten boleyn kızını orda okumuştum

evet cnm çok seviyorum şehrimi yine beklerizzza.s.
alsancak sevgi yolunun yarısı kitapçı yarısı gümüşçü cnm biz de çok pahalı olduğu için ordan alıyorduk ama artık orda da pahalı:çok üzgünüm:
dr de netten alırsan çok fazla indirim yapıyor cnm insan o indirimi görünce gidip o kadar para veremiyor mesela ablama bugün kitap aldırıcaktım ama indirimleri gördükten sonra kıyamadım yanieyvahedigeldismile

ya intden alışverişe hiç bir zaman güvenemedim ama küreselleşen dünyada (ne alakaysa) yeni çağın getirdiği avantajlardan yararlanmak lazım hem zırt pırt dışarıda çıkmam bakıcam bende cnm sağol 7 8 lira fark var galiba mağazayla sitenin arasında

evet cnm ben de netten alayım diyorum ama hiç güvenemiyorumeyvahedigeldismile
bir de biraz araştırdım dr o kadar ünlü ama çok sorun çıkıyormuş teslimatta iyice korktum netten nasıl cesaret edip alıcam bilmiyorum ama düşününce normalde aynı paraya 3 kitap alabilirken nette 4 kitapa alabiliyorsun ve öğrenciyiz sonuçta 1 liranın hesabını yapmak gerekiyorbilmiyorumkismile

Ben de internetten alışverişe sıcak bakmıyordum fakat özellikle kitaplarda o kadar güzel indirimler var ki... 2 ayrı siteden alışveriş yaptım, birinde sorun yaşamadım, diğerinde birkaç gün gecikme oldu fakat arayıp gecikmeyi bildirince hemen gönderdiler. Sitelerinde kampanyaları oluyor ( kargo ücretsiz ya da belirli yayınevlerinin süreli indirimi gibi) onları da takip etmek lazım.

Bu arada kitap fiyatlarının yüksekliğinden şikayet edenlerin sahaflara yönelmelerini tavsiye ederim. eski basımları bulmak, aynı sayfaları bir başkasının da karıştırdığını bilmek de ayrı bir güzel:)

öğrenci olmasak bile cnm devir 1 liranın hesabını yapma devri 1 liran eksik olunca hiç kimse birsey vermez ve üstelik biz öğrenciyiz ist dada sahaflar var ama çoğunlukla bulamıyorum aradığım kitabı birde uzak denemek için alıcam siteden kitap bakalım

hangi sitelerden alışveriş yapıyorsun belki yasak olabilir özelime yazabilir misin

cnm ben öyle sevmiyorum yaabilmiyorumkismile
aldığım kitap ellenmemiş olmalı sadece ben ve tanıdığım kişiler dokunmalı o kitaba benimki de böyle tuhaf bir huy iştefisfisfis

cnm ben öyle sevmiyorum yaabilmiyorumkismile
aldığım kitap ellenmemiş olmalı sadece ben ve tanıdığım kişiler dokunmalı o kitaba benimki de böyle tuhaf bir huy iştefisfisfis

:roflol::roflol:
ilahi bende kitaplarımın sayfaları kıvrılınca yada kapağı hasar görünce çıldıranlardanım o yuzden çoğu kimseye veermem kitaplarımı bnm gibi kitapkurtları hariç çünkü onlarında kitaplarıma aynı özveriyle yaklaşacağını biliyorum

luna88 sana özel mesajda yazdım:)

Loading doğaldır bende eskiden sevmezdim; fakat basımı dahi olmayan kitapları sahaflarda bulunca bakış açım değişti

o konuda da senin gibiyim cnm en ufak bir kırışıklık olunca özellikle kapakta deliriyorumkaydirigubbakcemile3
kitaplarım ve filmlerim çok değerlidir takıntılı bi insanım benzemuszemuskaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim cnmkaydirigubbakcemile5

Rica ederim canım:)

Loading aslında kitap seçimlerine alakalı bir durum; ünivde ve sonrasında tercih ettiğim kitaplar itibarıyla yeni basımları bulmakta zorlanırdım bu da haliyle sahaflara başvurmayı gerektiriyor ama yeni çıkan bir kitabı gidip zaten sahaftan almazsın zira fiyatları aşağı yukarı aynıdır. Bir de ilk basımları oluyor, geniş bir kitap arşivi olanlar ve kitap tutkunları için çok değerlidir. Hatta nadir kitap adında bir site var orda da eski basımları bulabiliyorsunuz.

Bu arada başlık çok güzel,bende sıkı takipçilerinden olacağım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…