evet cnm değişerek okurduk ne güzel:çok üzgünüm:
o yaz ı da gördüm biraz önce ve listeme ekledim cnm kitap fuarı açıldı burda gitmem lazım ama çok fazla indirim yokmuş kitaplarda:1no2:
internetten alışveriş yapıyo olsam dr de çok indirim oluyor ama güvenemiyorum işte cnm normalleri de çok pahalıakannehir
biliyormusun bilmiyorum burda sevgi yolu var alsancakta kitapçı dolu ben alsancakta okuduğum için sürekli ordan alıyordum ama artık orda da ucuz satılmıyormuşlmaz:
biraz daha ucuz olsa ne olur sanki şu kitaplar:dilcikar:
okumak insanı ileri götürür bende okumayı çook seviyorum
evet cnm kesinlikle katılıyorum kitaplar çok pahalı dr de ortalama kitap ücreti 20 lira ve biz öğrenciyiz ordan kısıyorum burdan kısıyorum korsan almak istemiyorum ama bizi korsana yönlendiriyorlar
abimde izmirde okudu cnm genelde yaz okuluna kaldıgı için 6 yıl (1 senede uzattı) yazları izmirdeydim çook güzel memleket izmir sevgi yolunu biliyorum ama kitapçı gördüğümü hatrlamıyorum ayakkabıcı vardı orda ayakkabıları çok güzeldr yazlarını orda gümüldürde geçirirdik itiraf ediyorum akşam pazarından kitap alırdım ben zaten boleyn kızını orda okumuştum
kaydirigubbakcemile5teşekkür ederim loading
ya intden alışverişe hiç bir zaman güvenemedim ama küreselleşen dünyada (ne alakaysa) yeni çağın getirdiği avantajlardan yararlanmak lazım hem zırt pırt dışarıda çıkmam bakıcam bende cnm sağol 7 8 lira fark var galiba mağazayla sitenin arasında
bana teşekkür yok mu :sinifsinif:
evet cnm ben de netten alayım diyorum ama hiç güvenemiyorumeyvahedigeldismile
bir de biraz araştırdım dr o kadar ünlü ama çok sorun çıkıyormuş teslimatta iyice korktum netten nasıl cesaret edip alıcam bilmiyorum ama düşününce normalde aynı paraya 3 kitap alabilirken nette 4 kitapa alabiliyorsun ve öğrenciyiz sonuçta 1 liranın hesabını yapmak gerekiyorbilmiyorumkismile
evet cnm ben de netten alayım diyorum ama hiç güvenemiyorumeyvahedigeldismile
bir de biraz araştırdım dr o kadar ünlü ama çok sorun çıkıyormuş teslimatta iyice korktum netten nasıl cesaret edip alıcam bilmiyorum ama düşününce normalde aynı paraya 3 kitap alabilirken nette 4 kitapa alabiliyorsun ve öğrenciyiz sonuçta 1 liranın hesabını yapmak gerekiyorbilmiyorumkismile
Ben de internetten alışverişe sıcak bakmıyordum fakat özellikle kitaplarda o kadar güzel indirimler var ki... 2 ayrı siteden alışveriş yaptım, birinde sorun yaşamadım, diğerinde birkaç gün gecikme oldu fakat arayıp gecikmeyi bildirince hemen gönderdiler. Sitelerinde kampanyaları oluyor ( kargo ücretsiz ya da belirli yayınevlerinin süreli indirimi gibi) onları da takip etmek lazım.
Bu arada kitap fiyatlarının yüksekliğinden şikayet edenlerin sahaflara yönelmelerini tavsiye ederim. eski basımları bulmak, aynı sayfaları bir başkasının da karıştırdığını bilmek de ayrı bir güzel:)
Ben de internetten alışverişe sıcak bakmıyordum fakat özellikle kitaplarda o kadar güzel indirimler var ki... 2 ayrı siteden alışveriş yaptım, birinde sorun yaşamadım, diğerinde birkaç gün gecikme oldu fakat arayıp gecikmeyi bildirince hemen gönderdiler. Sitelerinde kampanyaları oluyor ( kargo ücretsiz ya da belirli yayınevlerinin süreli indirimi gibi) onları da takip etmek lazım.
Bu arada kitap fiyatlarının yüksekliğinden şikayet edenlerin sahaflara yönelmelerini tavsiye ederim. eski basımları bulmak, aynı sayfaları bir başkasının da karıştırdığını bilmek de ayrı bir güzel:)
cnm ben öyle sevmiyorum yaabilmiyorumkismile
aldığım kitap ellenmemiş olmalı sadece ben ve tanıdığım kişiler dokunmalı o kitaba benimki de böyle tuhaf bir huy iştefisfisfis
:roflol::roflol:
ilahi bende kitaplarımın sayfaları kıvrılınca yada kapağı hasar görünce çıldıranlardanım o yuzden çoğu kimseye veermem kitaplarımı bnm gibi kitapkurtları hariç çünkü onlarında kitaplarıma aynı özveriyle yaklaşacağını biliyorum
luna88 sana özel mesajda yazdım:)
Loading doğaldır bende eskiden sevmezdim; fakat basımı dahi olmayan kitapları sahaflarda bulunca bakış açım değişti
luna88 sana özel mesajda yazdım:)
Loading doğaldır bende eskiden sevmezdim; fakat basımı dahi olmayan kitapları sahaflarda bulunca bakış açım değişti
teşekkür ederim cnmkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?