kitap sevenler kulübü

Başlığın nasıl ilerlediğini bilmiyorum (kitap tavsiyelerinde mi bulunuluyor vs.. ) ama kitaptan ziyade yayınevi önereceğim; dünya klasiklerini okuyorsanız kesinlikle ış Bankası Yayınlarından Hasan Ali Yücel Klasikler Dizisini öneririm; kitapçılarda düşük fiyata satılan dünya klasiklerinin aslı ile ilgisi yok çünkü. ıletişim Yayınlarının Dünya Klasikleri Dizisinin çevirileri de başarılı.

haklısın cnma.s
mesela jane austen iknayı geçen yıl arayıp bulamamıştım dr de buldum
büyük ihtimalle ordan alıcamkaydirigubbakcemile5
ama 2 çevirisi var cnm sen okudun mu hangisi daha iyidir kifisfisfis

Kızlar ben de geldim aranıza :)

hoşgeldin cnmma.s.

kızlaaar phillippa gregory nin 6. kitabı bu ay çıkmışşşkaydirigubbakcemile5
benim eksik kitap sayısı 3e çıktı battım benkaydirigubbakcemile3

hadi bakalım cnm sonra bize yorumlarsın

tamam cnm okuyunca yorumumu yazarımkaydirigubbakcemile5
ablamla mesajlaşıyorduk kitap bak fln diye 3 tane kitap almış çok mutluyummhihoyyyt
jane austen ikna
jane austen aşk ve gurur
eloisa james yüreğime aşk düştü(bunu bugün listeme yazmıştım ama ablamın haberi yoktu çok güzel bi tesadüf olduopuyorumnanaktan)boshayallersmile

Hangi yayınevleri canım, yok ben okumadım ama yayınevlerine göre de az çok kestirirsin. Olmadı al eline ikisini de karıştır bak hangisinin dili hoşuna giderse onu seçkaydirigubbakcemile3

Ben de Sabahattin Ali'nin "İçimizdeki Şeytan" kitabını yeni bitirdim. Sabahattin Ali kıymeti bilinmemiş yazarlarımızdan. Kitap gerek anlatımı gerekse işlediği konu bakımından çok etkileyiciydi.

Liseden beri tutkunu olduğum Paulo Coelho'nun Brida'sına da bugün başladım:)

ablam almış cnm hangisini aldı bilmiyorum:1rolleyes:
ne güzel bitirip hemen yeni kitaba başlamışsın cnm ben sadece yazın öyle yapabiliyorum okul açıkken çok zor geliyor hemen bitiremiyorum diye:bbo:

Olsun canım hangisini aldıysa sen keyifle oku kitabını:)

Evet okulla zordur bende ünivdeyken (lisede misin ünivde mi bilmiyorum ama:) ) dersler için kitap okumaktan edebiyata zaman ayıramazdım; şimdi boş vaktim var tadını çıkarıyorum:)

jane austen mükemmel seçim

yüreğime aşk düştüyü okudum bende biraz değişik ama yine erkek karakter çok tatlıydıı yalnız kitap biraz uzun geldi bana yani çok uzatılmıştı ama yinede güzeldi

ünideyim cnm gerçi hazırlığım boş vaktim çok oluyor ama yinede okul zamanı olduğu için psikolojik heralde yaz gibi keyifle okuyamıyorumkaydirigubbakcemile3
ben edebiyata bugüne kadar hiç vakit ayırmadım cnm hiç ilgimi çekmiyorkafamçokkarıştı

ben de kısa bilgi oluyor ya o kısmı okudum netten güzel geldi ablam da arka kapağı okuyunca beğendi heralde benim gibi cnm
okuyunca nasıl bulduğumu söylerim ben dekaydirigubbakcemile5

atlantis cnm elimde paulo coelho nun şeytan ve genç kadını var okudun mu acaba

Evet okudum:)

O kitabı lisede okumuştum sanırım okuduğum ilk Paulo Coelho kitabıydı; doğrusunu söylemek gerekirse başka bir kitabını alıp okumasaydım Şeytan ve Genç Kadın Paulo Coelho'nun her eserini takip etmemi sağlamazdı. Yani o kitaptan çok etkilenmedim, ele aldığı konu ilginçti ( Şeytan ve bir kadın arasında anlaşma ya da vicdan diyebilirim teması için) ama dğer kitaplarındaki felsefi zemin çok belirgin olmadığından daha yüzeysel gelmişti.

Ama sen yine de oku belki seversin. Veronika Ölmek İstiyor ve Piedra Irmağının Kıyısında Oturdum Ağladım daha fazla ilgimi çeken kitapları idi.

bu ikisinide okumak istiyorum ben intde hep bakarım yorumlara kitaplara listem vardır elimde alınacak kitaplar diye ama elimde o kadar çok okumadığım kitap var ki o listeye ne zmn sıra gelir bilmiyorum

loading cnm nora roberts sever misin onun 5 6 tane kitabının film uyarlaması var cnm izleyebilirsin

Kızlar ben de şuan Chris Cleave'in Küçük Arı kitabına başladım...
Yüreğime Aşk Düştü'yü ben de okuyacağım inşallah yeni aldığım kitapları bitirince onu da alıcam...

loading cnm nora roberts sever misin onun 5 6 tane kitabının film uyarlaması var cnm izleyebilirsin

cnm nora roberts ın çok kitabı var o yüzden daha sonra almayı düşünüyorum
ama filmleri bilmiyordum iyi oldu söylediğin telekkürleropuyorumnanaktan
aklıma geldi bir de prestij var cnm kitabı ve filmi var filmi çok güzeldi ama kitabı filmdeki gibi sürekleyici gitmiyodu bitiremedim:bbo:
ama inat ettim yazın mutlaka onu da okucama.s
dün boleyn kızına başlıcaktım dayanamadım yüreğime aşk düştü ye başladım cnm şimdilik güzel gidiyo sevdim bakalım neler olcak merak ediyorumbayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…