Kızlar ben de geldim aranıza :)
Rica ederim canım:)
Loading aslında kitap seçimlerine alakalı bir durum; ünivde ve sonrasında tercih ettiğim kitaplar itibarıyla yeni basımları bulmakta zorlanırdım bu da haliyle sahaflara başvurmayı gerektiriyor ama yeni çıkan bir kitabı gidip zaten sahaftan almazsın zira fiyatları aşağı yukarı aynıdır. Bir de ilk basımları oluyor, geniş bir kitap arşivi olanlar ve kitap tutkunları için çok değerlidir. Hatta nadir kitap adında bir site var orda da eski basımları bulabiliyorsunuz.
Bu arada başlık çok güzel,bende sıkı takipçilerinden olacağım sanırım
Kızlar ben de geldim aranıza :)
kızlaaar phillippa gregory nin 6. kitabı bu ay çıkmışşşkaydirigubbakcemile5
benim eksik kitap sayısı 3e çıktı battım benkaydirigubbakcemile3
bakirenin aşığını okudun mu elimde ama okuyamadım bir türlü
hadi bakalım cnm sonra bize yorumlarsın
haklısın cnma.s
mesela jane austen iknayı geçen yıl arayıp bulamamıştım dr de buldum
büyük ihtimalle ordan alıcamkaydirigubbakcemile5
ama 2 çevirisi var cnm sen okudun mu hangisi daha iyidir kifisfisfis
hoşgeldin cnmma.s.
Hangi yayınevleri canım, yok ben okumadım ama yayınevlerine göre de az çok kestirirsin. Olmadı al eline ikisini de karıştır bak hangisinin dili hoşuna giderse onu seçkaydirigubbakcemile3
Ben de Sabahattin Ali'nin "İçimizdeki Şeytan" kitabını yeni bitirdim. Sabahattin Ali kıymeti bilinmemiş yazarlarımızdan. Kitap gerek anlatımı gerekse işlediği konu bakımından çok etkileyiciydi.
Liseden beri tutkunu olduğum Paulo Coelho'nun Brida'sına da bugün başladım:)
Olsun canım hangisini aldıysa sen keyifle oku kitabını:)
Evet okulla zordur bende ünivdeyken (lisede misin ünivde mi bilmiyorum ama:) ) dersler için kitap okumaktan edebiyata zaman ayıramazdım; şimdi boş vaktim var tadını çıkarıyorum:)
jane austen mükemmel seçim
yüreğime aşk düştüyü okudum bende biraz değişik ama yine erkek karakter çok tatlıydıı yalnız kitap biraz uzun geldi bana yani çok uzatılmıştı ama yinede güzeldi
atlantis cnm elimde paulo coelho nun şeytan ve genç kadını var okudun mu acaba
Evet okudum:)
O kitabı lisede okumuştum sanırım okuduğum ilk Paulo Coelho kitabıydı; doğrusunu söylemek gerekirse başka bir kitabını alıp okumasaydım Şeytan ve Genç Kadın Paulo Coelho'nun her eserini takip etmemi sağlamazdı. Yani o kitaptan çok etkilenmedim, ele aldığı konu ilginçti ( Şeytan ve bir kadın arasında anlaşma ya da vicdan diyebilirim teması için) ama dğer kitaplarındaki felsefi zemin çok belirgin olmadığından daha yüzeysel gelmişti.
Ama sen yine de okubelki seversin. Veronika Ölmek İstiyor ve Piedra Irmağının Kıyısında Oturdum Ağladım daha fazla ilgimi çeken kitapları idi.
Kızlar ben de şuan Chris Cleave'in Küçük Arı kitabına başladım...
Yüreğime Aşk Düştü'yü ben de okuyacağım inşallah yeni aldığım kitapları bitirince onu da alıcam...
loading cnm nora roberts sever misin onun 5 6 tane kitabının film uyarlaması var cnm izleyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?