kitap sevenler kulübü

Yazarı " Adam Fawer " okuyanlar birgünde bitirdik falan diyorlardı. Hatta kitapla ilgili olarak "Bitirmek için yarını,başkasına anlatmak için bitirmeyi beklemeyeceksiniz "deniliyordu.Kuantum Düşünce ile alakalı bir kitap sanırsam.Bugün tekrar başlayayım bakalım. Dedikleri gibi bir günde bitiriliyorsa yarın anlatırım size artık ... yerimseniben

Evet canım insanın sorumlulukları çoğalınca kendine zaman ayıramıyor haklısın.... Sabahları yolda giderken bir de akşamları uyumadan yarım saat ya da bir saat önce okursak zaten çoğu kitabı bitiririz....yerimseniben

Evet eğer beğendiğim ve beni etkileyen bir kitap ise çok zor oluyor ayrılmak a.s Ama ben bir kitap bitirip de ardından hemen başka bir kitaba başlama keyfini hiç bir şeyde bulamıyorum... İsterse gecenin ikisi olsun eğer kitabım bitti ise 5-10 sayfa da olsa hemen yeni kitabıma başlarım... Sevmiyorum ara vermeyi....

Çok oldu okuyalı... Ama sürükleyici bir kitap eğer işin yoksa bir iki günde bitirirsin... İnsan okurken kendisini heyecanlı bir film izler gibi hissediyor... Değişik bir anlatım ve kurgu tarzı var Adam Fawer ın... Ama Empati romanında aynı anlatımı yakalayamadım maalesef... :1no2:

bu arada elif şafak "araf"
ve ayşe kulin "umut"kitabını okuyan
varsa tavsiye ederler mi,,,
ben elif şafak okumadım hiç ama okumak istiyorum

Ben çok seviyorum Elif Şafak'ı.Hikayeler inanılmaz, kurgu çok orjinal üslup benzersiz.Araf özellikle mükemmel Aşk'ı yeni bitirdim Araf,Bitpalas,Baba ve piç kadar olmasa da güzeldi

olasılıksızı ben de çok beğenmiştim,kesinlikle filmi de yapılmalı,zaten adam bi yönetmen gözüyle anlatmış..empatiyi de merak ediyorum,arkadaşım okuyup beğenmişti..
buarada geçenlerde bahsettiğim uğultulu tepelerin filmini de buldum sonundahihoyyyt akşam izlicem:))

Uğultulu tepeleri bende beğenmiştim.iki kere okudum sanırım.Filminide çok eskiden izlemiştim.. dvd sini mi buldun tv demi var ??

merhaba arkadaşlar.bende aranıza katılmak istiyorum.okumaya bayılıyorum.neredeyse bütün işleri sadece okuyabilmek için bitiriyorum.şuan elif şafak'ın siyah süt'ü okuyorum.

hoşgeldin buseyiiim..siyah sütü ben de merak ediyorum ama hamile kalınca okicam:)
uğultulu tepelerin vcd ve dvdsini internette buldum ama gerek kalmadı indirdim benkaydirigubbakcemile3

valla geçen hafta bilgisayara bulaşan bir virüs yüzünden format atıp tüm belge ve programları kaybedince artık mümkün değil bişey indirmem herhalde ..en üst korumada çalıştırıyorum şuanda bilgisayarı.Aman yinede dikkatli olun derim bennnnn

Günaydın arkadaşlar,yeni bir kitaba başladım........................
Bu kitabı tavsiye üzerine Aldım.2 Cilt.
Yüzbaşı Selahattin'in Romanı-ılhan Selçuk.

günaydın

bende kadılar kitabını bitirdim ve acı çikolataya başladım

Yeni bitirdim Acı Çikolata'yı.Güzel tavsiye ederim.Sonuna doğru çok heyecanlanıyor..................

Nihayet buldum burayı. Yeri değişmiş.
Herkese merhaba.
Okumaya baya ara vermişim, elimde okumak istediklerim birikmiş. Şuan Empati`ye başladım. Olasılıksız`a göre sıkıcı geldi ama devam edeceğim. Elif şafak`ı ben de okumadım elimdekiler bitince Arafı ve Ayşe Kulin`in Veda`yı alıp okumak istiyorum.

Günaydın herkese...............
Elif Şafak iyi bir yazar.Daha öncede tavsiye etmiştim..............
Baba ve Piç,Bit Palas adlı kitaplarını okudum...................
Şimdiki kitabım ılhan Seiçuğun yazdığı Yüzbaşı Selahattin'in romanı....................
2 Cilt............

acı çikolata bitti çabuk okunan akıcı bir kitap ama öyle aman aman güzel bulmadım,

empati benimde yarım kaldı bir ara tamamlamak istiyorum ama şimdi elimde büyücü diye bir kitap var ona başlayacam

ılk defa okuyorum ılhan Selçuğu.Dili sade ve akıcı.
şimdilik iyi gidiyor kitabım....................................

benimde çok az kaldı "babilde ölüm istanbulda aşk" kitabını bitirmeye
ben beğendim,dili çok güzel anlamak için zorlanmadım hiç,tavsiye ediyorum..
ayşe kulin'in [/B]"umut "kitabı var elimde,ama "veda" adlı kitabının devamıymış
şimdi önce "veday"ı sonra "umut" u mu okumam gerekiyor

ya Babilde Ölüm İstanbulda Aşk kitabının yazarı kim?Bir kaç kişiden duydum merak ediyorum bu arada nickine bayıldım Çalışkan ve başarılı demek değil mi?

babilde ölüm istanbulda aşk kitabının yazarı ıskender pala
okumanı tavsiye ederim
ayrıca nickimi beğendiğine ben sevindim...
anlamı fakir,yoksul demek:)

Canım karıştırdım herhalde ben doğubeyazıtta öğretmenlik yaptım çok sevdiğim bir öğrencimin adıydı
anlamını o söylemişti ben yanlış hatırlıyor olabilirim:sm_confused: teşekkürler ilgin içina.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…