kitap sevenler kulübü

iskender palanın kadılar kitabını yeni bitirdim, babilde ölüm istanbulda aşk kitabınıda senelerdir merak ederim bir türlü okuyamadım ama en kısa zamanda alıp okuyacağım

bu arada kitaplarınızı takas yapmayı düşünmezmisiniz, son zamanlarda bir site sayesinde 10 tane kitap takası yaptım, sadece kargo parası ödeyerek yeni kitaplar okuma fırsatını buldum, bazı kitaplarıma kıyamam ama bazılarını okuduktan sonra kitaplıkta durmasına gerek görmüyorum belki sizlerin arasındada böyle düşünenler vardır isteyen olursa link vereyim

Bugün size okuduğum başka bir kitabı önereyim.
Aylak Adam-Yusuf Atılgan yazarı.Eğer ikili ilişkileri bir erkeğin tadında merak ediyorsanız,bu
işte o kitap.............................................................

Arzu sen acaip hızlı okuyorsun galiba . son bir haftada bu okuduğun 3.kitap galiba maşallah Ben hala " Olasılıksız " ı okuyorum.. Ama gerçekten sürükleyiciymiş .Evde 2 çocuğa rağmen bitirmek üzereyim. Normal şartlar altında gerçekten en az 2 günde bitecek kadar sürükleyici bir kitapmış

Yok ben bu kitabı Acı Çikolata'dan önce okumuştum.Hergün en az,
yani mutlaka 30 sayfa okurum....................
Bazen kitap heyecanlı olursa mesala Boleyn Kızında meraktan ilk 200
sayfayı hatim etmiştim.
Aylak Adamı da sizlerler paylaşmak istedim.Yusuf Atılgan Anayurt Oteli adlı eserin de yazarı.
Filmi de çekilmişti.................................

günaydın kızlar bende dün akşam babilde ölüm istanbulda aşk kitabını bitirdim
elimde doğan cüceloğlu nun "Keşkesiz bir yaşam için iletişim" adlı kitabı var onu okumaya başalayacağım inşallah..

doğan cüceloğlunun en sevdiğim kitabı "savaşçı"dır..okumayanlara onu da tavsiye ederim..

ah ben bu klubu nasıl kacırmısım
artık bende burdayım,hem fikir alırım sizlerden hem de okuduğum kitaplar hakkındaki yorumlarımı paylaşırım sizinle kaydirigubbakcemile2
ben şu an alacakaranlık serisinin 3. kitabını okuyorum "tutulma"
ilk kitabı alacakaranlık- filmi de daha yeni gösterimdeydiş zaten, ilkj kitap oldukça sürükleyiciydi.
ikinci kitap yeniay- ilki kadar olmasa da okuyucu sıkmayan güzel bir kitaptı.
yazar akıcı ve yalın bir dille yazıyor ama bana biraz ipek ongun kitaplarını hatırlattı, teenage gruba fazlasıyla hitap ediyor bence. ama kafa dağıtmak için ideal sıkılmadan okuyabilirsiniz.

haşarı kedi hoşgeldin canım,olsun geldin ya..hihoyyyt
geç olsunda güç olmasın:CüvCüv:
kitap tanıtım için de ayrıca teşekkürlerdelikafadulden
bende okumayı düşündüğüm kitaplar arasına girdi...:1rolleyes:

Arkadaşlar burasının yoğunlaşması ne hoş...........
Hepiniz hoşgeldiniz......................................

Hiç kimsecikler bana hoş geldin dememişti :dilcikar:

Şaka bir yana arzucanın da dediği gibi buranın yoğunlaşması ve kitap üzerine muhabbet yapmak çok hoş, her gelişimde yeni bir şeyler öğrenebilmek... Çok teşekkürler.... a.s.

ayy kusura bakma HİS benim densizliğimbenneyaptımki
sende hoşgeldin,sefa getirdin,iyi ki geldinhihoyyyt
seni seviyoruz...:asigim:
zaten enstürmantel ve özgün müzik topiğinden severim seniŞeniz

hoşbulduk canım,
geçen gün tesadüfen kitap kurdu bölümünü karıştırırken buldum ben de burayıkaydirigubbakcemile2
kitaplarla ilgili konuşmayı kitap sohbeti yapmayı çok severim, keyifle takip edeceğim yorumlarınızıkaydirigubbakcemile5

Arkadaşlar okuduğum ılhan Selçuğun-Yüzbaşı Selahattin'in romanı adlı kitaptan birkaç satır size.........
"Bir gece bir sesle uyandım.Baktım,büyükannem bağırıyor.Onun çırpıntısı vardı.Bu çırpıntı gelince
kuş gibi bağırırdı.Evin içinde herkes kalkmış koşuşuyordu.Bende yetiştim.Biraz sonra büyükaannemin
sesi kesildi
...........................................................................................

bende okuduğum kataptan bir cümle yazmak istiyorumm..
kitabın adı "Keşkesiz bir yaşam için iletişim"
yazarı Doğan Cüceloğlu

"Bilinci donanmış insan,bilinci donanmamış insandan her zaman ve her koşulda daha etkili ve güçlü olacaktır"

Günaydın arkadaşlar...............................

Bugün size okuduğum başka bir kitap hakkında bilgi vereyim..............................
Adı ıçimizde Bir Yer-Yazarı Ahmet Altan...ılilkileriniz hakkında sizin bile farkında olmadığınız ama
size hükmeden duygularınızı anlatıyor bu kitapta.................................
Ahmet Altan'ı seviyorum.Kılıçyarası Gibi vede soluksuz okuduğum romanı En Uzun Gece adlı
eserlerini de okumuştum.........Bilgilerinize..................................

Bende nedense hiç Ahmet Altan okuyamıyorum.. Aslında ben hiç bir Türk yazarı okuyamıyorum sanırım...
Elimdeki kitabı bitirdim... Şimdi ne okusam acaba karar veremiyorum.... sırada elimde:
Çavdar Tarlasında Çocuklar
Kırmızı Pazartesi
Şeytan ve Genç Kadın var
Bunları okuyan varmı

Okumadım.Ben türk yazarlarından ve hikayelerinden çok zevk alıyorum........... onlarda kendimi ve bizden olanı buluyorum doğal olarak.........................
Sende okursan farkedeceksin.Adaptasyonu da daha kolay oluyor............................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…