kitap sevenler kulübü

Size okuduğum başka bir kitap işte...................
Buket Uzuner-ıki yeşil susamuru...............................
Bütün herkesin özellikle annelerin,babaların,sevgililerin vede
diğerlerin mutlaka okuması gereken nefis bir kitap...........................

bak ben merak ediyordum bu kitabı!alacağım birkaç kitap var ondan sonra düşüneyim!a.s
ben şu an emre kongarın kızlarıma mektuplarını okuyorum!tavsiye ederim ve her babanın böyle duyarlı olmasını dilerim!:hooray:

takas yolunuda deneyebilirsin canım GeziciKitap.com - V1.4 Beta | Sahiplenme, paylaş! -

kitaplarıma bende çok değer veriyorum ve birisine verdiğim kitap gelmedimi içim acıyor resmen

çok güzel zengin bir kitaplığım var ama verdiğim kitaplar geri gelseydi iki kat olurdu artık bende vermemeyi düşünüyorum ciddi ciddi

arzuca ve derin iki yeşil su samurunu okumuştum güzel bir kitap ama "kumral ada mavi tuna" buket uzunerin en sevdiğim kitabıdır, okumayan varsa tavsiye ederim

bende şu an büyücü adlı kitabı okuyorum bebek ve iş nedeniyle çok hızlı okuduğum söylenemez ama güzel ve ilgi çekici bir kitap şimdilik
hepinize iyi okumalar,

Buket Uzuner'in Gelibolu adlı kitabı da çok güzel.Tavsiye ederim.
Su gibi okumuş bitirmiştim..............................................

kitaplarımızı takas edebileceğimiz bi site olduğunu bilmiyodum gerçi böyle bir arayış içine girmedim ondan heralde...

kitaplarımı çok seviyorum başkalarıyla paylaşmaktan nefret ediyorum ama ihtiyacım olursa takas yoluna gidecem...

Bende takas edemem herhalde.Hiç böyle birşeyi denememiştim.
Acaba faydalı bir yöntemmi?.............................................

Aynen bende kitaplarımı kimseye veremem herhalde. .
Birkaç gündür çocuklardan hiç kitap okuyamadım ::Lawrence Durrel in " Justine " isimli kitabına başladım ama . ben nedense bu aralar kitaplara başladığımda konsantrasyoon güçlüğü çekiyorum sanırım ve birtürlü adapte olamadığımdan ilerletemiyorum .bu kitabın yazılarıda biraz küçük .yaşlandım galiba mirmirmirmir göremiyorum ve çabucak gözüm yoruluyor.:1closedeyes:bundan sonra şöyle koca koca yazılı kitaplar almam lazım galibaaaa

arkadaşlar kitaplarımı bende çok seviyorum ama bazı kitaplar oluyorki hevesle alıp ama çok çok beğenmediğim yada bazen çift kitap olabiliyor hediye falan geliyor, bu kitapların kitaplıkta boş yere raf beklemesindense onun karşılığında yeni kitaplar okumuş olunuyor en azından ben böyle düşünüyorum sadece sizleri böyle birşeyin varlığından haberdar etmek istedim, iki ayda 10 kitap takası yaptım dediğim şekilde ve tamamı için verdğim kargo parası ile bir kitap ancak alabilirdim

bu yöntemi kullanıyor olmam yeni kitap almadığım yada tüm kitaplarımı takas edeceğim anlamına gelmiyor bazılarından asla vazgeçemem, en büyük servetim onlar benim:)

Bu şekilde kitaplarınızı değerlendirmeniz çok mantıklı.
Yaygınlaşabilir ilerde takas yöntemi katılan çok olursa........................................

Aslında beğenmediğimiz kitapları verebiliriz ama :jeyyar: o zamanda insanları kandırmış olmazmıyız kendi beğenmediğimiz bir kitabı başkasına verirsek.... yerimseniben neyse yinede iyi bir yöntem olabilir ben aslında ikinci el kitap satan adresler var ise oradanda alabilirim daha ucuz olur hem ,
Kitaplar çok pahalıı yaaaa .. sizde öyle düşünmüyormusunuz . helede orjinalleri .korsan almamaya çalışıyorum mümkün olduğunca a.s

Evet çok pahallılar.Bazen korsan da aldığım oluyor açıkça....................................................

ayy ben kitaplarımı kimseye veremiyorum,kıyamıyorum
çünkü verdiğim kitaplar hiçbir zamn bana geri dönmedi:a015:

canım çok ince düşünüyorsun ama benim beğenmediğim kitabı bir başkası sevebiliyor, yada sırf zaman geçirmek için okunanlar oluyor, bu şekilde düşünüyorum ben, ahmet ümitin patasana adlı kitabı çoook uzun zamandır almak istiyordum ama hep yeni çıkanlara öncelik verdiğim için alamamıştım, ama bir üye ile takas yaptık benden nobel ödüllü bir kitap istemişti, karşımdakide bende mutlu olduk bu şekilde, mesela benim yaptığım takas teklifini onaylamak zorunda değil, benim önerdiğim kitaba yerine başkasını isteyebiliyor, her neyse ben seviyorum bu yöntemi

kitaplar dediğiniz gibi çok pahalı korsan almıyorum, birde zaten benim okuduğum kitaplar pek korsan basılmıyor, o tür kitapları genellikle zaman geçsin diye okuyorum

benimde verdiğim kitapların çoğu geri gelmedi o yüzden kitap vermek bile istemiyorum:1no2: çok sinirleniyorum kitaplığı oluşturana kadar zaten gözüm gibi bakıyordum ama birileri gelip sormadan da alabiliyor:sm_confused:!üstelik okumadığım kitaplarım bile gitti bu şekilde!hatta üniversitedeyken odamdan bir sürü bir daha bulamayacağım kitabım çalınmıştı hala sinirleniyorum aklıma geldikçe!...Çok üzgünüm çoook

Peki takas yapınca sonra eski kitabını yeniden okuyan arkadaştan
alabiliyormusun?Yoksa onda mı kalıyor kitap?......................................

Canım yanlış anlama sen neden yapıyorsun demedik kesinlikle..Amaç daha fazla kitap okumak ... öyle değilmi yöntem ne olursa olsun. Sadece benim hayalimdir çok zengin bir kütüphanem olsun..ve çocuklarımda faydalansın inşallah çocuklarımda okumayı severler ...şimdiki nesil bilgisayardan okumaya vakit bulamıyorlarya bakalımmm

Peki takas yapınca sonra eski kitabını yeniden okuyan arkadaştan
alabiliyormusun?Yoksa onda mı kalıyor kitap?......................................

istersen karşındaki kişiyle anlaşıp okuduktan sonra birbirinize geri gönderebilirsiniz, yada diğer üye okuduktan sonra kitabı tekrar takasa koyar o zaman yeni bir teklifle alınabilir ama sitenin sistemi verdiğin kitap karşıda aldığında sende kalacak şekilde

yok yanlış anlamadım, ben resmen bu sitenin gönüllüsü gibi çalışıyorum, arkadaşlarında dediği gibi ne kadar çok kişi duyarda üye olursa o kadar çok kitap olacak ve seçmek kolay olacak, her yerde aynı şeyleri anlatıyorum sıkılmışım heralde kusura bakmayın:)

benimde en büyük hayalim senin gibi, şimdi oğlumu uyutmak için sallarken okuyorum, annesini hep kitap okurken görecek, ayrıca ilerde kitap saatlerimiz olacak ve beraber okuyacağız, o önce resimli kitaplardan başlayacak tabiki, umarım bu isteğimi gerçekleştirebilirim

Evet ailede çocuk sizden görüyor ilk kitabı.Benim kızımda benim
gibi çok iyi bir okur....................................................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…