Size okuduğum başka bir kitap işte...................
Buket Uzuner-İki yeşil susamuru...............................
Bütün herkesin özellikle annelerin,babaların,sevgililerin vede
diğerlerin mutlaka okuması gereken nefis bir kitap...........................
Evet ben de kitabı hediye olarak almaktan çok hoşlanırım. Hangi tür kitap olursa olsun. Kıyafet ya da biblodan daha değerlidir benim için çünkü kitaplara değer veririm. Aynı şekilde de değer verilmesini isterim. Ben de geçen yıla kadar "mum başka bir mumu yakmakla ateşinden bir şey kaybetmez" düşüncesiyle, en kısa tabiriyle "onlar da faydalansın" diyerek arkadaşlarıma kitaplar vermiştim. Amacım, onların da bilgi sahibi olması, onların da okumaya fırsat bulmasıydı. Ama ne yazık ki kimi geri dönmedi. Kimiyse döndüklerinde kitaplıktan çıkmıştı. :çok üzgünüm:
Geçen yıldan beri artık kimseye kitap vermiyorum. Güvenemiyorum çünkü herkese. Başkasından da kitap almıyorum, ne olur ne olmaz.
Ama malesef kitap da satın alamıyorum. senağlama Yalnız okul kitaplarına ve kaynak kitaplara para yettirebiliyorum. Ama işe başladığımda ilk işim kütüphanemi her türden kitap ve dergiyle devam ettirmek olur.sırnaşık şey
Bende takas edemem herhalde.Hiç böyle birşeyi denememiştim.
Acaba faydalı bir yöntemmi?.............................................
Aslında beğenmediğimiz kitapları verebiliriz ama :jeyyar: o zamanda insanları kandırmış olmazmıyız kendi beğenmediğimiz bir kitabı başkasına verirsek.... yerimseniben neyse yinede iyi bir yöntem olabilir ben aslında ikinci el kitap satan adresler var ise oradanda alabilirim daha ucuz olur hem ,
Kitaplar çok pahalıı yaaaa .. sizde öyle düşünmüyormusunuz . helede orjinalleri .korsan almamaya çalışıyorum mümkün olduğunca a.s
kitaplarıma bende çok değer veriyorum ve birisine verdiğim kitap gelmedimi içim acıyor resmen
çok güzel zengin bir kitaplığım var ama verdiğim kitaplar geri gelseydi iki kat olurdu artık bende vermemeyi düşünüyorum ciddi ciddi
arzuca ve derin iki yeşil su samurunu okumuştum güzel bir kitap ama "kumral ada mavi tuna" buket uzunerin en sevdiğim kitabıdır, okumayan varsa tavsiye ederim
bende şu an büyücü adlı kitabı okuyorum bebek ve iş nedeniyle çok hızlı okuduğum söylenemez ama güzel ve ilgi çekici bir kitap şimdilik
hepinize iyi okumalar,
canım çok ince düşünüyorsun ama benim beğenmediğim kitabı bir başkası sevebiliyor, yada sırf zaman geçirmek için okunanlar oluyor, bu şekilde düşünüyorum ben, ahmet ümitin patasana adlı kitabı çoook uzun zamandır almak istiyordum ama hep yeni çıkanlara öncelik verdiğim için alamamıştım, ama bir üye ile takas yaptık benden nobel ödüllü bir kitap istemişti, karşımdakide bende mutlu olduk bu şekilde, mesela benim yaptığım takas teklifini onaylamak zorunda değil, benim önerdiğim kitaba yerine başkasını isteyebiliyor, her neyse ben seviyorum bu yöntemi
kitaplar dediğiniz gibi çok pahalı korsan almıyorum, birde zaten benim okuduğum kitaplar pek korsan basılmıyor, o tür kitapları genellikle zaman geçsin diye okuyorum
Peki takas yapınca sonra eski kitabını yeniden okuyan arkadaştan
alabiliyormusun?Yoksa onda mı kalıyor kitap?......................................
Canım yanlış anlama sen neden yapıyorsun demedik kesinlikle..Amaç daha fazla kitap okumak ... öyle değilmi yöntem ne olursa olsun. Sadece benim hayalimdir çok zengin bir kütüphanem olsun..ve çocuklarımda faydalansın inşallah çocuklarımda okumayı severler ...şimdiki nesil bilgisayardan okumaya vakit bulamıyorlarya bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?