kitap sevenler kulübü

aaa ben bu kulübü nasıl görmem
ben de ankaradaki üyelerle kitap takası yapabilirim. diğer türlü kargo vs. çok uzun ve zahmetli iş
korsan kitap ben de bir dönem aldım özellikle popüler kitaplar 20-25 oluyor o kadar para vermek istemiyorum
ama şimdi netten alıyorum orjinalini, yazarın emeklerini düşünüyorum

Evet ailede çocuk sizden görüyor ilk kitabı.Benim kızımda benim
gibi çok iyi bir okur....................................................................

Bir eğitimci olarak bu sözüne katılmamak elimde değil... Maalesef velilerimiz kitap okumuyor ki çocuklarından bu alışkanlığı bekleyelim... Çok üzülüyorum, çünkü maalesef ki biz öğretmenlerden çok anne babalar bu alışkanlığı kazandırabilir çocuğa... En kötüsü de kitap okumayan kuşak kitap okumayan yeni nesiller yetiştiriyor ve hallerinden oldukça da memnunlar... :1no2:

Şu anda Soner Yalçın ın Efendi kitabını okuyorum... Daha çok başındayım.... Alıntılar yapabilirim inşallah.... Keyifli okumalar....a.s.

Bizde de tam tersi.Benim çocukluk kitaplarımla büyümüştür kızım.
Şimdide kitap okumaya doyamıyoruz ikimizde.Hatta kitap
seçmemde beni çok yönlendirir.Dediğiniz gibi tüm veliler kitap
okuyarak çocuklarına ilk önce kendileri örnek olmalılar........................

Keşke her veli sizin gibi olsa.... En azından kendileri okumuyorlarsa da bu konuda çocuklarını zorlamıyorlar da... Toplantılarda bu konunun üzerine çok gidiyorum, diyorum çocuk daha adını bile yazamıyor lütfen özen gösterin kitap okusun, günlük yazsın diyorum... Ama velinin söylediği cevap şu: Beni dinlemiyor ki... :sm_confused: Ölür müsün öldürür müsün? benneyaptımki Ben henüz anne değilim ama eğer Allah nasip eder de bir gün olursam, bu konuda çok özenli yetiştirmek istiyorum çocuğumu.... Allahıma bin şükürler olsun ki eşim de bu konuda çok titizdir...

Bilinçli veli olmak çok önemli.Buda eğitimle oluyor maalesef......................
Biz veliler siz eğitimcilere destek değil,köstek oluyoruz eğitim yoksunluğundan
dolayı.En azından sizin gibi bir eğitimcinin kitap okuma alışkınlığı
edinme açısından öğrencilerinize örnek olduğunuzu bilmek bizi
rahatlatıyor.........................................................

Yaşasın topiğimi buldum. Nasıl gözümden kaçmış bugüne kadar....

Kızlar normalde okumadan duramam. ama bu ara eve iş getirmek zorundayım. Birkaç aydır okuyamıyorum. Resmen acı veriyor, bu durum bana. Sizin yazdıklarınızla teselli edicem kendimi..

Bence harika bir kitap, gerçi biraz geç oldu cevabım ama , neyse

Bir başka mesajında da Şeytan ve Genç kadın 'dan bahsetmişsin. Ben o kitabı da çok sevmiştim. Tavsiye ederim

Son düzenleme:
Bence harika bir kitap, gerçi biraz geç oldu cevabım ama , neyse

Bir başka mesajında da Şeytan ve Genç kadın 'dan bahsetmişsin. Ben o kitabı da çok sevmiştim. Tavsiye ederim

Hoşgeldin canım .a.s.
Evet Olasılıksızı okudum bile ..Güzel ve heyecanlı bir kitapdı.
Şeytan ve Genç kadını henüz okumadım ama elimdeki kitabı bitirirsem onu okuyayım bari.. Daha öncede yazmıştım.bu aralar birtürlü kitaba veremiyorum kendimi..Belkide heyecanlı bişeyler okumam gerek . olasılıksız gibi a.s

Teşekkür ederim canım benim güzel dileklerin için...a.s.
İnan olsun her gün son dersin 20 dk. sı okuma saatimiz okulda, örnek olsun diye o saatlerde ben de açıp kitap okuyorum karşılarında, onları yazılı yaparken açıp kitap okuyorum, elimde kitapla geziyorum koridorlarda ama yok ya... Hiç umurlarında değil... Eskiden biz ne çok model alırdık öğretmenlerimizi, yaptıkları her şey dikkatimizi çekerdi onlar gibi olmaya özenirdik... Şimdikiler sadece kötü şeyleri örnek alıyorlar... Açıkcası kanayan yaram benim....

Evet Olasılıksız heyecanlı bir kitaptı bir solukta okudum ama nedense bu aralar roman okumuyorum.... Genelde araştırma ve bilgilendirici şeyler okumak istiyor canım.... İki tane Çanakkale destanını anlatan kitap okudum... Şimdi de Soner Yalçın ın araştırma kitaplarını okuyorum... Çok ilgi çekici....

yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz sefa getirdiniza.s.
bende bu arada olasılıksız kitabına başladım:icecream:
arkadaşların dediği gibi çok heyecanlı ve akıcı:jeyyar:

yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz sefa getirdiniza.s.
bende bu arada olasılıksız kitabına başladım:icecream:
arkadaşların dediği gibi çok heyecanlı ve akıcı:jeyyar:

olasılıksızı bende netten sipariş ettima.s sanırım yarın elimde olur! çok tutulmuş kitap!...

Cumartesi (2005), ıngiliz yazar Ian McEwan'ın 48 yaşındaki Londralı beyin cerrahı Henry Perowne'nun bir gününü anlattığı roman. Eser, 2005 yılında James Tait Black Memorial Ödülü'nü kazandı. Roman, Cumartesi gününe denk gelen ve Londra'da büyük bir kitlenin Irak'ın işgalini protesto için miting yaptığı 15 Şubat 2003 günü geçmektedir. Kahramanın o gün için planladığı bazı işleri vardır. Ayrıca akşamki aile yemeğini beklemektedir. Fakat gün, şiddet ve zorbalıkla karşılaşması sonucunda umduğu gibi sakin geçmez.
alıntıdır.

Arkadaşlar son dönemde okuduğum en etkileyici kitaplardan biri
Sizlerle paylaşmak istedim.
Yukarıda yazılanlara ek olarak Henry'nin bir hekim ve insan olarak düştüğü çıkmaz ve bundan yüz akıyla çıkışı... Sadece 24 saat geçmiş ve bugün. Hekim olmak ...
Ben onu yerinde olsam.... bilemiyorum..

Umarım okuma fırsatınız olur ve benim aldığım kadar keyif alırsınız..

tanıtımın için teşekkür ederim ilginç bir kitaba benziyor, sıradaki kitaplar bitince inşallah okurum

senin anlatımından "kayboluş" adlı kitap geldi aklıma, yazar tüm kitapta hiç "e" harfi kullanmamış, konu ve anlatım çok akıcı olmamakla birlikte özelliği itibariyle gerçekten ilginç, okurken e harfini kullansaydı aslında bu kelime yerine şunu kullanırdı gibi çok düşünmüşlüğüm vardır, tavsiye ederim

Hafta sonu kendimi ödüllendirmeyi düşünüyordum bir kitapla.
Bu kitabı bulmaya çalışacağım. Teşekürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…