Evet ailede çocuk sizden görüyor ilk kitabı.Benim kızımda benim
gibi çok iyi bir okur....................................................................
Bir eğitimci olarak bu sözüne katılmamak elimde değil... Maalesef velilerimiz kitap okumuyor ki çocuklarından bu alışkanlığı bekleyelim... Çok üzülüyorum, çünkü maalesef ki biz öğretmenlerden çok anne babalar bu alışkanlığı kazandırabilir çocuğa... En kötüsü de kitap okumayan kuşak kitap okumayan yeni nesiller yetiştiriyor ve hallerinden oldukça da memnunlar... :1no2:
Bizde de tam tersi.Benim çocukluk kitaplarımla büyümüştür kızım.
Şimdide kitap okumaya doyamıyoruz ikimizde.Hatta kitap
seçmemde beni çok yönlendirir.Dediğiniz gibi tüm veliler kitap
okuyarak çocuklarına ilk önce kendileri örnek olmalılar........................
Günaydın kızlarrr .. Yaa otobüste nasıl okuyorsunuz kii benim midem bulanır araç içinde bişey okuduğumda ..aslında eskiden böyle değildi üniversitedeyken hep otobüste giderken çalışırdım sınavlara belki ondan olmuştur...
ıçinizde Olasılıksız ı okuyan varmı ?? ınternette eleştirileri okuyunca bir heyecanla almıştım ama birtürlü konsantre olup başlayamadımmm
Bence harika bir kitap, gerçi biraz geç oldu cevabım ama , neyse
Bir başka mesajında da Şeytan ve Genç kadın 'dan bahsetmişsin. Ben o kitabı da çok sevmiştim. Tavsiye ederim
Bilinçli veli olmak çok önemli.Buda eğitimle oluyor maalesef......................
Biz veliler siz eğitimcilere destek değil,köstek oluyoruz eğitim yoksunluğundan
dolayı.En azından sizin gibi bir eğitimcinin kitap okuma alışkınlığı
edinme açısından öğrencilerinize örnek olduğunuzu bilmek bizi
rahatlatıyor.........................................................
Hoşgeldin canım .a.s.
Evet Olasılıksızı okudum bile ..Güzel ve heyecanlı bir kitapdı.
Şeytan ve Genç kadını henüz okumadım ama elimdeki kitabı bitirirsem onu okuyayım bari.. Daha öncede yazmıştım.bu aralar birtürlü kitaba veremiyorum kendimi..Belkide heyecanlı bişeyler okumam gerek . olasılıksız gibi a.s
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz sefa getirdiniza.s.
bende bu arada olasılıksız kitabına başladım:icecream:
arkadaşların dediği gibi çok heyecanlı ve akıcı:jeyyar:
Cumartesi (2005), İngiliz yazar Ian McEwan'ın 48 yaşındaki Londralı beyin cerrahı Henry Perowne'nun bir gününü anlattığı roman. Eser, 2005 yılında James Tait Black Memorial Ödülü'nü kazandı. Roman, Cumartesi gününe denk gelen ve Londra'da büyük bir kitlenin Irak'ın işgalini protesto için miting yaptığı 15 Şubat 2003 günü geçmektedir. Kahramanın o gün için planladığı bazı işleri vardır. Ayrıca akşamki aile yemeğini beklemektedir. Fakat gün, şiddet ve zorbalıkla karşılaşması sonucunda umduğu gibi sakin geçmez.
alıntıdır.
Arkadaşlar son dönemde okuduğum en etkileyici kitaplardan biri
Sizlerle paylaşmak istedim.
Yukarıda yazılanlara ek olarak Henry'nin bir hekim ve insan olarak düştüğü çıkmaz ve bundan yüz akıyla çıkışı... Sadece 24 saat geçmiş ve bugün. Hekim olmak ...
Ben onu yerinde olsam.... bilemiyorum..
Umarım okuma fırsatınız olur ve benim aldığım kadar keyif alırsınız..
tanıtımın için teşekkür ederim ilginç bir kitaba benziyor, sıradaki kitaplar bitince inşallah okurum
senin anlatımından "kayboluş" adlı kitap geldi aklıma, yazar tüm kitapta hiç "e" harfi kullanmamış, konu ve anlatım çok akıcı olmamakla birlikte özelliği itibariyle gerçekten ilginç, okurken e harfini kullansaydı aslında bu kelime yerine şunu kullanırdı gibi çok düşünmüşlüğüm vardır, tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?