- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #20.101
Asmunikal ben de varimGünaydın baykuşlar
Kendi aramızda ocak ayınca hakkari'de bir mevsim, savaş ve barış okumaya karar verdik. Eşlik etmek isteyen baykuşlara duyurulur.
Not alıyorum ala ala bi hal oldum:)Sonunda Hayatımızdaki Algoritmalar'ı bitirdim. Klinik psikolog Deniz Erdem'in önerisiyle okuduğum bir kitaptı. Tıpkı bilgisayardaki algoritmalar gibi karar alma mekanizmalarını işliyor ve günlük hayatta nasıl kullandığımızdan bahsediyor. Tavsiye ederim. :)
KKda mesaj kutumda bir şey yok canım._asmunikal_ mesajlara bakabilir misin?
Not alıyorum ala ala bi hal oldum:)
Selçuk erdemin eşiymiş:) sasirdimSonunda Hayatımızdaki Algoritmalar'ı bitirdim. Klinik psikolog Deniz Erdem'in önerisiyle okuduğum bir kitaptı. Tıpkı bilgisayardaki algoritmalar gibi karar alma mekanizmalarını işliyor ve günlük hayatta nasıl kullandığımızdan bahsediyor. Tavsiye ederim. :)
Ekşide baya giydirmişler:)Muhakkak okumalısın, hoşuna gideceğini düşünüyorum. :)
Ekşide baya giydirmişler:)
Okudum mesajını. Cevap yazdım diye hatırlıyorum. Yanlışlık olmuştur. Düzeltirim olur mu müsait olunca.
_asmunikal_ o zaman burdan yazayım. İlk sayfada baykuş listesinden adım silinmiş benim geçende farkettim.
Tamam canım teşekkür ederim . Bana mesaj gelmedi açıkçası da rahatsız etmek istemedimOkudum mesajını. Cevap yazdım diye hatırlıyorum. Yanlışlık olmuştur. Düzeltirim olur mu müsait olunca.
Rahatsızlık ne demek. Her zaman yazabilirsinTamam canım teşekkür ederim . Bana mesaj gelmedi açıkçası da rahatsız etmek istemedim
Aynen herkese giydiriyolar:) denize ama kitap onerileirni seven çok var aklımda twitter dan takip etmeye basladmDeniz Erdem'e mi kitaba mı? Ya Ekşide bir haltı beğenmeme timi çok fazla, eskisi gibi ciddiye alamıyorum orayı. Kendisi tartışılır belki ama önerdiği kitaplar cidden güzel.
Ben de size yazabilir miyim ?Rahatsızlık ne demek. Her zaman yazabilirsin
Tabii ki sevgili minervaBen de size yazabilir miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?