- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #20.121
Ne kadar mesudummmmmTabii ki sevgili minerva
aaa hangi ulkedesin?
Hangi Vejeteryan bu acaba? Benim de listemde var da.
Medeniyet, "ozgurluk" gibi terimleri cokca kullanan toplumlarin gercek yuzu istee..
aa demek Misir gecen gidecektik kismet olmamisti. Fuarin tadi da baska oluyor insallah tadini cikarirsinMısır'dayım, ve burda her sene uluslararası kitap fuarı varmış, Türk yayınevleri de geliyormuş ancak hangileri onu bilmiyorum, bu sene yerinde gidip göreceğim inşallah, ve umarım sevdiğim yazarlar gelir
Aynen bu. Beğendim ben, incecik bir kitap hemen bitirirsiniz, zaten bir solukta okutuyor kendini ince olmasa da. Beni cezbeden bir diğer tarafı da Flaubert'in bu kitabı 14 yaşındayken yazmış olması. :)
Mısır'dayım, ve burda her sene uluslararası kitap fuarı varmış, Türk yayınevleri de geliyormuş ancak hangileri onu bilmiyorum, bu sene yerinde gidip göreceğim inşallah, ve umarım sevdiğim yazarlar gelir
Birkaç gündür okuyamıyorum ben yine, bu sefer birkaç hobiye sardım elimden bırakamıyorum, ama yarın bildirimle geleceğim
Doğumdan önce bende kitapla birlikte başka hobi ile ilgileniyordum (amigurumi) şimdi fırsat bulamıyorum ikisine deBirkaç gündür okuyamıyorum ben yine, bu sefer birkaç hobiye sardım elimden bırakamıyorum, ama yarın bildirimle geleceğim
cok guzeldi yaptiklarin. :)Doğumdan önce bende kitapla birlikte başka hobi ile ilgileniyordum (amigurumi) şimdi fırsat bulamıyorum ikisine de
aa demek Misir gecen gidecektik kismet olmamisti. Fuarin tadi da baska oluyor insallah tadini cikarirsin
Okuma listemde kendisi. İlk fırsatta edineceğim.
Mısır'da olmak, Mısır'da kitap fuarına katılmak çok cazip bir fikir gibi geldi bana.
Aaa ne hobisi? Keşke benim de elimden bir iş gelse.
Gelirsen belki bir kitap okuma etkinliği yaparız piramitlere karşıCicoretti
Evet, fuar beni çok heyecanlandırıyor, 1 yıldır buradayım ve güzel, farklı şeyleri tecrübe etmeye çalışıyorum hazır burdayken
Örgü örüyorum deli gibi, yaz ve kış olmak üzere hobilerim değişiyor genelde, yazın kanaviçe ve boyama daha çok hoşuma gidiyor 
Ben de beyruta gitmek istiyorumaa demek Misir gecen gidecektik kismet olmamisti. Fuarin tadi da baska oluyor insallah tadini cikarirsin
Merhabalar
Dün Kardeşimin Hikayesi’ni bitirdim, acayip sürükleyiciydi, sonu da ters köşe yaptı
Bugün de Uçurtmayı Vurmasınlar’ı okudum birazdan da filmini izleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?