Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Astoria Bibliyomani bu mu?
Sen beğendin mi?

Aynen bu. Beğendim ben, incecik bir kitap hemen bitirirsiniz, zaten bir solukta okutuyor kendini ince olmasa da. Beni cezbeden bir diğer tarafı da Flaubert'in bu kitabı 14 yaşındayken yazmış olması. :)

hasretinden prangalar eskittiklerim, kapısına kabaklı turta koyup sürpriz yaptıklarım, iyi akşamlar

Yeni kitabım Ayza. Bayağı kalın bir kitap fakat uzun süredir merak ediyordum. 2018 in ilk günleri biter diye düşünüyorum. Yazıları da ufacık. Kör olmasam bari

aaa hangi ulkedesin?

Hangi Vejeteryan bu acaba? Benim de listemde var da.
Medeniyet, "ozgurluk" gibi terimleri cokca kullanan toplumlarin gercek yuzu istee..

Mısır'dayım, ve burda her sene uluslararası kitap fuarı varmış, Türk yayınevleri de geliyormuş ancak hangileri onu bilmiyorum, bu sene yerinde gidip göreceğim inşallah, ve umarım sevdiğim yazarlar gelir

Mısır'dayım, ve burda her sene uluslararası kitap fuarı varmış, Türk yayınevleri de geliyormuş ancak hangileri onu bilmiyorum, bu sene yerinde gidip göreceğim inşallah, ve umarım sevdiğim yazarlar gelir
aa demek Misir gecen gidecektik kismet olmamisti. Fuarin tadi da baska oluyor insallah tadini cikarirsin

Aynen bu. Beğendim ben, incecik bir kitap hemen bitirirsiniz, zaten bir solukta okutuyor kendini ince olmasa da. Beni cezbeden bir diğer tarafı da Flaubert'in bu kitabı 14 yaşındayken yazmış olması. :)

Okuma listemde kendisi. İlk fırsatta edineceğim.

Mısır'da olmak, Mısır'da kitap fuarına katılmak çok cazip bir fikir gibi geldi bana.

Birkaç gündür okuyamıyorum ben yine, bu sefer birkaç hobiye sardım elimden bırakamıyorum, ama yarın bildirimle geleceğim

Aaa ne hobisi? Keşke benim de elimden bir iş gelse.

Birkaç gündür okuyamıyorum ben yine, bu sefer birkaç hobiye sardım elimden bırakamıyorum, ama yarın bildirimle geleceğim
Doğumdan önce bende kitapla birlikte başka hobi ile ilgileniyordum (amigurumi) şimdi fırsat bulamıyorum ikisine de

aa demek Misir gecen gidecektik kismet olmamisti. Fuarin tadi da baska oluyor insallah tadini cikarirsin

Gelirsen belki bir kitap okuma etkinliği yaparız piramitlere karşı Cicoretti

Okuma listemde kendisi. İlk fırsatta edineceğim.

Mısır'da olmak, Mısır'da kitap fuarına katılmak çok cazip bir fikir gibi geldi bana.

Aaa ne hobisi? Keşke benim de elimden bir iş gelse.

Evet, fuar beni çok heyecanlandırıyor, 1 yıldır buradayım ve güzel, farklı şeyleri tecrübe etmeye çalışıyorum hazır burdayken

Örgü örüyorum deli gibi, yaz ve kış olmak üzere hobilerim değişiyor genelde, yazın kanaviçe ve boyama daha çok hoşuma gidiyor 

Kanaviçe benim de yapasım var. Pinterest te çok güzel örnekler var

Iyi geceler.
O kadar yogunum ki. Ve yorgun bayilabilirim..
Oglumu uyuturken Grinin 50 Tonunu bitirdim.
Ciktigi donem malum cok konusulmustu. Bizim ulkemizde bazi seyler tabu goruldugu icin ve bilgisizlik aclik oldugu icin abartiliyor.
Kitabin sadece sex kismi ya da cok ucuk noktalari sadece dile dolaniyor.
Beni rahatsiz eden birsey yoktu.

Insan baktigini gorurmus. Biraz genis cerceveden bakmak lazim. Ben kitabi begendim.
Cocuklukta yasanan olaylarin bireyi psikolojik olarak nasil etkileyip kisiligine yon verdigine bir kez daha sahit oldum. Ve bu durum anne olarak beni derinden sarsti.
Sapkin iliski vb vb seyler benim icin dusundurucu idi.
Ote yandan herkesin sert gorunen buz daginin otesinde ne kadar kirilgan noktalari var aciga cikiyor.
2.kitabina da en kisa surede baslayacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…