- 2 Temmuz 2013
- 9.543
- 10.806
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #2.861
tecavüz var, şiddet var, uyuşturucu varKızlar otomatik portakal 16 yaş için uygundur değil mi. Beğendiniz mi? Başka hangi kitap olabilir ? Karne hediye alayım kuzenlerime.
Adı pek sevimli ya, bilemedim. Sineklerin tanrısını alıcam bile. Sen sevmiştin onu. uygun mu o kuzum. Bana da günümde alır mısın özgetecavüz var, şiddet var, uyuşturucu var
pek değil sanki kuzu, özendirmiyo aslında ama çocukların aklı çelinebilir
alper canıgüzleri al
bu sayfa bize yaradıBende kendimce çok okuduğumu düşünüyorum bu ay
uygundur Sineklerin Tanrısı, hatta Pal Sokağı Çocukları da hitap ederAdı pek sevimli ya, bilemedim. Sineklerin tanrısını alıcam bile. Sen sevmiştin onu. uygun mu o kuzum. Bana da günümde alır mısın özge
Almaya kalktığımda bir arkadaşım "çıldırdın mı psikolojini allak bullak mı edeceksin" demiştiKızlar otomatik portakal 16 yaş için uygundur değil mi. Beğendiniz mi? Başka hangi kitap olabilir ? Karne hediye alayım kuzenlerime.
bence o da olmaz kuzu, bayağı birbirlerini çiğ çiğ yiyeceklerdi nerdeyseAdı pek sevimli ya, bilemedim. Sineklerin tanrısını alıcam bile. Sen sevmiştin onu. uygun mu o kuzum. Bana da günümde alır mısın özge
İyi Akşamlar. Havvanin üç kızı bitti. Sonu daha güzel olabilirdi. Ama genel olarak güzel bir kitapti. Tavsiye ederim..
Almaya kalktığımda bir arkadaşım "çıldırdın mı psikolojini allak bullak mı edeceksin" demişti
anında rafa geri koymuştum
bence o da olmaz kuzu, bayağı birbirlerini çiğ çiğ yiyeceklerdi nerdeyse
Harry Potter falan alsan fantastik en azından, gerçek hayatla özdeşleştirmezler
Nevşehirli misin :)Günaydın kızlar.
Ayşe Kulin Sevdalinkada 80. sayfadayım. Dün puzzlemizi bitirdikten sonra Asmalı konak izlemeye başladık. 1. bölümden itibaren izlicez. İlk bölümden ağlamaya başladım
Herkes Sherlock izler, Game Of Thrones izler, Teen Wolf izlerBiz Asmalı Konak izleriz. Napalım memleketimizin dizisi (Anadolu çocuğu Dalida)
"Geber Anne"yi okudum. Fakat bana hitap etmedi.Aranızda sezgin kaymaz okuyan var mı? Kün kitabını okumuştum çok sevmiştim ben var mı başka kitabımı önerecek
Kayseride büyüdüm bendeNiğde ama olsun Kapadokya işte
Öle deme 3 kitapçık aldım. 1 kitap almak için diğer ikisini ekledim kargo parası olmasın diye. Tutumlu olduğum için yaniniye kitap alıp duruyon, elindekileri azalt biraz dövcem seni
(kendi almak isteyip de almayan, kendini dizginleyen özge kıskançlığı)
Ya zaten Niğde,Kayseri,Nevşehir,Aksaray tek il gibi birleşikKayseride büyüdüm bende
Dizinin çekildiği konağı yerleri görmüşlüğüm çekimlerini izlemişliğim vardı zamanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?