Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Kızlar otomatik portakal 16 yaş için uygundur değil mi. Beğendiniz mi? Başka hangi kitap olabilir ? Karne hediye alayım kuzenlerime.
tecavüz var, şiddet var, uyuşturucu var
pek değil sanki kuzu, özendirmiyo aslında ama çocukların aklı çelinebilir

alper canıgüzleri al

tecavüz var, şiddet var, uyuşturucu var
pek değil sanki kuzu, özendirmiyo aslında ama çocukların aklı çelinebilir

alper canıgüzleri al
Adı pek sevimli ya, bilemedim. Sineklerin tanrısını alıcam bile. Sen sevmiştin onu. uygun mu o kuzum. Bana da günümde alır mısın özge

Adı pek sevimli ya, bilemedim. Sineklerin tanrısını alıcam bile. Sen sevmiştin onu. uygun mu o kuzum. Bana da günümde alır mısın özge
bence o da olmaz kuzu, bayağı birbirlerini çiğ çiğ yiyeceklerdi nerdeyse
Harry Potter falan alsan fantastik en azından, gerçek hayatla özdeşleştirmezler

İyi Akşamlar. Havvanin üç kızı bitti. Sonu daha güzel olabilirdi. Ama genel olarak güzel bir kitapti. Tavsiye ederim..

Bencede daha güzel bitebilirdi. En çok etkilendiğim yer Adamın kızı hastaneye götürüp kızlık muaynesi yaptırmasıydı

Almaya kalktığımda bir arkadaşım "çıldırdın mı psikolojini allak bullak mı edeceksin" demişti
anında rafa geri koymuştum

bence o da olmaz kuzu, bayağı birbirlerini çiğ çiğ yiyeceklerdi nerdeyse
Harry Potter falan alsan fantastik en azından, gerçek hayatla özdeşleştirmezler

Alper Canıgüz almış bulunmaktayım

Günaydın kızlar.

Ayşe Kulin Sevdalinkada 80. sayfadayım. Dün puzzlemizi bitirdikten sonra Asmalı konak izlemeye başladık. 1. bölümden itibaren izlicez. İlk bölümden ağlamaya başladım

Herkes Sherlock izler, Game Of Thrones izler, Teen Wolf izler Biz Asmalı Konak izleriz. Napalım memleketimizin dizisi (Anadolu çocuğu Dalida)

Nevşehirli misin :)

Herkese günaydın
Budala'ya devam

Aranızda sezgin kaymaz okuyan var mı? Kün kitabını okumuştum çok sevmiştim ben var mı başka kitabımı önerecek
"Geber Anne"yi okudum. Fakat bana hitap etmedi.
'Fantastik Eğlence' diyor. Aman ne eğlendim ne eğlendim. Fantastik tarzım değil demek ki!

Kayseride büyüdüm bende
Dizinin çekildiği konağı yerleri görmüşlüğüm çekimlerini izlemişliğim vardı zamanında
Ya zaten Niğde,Kayseri,Nevşehir,Aksaray tek il gibi birleşik İstanbulun Semtinden semte geçişinden daha yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…