- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 39
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #2.881
Doğru diyorsun :)))Ya zaten Niğde,Kayseri,Nevşehir,Aksaray tek il gibi birleşikİstanbulun Semtinden semte geçişinden daha yakın
Alper Canıgüz almış bulunmaktayım
kardeşim hayranı izmir de nereye gelse oraya gider kitaplarını imzalatmayaKızçeler, Kahraman Tazeoğlu nasıl bir yazar tarzı nedir
hep karşıma çıkıyor, merakta ediyorum
dinlendirenlerden mi
Marslı okuyan birinden Kahraman Tazeoğlu duymak çok şaşırttı beniKızçeler, Kahraman Tazeoğlu nasıl bir yazar tarzı nedir
dinlendirenlerden mi
Ama bilmediğim için soruyorum niçin şaşırıyorsunnn :)Marslı okuyan birinden Kahraman Tazeoğlu duymak çok şaşırttı beni
Ay alma gözünü seveyim sırf para kazanmak, popüler olmak amacıyla kitaplar yazmış biri
yok sorma canım anladım az çok yorumundan :) tarzım değil genç kız romancısı anlaşılan :)))kardeşim hayranı izmir de nereye gelse oraya gider kitaplarını imzalatmayaben kitaplarını okumadım ama sanırım ergen kesime hitap eden şiirle karışık kısa öyküler yazan bir yazar yinede tam bilmiyorum atmışta olabilirim istersen sorarım
Bencede daha güzel bitebilirdi. En çok etkilendiğim yer Adamın kızı hastaneye götürüp kızlık muaynesi yaptırmasıydı
aynen canım hep elinde kitabını gördüklerim genç kesimdiAma bilmediğim için soruyorum niçin şaşırıyorsunnn :)
yok sorma canım anladım az çok yorumundan :) tarzım değil genç kız romancısı anlaşılan :)))
kızlarda söylemiş zaten. genelde çok genç kesim ( ergenler ) okuyor ve kitaptan alıntıları sosyal medyada çok geziyor. diğer buna benzer yazar Ahmet BatmanKızçeler, Kahraman Tazeoğlu nasıl bir yazar tarzı nedir
dinlendirenlerden mi
çok popüler oldu haksız yere, çok dillendirildi ya illa duymuşsundur diye düşündümAma bilmediğim için soruyorum niçin şaşırıyorsunnn :)
yok sorma canım anladım az çok yorumundan :) tarzım değil genç kız romancısı anlaşılan :)))
kızlarda söylemiş zaten. genelde çok genç kesim ( ergenler ) okuyor ve kitaptan alıntıları sosyal medyada çok geziyor. diğer buna benzer yazar Ahmet Batman
Anlaşıldı canım, doğru heryerde geziyor, Mor diye bir kitabını gördüm kitapçıda dün.kızlarda söylemiş zaten. genelde çok genç kesim ( ergenler ) okuyor ve kitaptan alıntıları sosyal medyada çok geziyor. diğer buna benzer yazar Ahmet Batman
ayy bende de var buna benzer kitaplar. belki benimki daha fena. puccahahah bir de o var dimi bizim ev bu ikisinin kitaplarından geçilmiyor
ya aslında ben şu yönden de bakıyorum. en azından dili basit vs. kitap okuma alışkanlığı edinmek için fena olmuyor. bu kitaplarla başlayıp sonradan kendine yol çizebiliyor insan bkz. bençok popüler oldu haksız yere, çok dillendirildi ya illa duymuşsundur diye düşündüm
böyle yazarların baştacı olmasına kızıyorum çok
gerçi hiçbir kitabını okumadım ama boş beleş yazmış olmak için yazılmış kitaplar olduğunu düşünüyorum
okuma okuma zamanına yazık
Hayır duymadım ve hakkında herhangi bir yoruma denk gelmediğim için yazdım buraya.çok popüler oldu haksız yere, çok dillendirildi ya illa duymuşsundur diye düşündüm
böyle yazarların baştacı olmasına kızıyorum çok
gerçi hiçbir kitabını okumadım ama boş beleş yazmış olmak için yazılmış kitaplar olduğunu düşünüyorum
okuma okuma zamanına yazık
puccanın kitaplarını okumadım ama kendisini severimayy bende de var buna benzer kitaplar. belki benimki daha fena. puccahemde 3 kitabı var. ama yalan yok o kitaplar sayesinde kitap okuma alışkanlığım baya ilerledi kitaplıktan çıkarmak istiyorum bazen ama diyorum alıp okumuşum dursun bari diyorum ama biri görecek diye de utanıyorum
evet bende seviyorum onu takip ediyorum da. yaşadıkları gerçek olduğu için baya üzülmüştüm sanırım ondan seviyorum :)puccanın kitaplarını okumadım ama kendisini severimhamile cancağızım oğlu olacak
ayy bende de var buna benzer kitaplar. belki benimki daha fena. puccahemde 3 kitabı var. ama yalan yok o kitaplar sayesinde kitap okuma alışkanlığım baya ilerledi kitaplıktan çıkarmak istiyorum bazen ama diyorum alıp okumuşum dursun bari diyorum ama biri görecek diye de utanıyorum
Ergen olunca bi isyanlarda oluyor ya insan bütün dünya ona karşı hep haksız olarak görünüyor kimse onu sevmiyor ya sanırım ondan tercih ediyorlar bu kitabı. kendilerini görüyorlar.Pucca'yı ben de okudum vallaEdebi olarak bişey katmıyor ama yazdıkları eğlendirici. Yeni kitabı çıkacak şimdi onu da merak ediyorum açıkçası, okuyabilirim sanırım
Ama Ahmet Batman, Kahraman Tazeoğlu vs onlar eğlendirmiyor da, melankolik, basit ve anlamsız geliyor bana. Ahmet Batman'ın bir kitabını okudum, aşırı zaman kaybı geldi bana. Tabi zevk meselesi tüm bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?