Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

biraz inceledim ve gözüm korktu ilk defa bir kitaptan korktum. inşallah okur bitirirsin de bize de düşüncelerini söylersin. belki böylece bende alıp okurum
Okumaya başlanıp bitirilecek bir kitap değil bence.
Ara ara masallar okunup uzun vade de bitirilip hakkı verilecek türden bir kitap. O yüzden göz korkutmaktan ziyade çekici geliyor bana.

Kolektif yazıyordu baktım Alfaymış. Of hiç kitap almayacağım dedikçe saplanıp kalıyorum.
yky mi daha mantıklı dersin Selin?
Ben yky nin kitabevjne gittiğimde gözüme çarptı yazi puntolari biraz küçük ama kitap zaten çok kalin alfayı görmediğim için bişey diyemiyorum ama yky bana daha mantikli bi sećin olurmuş gibi geliyor

Orda kayıp zamanin izinde kitabinida gördüm inanirmisiniz kitabin eni boyundan daha büyük iki cilt toplam agirligi 3 kilo vardir sanirim 150 tl etiket fiyati vardi yüzde 20 indirim vardi bide kitap yurdundan bakmak lazim bu ikisini kestirdim.gözüme de nasip okurum ne zaman okurum

Okuduktan sonra kör mü olurum bilmiyorum??

Okumaya başlanıp bitirilecek bir kitap değil bence.
Ara ara masallar okunup uzun vade de bitirilip hakkı verilecek türden bir kitap. O yüzden göz korkutmaktan ziyade çekici geliyor bana.
ay ne güzell kıskandım

kitapyurdunda 91TL kutulu :)

Bildirim yapim bu arada hazir oğle arasi boşluk bulmuşken

Maça kızına başladim 60. Ssayfadayim kitap 12 yaşindaki bi çocugun hayatiyla başladi ve çocuk kitap okumayi cok seviyo dolayisiyla kitap direk içine çekti beni ... Başlangic olarak çok sevdim
İş yerine de fareler ve insanlari götürmüştüm dün öğle arasi 20 dk vaktim vardi bi baslangic yapim dedim kitap 10. Sayfasindan itibaren beni sardi eve geldim işimi bitirdim oturdum gözümden uyku akiyo dayanamadim bitirdim kitabı zaten 123 sayfa ama çok güzel bir dil çok akici tertemiz ba-yil-dim... Sonu çok etkileyiciydi... Keşke daha uzun Olsaydi

John stinbeck ten okuduğum ilk kitapti elimde gazap üzümleri de var ama okumaya kiyamayabilirim adam favorim oldu tüm kitaplarini alabilirim:)

Fareler ve insanlari okumamis olan varsa 100 temel eser olayi bence haketmis ayrica çogu insan gibi fare den biraz korkarim ve tiksinirim okurken acaba tiksinirmiyim diye düşündüm iciniz rahat olsun fareyle ilgili bolum cok yok ve rahatsiz etmiyor gonul rahatligiyla okunabilir

D&R ye gidince Alfaya bakayım özellikle.
Son aldiklarimla 80 e yaklasmistir:)
38 klasik geri kalan diğerleri:)

Başabaşız sanırım Binbir Gece Masalını da Çocuklarımıza hediye alayım madem kendime değil. Başka almıcam artık Buraya da yazıyorum.

Son aldiklarimla 80 e yaklasmistir:)
38 klasik geri kalan diğerleri:)

D&R ye gidince Alfaya bakayım özellikle.

Başabaşız sanırım Binbir Gece Masalını da Çocuklarımıza hediye alayım madem kendime değil. Başka almıcam artık Buraya da yazıyorum.

bunları sevdiceğe okutayım
20 küsür kitabım var laf yapıyo habire alıp durma diye

Cengiz Han'a Küsen Bulut süründü elimde dün bitmesi lazımdı bugüne sarkması bile ayıp ama dün eşim hiç rahat vermedi 5 sayfa zor okuttu illa onunla oturup kahve içip onun oynadığı oyunu izleyecekmişimbu erkekler ne zaman büyüyecek anlamıyorumişyerinde fırsat buldukça okudum çok az bir sayfa kaldı.. Köle Altın'ın bebeği emzirmesiyle memesinden süt gelmesi bölümünde çok ağladım. facebookta evlat edinen bayanların bazılarının çocukları emzirdikten sonra memelerinden süt geldiğini okumuştum o geldi aklıma

bunları sevdiceğe okutayım
20 küsür kitabım var laf yapıyo habire alıp durma diye
Okut okut. Benim sevdiceğimde ültümatom uyguladı bir daha kitap almak yok. Elindekileri oku önce dedi. Ama dün kıyamadı bana Şerloku okumalaradoyamadım çok mutluyum dedim. Hemen başka serisi varsa alalım dedi.
buna da okut bunu da

gör ibret al ne sevdicekler var diyeyim
bana kitap almak ister misin diyorum en minnoş halimde
yooo diyo bana

Estağfurullah kızlar, ben öğrencilerim gelip ne okuyalım deyince verecek cevabım olsun diye daha çok Türk edebiyatına yöneliyorum, nacizane fikir verebilirsem ne mutlu bana
*Reşat Nuri( çalıkuşu okuşsunuzdur muhtemelen, yaprak dökümü, dizisinden daha çok seversiniz :) acımak, anadolu notları önerebileceğim kitapları)

*Yaşar Kemal bana göre Anadolu'yu en iyi anlatan yazarlardan (ince memed tabiki, ortak okumada okuyacaksınız galiba, binboğalar efsanesi küçük kızımın ismi bu kitaptan :) orta direk serisi önerebilirim,geçen yıldan beri her ay bir kitabını okumaya çalışıyorum, çok beğendiğim olursa söylerim yine :) )

*Ferit Edgü, kısa öykülerde bizde önemli isimlerden bence, özellikle Hakkari'de Bir Mevsim okunmalı

*Sait Faik, zaten benim övgüme ihtiyacı olmayan bir sanatçı, lisede öykülerinin çoğunu okudum ama kitaplığımda hiç yok, bu yıl içinde her ay bir okuma yapmayı planlıyorum

Bunlar dışında Hasan Ali Toptaş(benim kadar reklamını yapan yok galiba adamın) İhsan oktay anar popülerlikten uzak eser vermeye çalışan yazarlar

Çok yazdım da ne yazdım unuttum çocuk kucağımda
umarım faydam dokunur

bana çalıkuşu alabülürsünüz
kitaplığımda yok, bulunsun hem tekrar okumuş olurum

almıyo kız, zorunda mıyım diyo (dilberay zorunda mıyım şarkısına atıfta bulunuyo )
kocişim bana 35141510456 tane kitap aldı kızlarrrrr diyen premseslerden olamıcam hiç
gel kanka şu kenarda ağlaşalım
Alışveriş deyince aklına ekmek bile gelmez kitap gelir diyo bana, hep kontenjan koyuyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…