- 2 Ocak 2017
- 1.377
- 3.559
- 53
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #3.281
Okumaya başlanıp bitirilecek bir kitap değil bence.biraz inceledim ve gözüm korktuilk defa bir kitaptan korktum. inşallah okur bitirirsin de bize de düşüncelerini söylersin. belki böylece bende alıp okurum
Ben yky nin kitabevjne gittiğimde gözüme çarptı yazi puntolari biraz küçük ama kitap zaten çok kalin alfayı görmediğim için bişey diyemiyorum ama yky bana daha mantikli bi sećin olurmuş gibi geliyorKolektif yazıyordu baktım Alfaymış. Of hiç kitap almayacağım dedikçe saplanıp kalıyorum.
yky mi daha mantıklı dersin Selin?
ay ne güzell kıskandımOkumaya başlanıp bitirilecek bir kitap değil bence.
Ara ara masallar okunup uzun vade de bitirilip hakkı verilecek türden bir kitap. O yüzden göz korkutmaktan ziyade çekici geliyor bana.
kitapyurdunda 91TL kutulu :)Ben yky nin kitabevjne gittiğimde gözüme çarptı yazi puntolari biraz küçük ama kitap zaten çok kalin alfayı görmediğim için bişey diyemiyorum ama yky bana daha mantikli bi sećin olurmuş gibi geliyor
Orda kayıp zamanin izinde kitabinida gördüm inanirmisiniz kitabin eni boyundan daha büyük iki cilt toplam agirligi 3 kilo vardir sanirim 150 tl etiket fiyati vardi yüzde 20 indirim vardi bide kitap yurdundan bakmak lazim bu ikisini kestirdim.gözüme de nasip okurum ne zaman okurum
Okuduktan sonra kör mü olurum bilmiyorum??
Son aldiklarimla 80 e yaklasmistir:)Selin kaç kitabın var okunmayı bekleyen
Senle ben muhtemelen bu konuda 1. yiz. Tahtı kimseye kaptıracak gibi durmuyoruz.
D&R ye gidince Alfaya bakayım özellikle.Ben yky nin kitabevjne gittiğimde gözüme çarptı yazi puntolari biraz küçük ama kitap zaten çok kalin alfayı görmediğim için bişey diyemiyorum ama yky bana daha mantikli bi sećin olurmuş gibi geliyor
Orda kayıp zamanin izinde kitabinida gördüm inanirmisiniz kitabin eni boyundan daha büyük iki cilt toplam agirligi 3 kilo vardir sanirim 150 tl etiket fiyati vardi yüzde 20 indirim vardi bide kitap yurdundan bakmak lazim bu ikisini kestirdim.gözüme de nasip okurum ne zaman okurum
Okuduktan sonra kör mü olurum bilmiyorum??
Son aldiklarimla 80 e yaklasmistir:)
38 klasik geri kalan diğerleri:)
Son aldiklarimla 80 e yaklasmistir:)
38 klasik geri kalan diğerleri:)
D&R ye gidince Alfaya bakayım özellikle.
Başabaşız sanırımBinbir Gece Masalını da Çocuklarımıza hediye alayım madem kendime değil. Başka almıcam artık Buraya da yazıyorum.
Yazma canim yazma alirsin sende alirsin ben de alirim:)D&R ye gidince Alfaya bakayım özellikle.
Başabaşız sanırımBinbir Gece Masalını da Çocuklarımıza hediye alayım madem kendime değil. Başka almıcam artık Buraya da yazıyorum.
:) Melinda bende ki okuma hevesin geçti kitap incelemk , araştirmak ayri bi hobi oldu resmen:)bunları sevdiceğe okutayım
20 küsür kitabım var laf yapıyo habire alıp durma diye
Hele ki hiçbir yerde bulamıyorum, kütüphanede görünüyordu iki adet alayım dedimB
Baskisi durmus bu caaaanim kitabin yeniden baskiya girmesini bekliyorumndort gozle
Okut okut. Benim sevdiceğimde ültümatom uyguladı bir daha kitap almak yok. Elindekileri oku önce dedi. Ama dün kıyamadı bana Şerloku okumalaradoyamadım çok mutluyum dedim. Hemen başka serisi varsa alalım dedi.bunları sevdiceğe okutayım
20 küsür kitabım var laf yapıyo habire alıp durma diye
gör ibret al ne sevdicekler var diyeyimOkut okut. Benim sevdiceğimde ültümatom uyguladı bir daha kitap almak yok. Elindekileri oku önce dedi. Ama dün kıyamadı bana Şerloku okumalaradoyamadım çok mutluyum dedim. Hemen başka serisi varsa alalım dedi.
buna da okut bunu da
Enişte kıyamaz sana. Kandırma bizigör ibret al ne sevdicekler var diyeyim
bana kitap almak ister misin diyorum en minnoş halimde
yooo diyo bana
Kuzum sen tavsiye isteyince veremiyorsun ama yine de geldim kapına
Türk edebiyatı okumuyorum ben sanki. Çoğu yazardan bi haberim. Önerilerinle kendime bir hedef listesi yapmak istiyorum.
Baykuşlar Lolise özel sordum diye bana öneride bulunmamazlık yapmayın.
@__giz__ imden de italyan edebiyatı örneği istiyorum mesela
Bir kitap açgözü olarak ayni soruyu bende soruyorum benim yılın ikinci yarisinda türk edebiyatindan 5 kitap okumak gibi bir lanim var bana ilk beşini söylermisin ikumuş olman önemli değil bu beş kitap olmasa türk edebiyati yarim kalir dediğin kitaplar:)
almıyo kız, zorunda mıyım diyoEnişte kıyamaz sana. Kandırma bizi
bana çalıkuşu alabülürsünüzEstağfurullah kızlar, ben öğrencilerim gelip ne okuyalım deyince verecek cevabım olsun diye daha çok Türk edebiyatına yöneliyorum, nacizane fikir verebilirsem ne mutlu bana
*Reşat Nuri( çalıkuşu okuşsunuzdur muhtemelen, yaprak dökümü, dizisinden daha çok seversiniz :) acımak, anadolu notları önerebileceğim kitapları)
*Yaşar Kemal bana göre Anadolu'yu en iyi anlatan yazarlardan (ince memed tabiki, ortak okumada okuyacaksınız galiba, binboğalar efsanesi küçük kızımın ismi bu kitaptan :) orta direk serisi önerebilirim,geçen yıldan beri her ay bir kitabını okumaya çalışıyorum, çok beğendiğim olursa söylerim yine :) )
*Ferit Edgü, kısa öykülerde bizde önemli isimlerden bence, özellikle Hakkari'de Bir Mevsim okunmalı
*Sait Faik, zaten benim övgüme ihtiyacı olmayan bir sanatçı, lisede öykülerinin çoğunu okudum ama kitaplığımda hiç yok, bu yıl içinde her ay bir okuma yapmayı planlıyorum
Bunlar dışında Hasan Ali Toptaş(benim kadar reklamını yapan yok galiba adamın) İhsan oktay anar popülerlikten uzak eser vermeye çalışan yazarlar
Çok yazdım da ne yazdım unuttum çocuk kucağımda
umarım faydam dokunur
gel kanka şu kenarda ağlaşalımalmıyo kız, zorunda mıyım diyo(dilberay zorunda mıyım şarkısına atıfta bulunuyo )
kocişim bana 35141510456 tane kitap aldı kızlarrrrr diyen premseslerden olamıcam hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?