- 2 Ocak 2017
- 1.377
- 3.559
- 53
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #3.261
tamam canım
Canım gülüm Zülfücüm :)Dünyada soyun devamı için gerekli olan ve herkesin yaptığı cinsel eylemler yasaklanırken, makineli tüfeklerle insanların biçildiği, kafaların koptuğu, gözlerin oyulduğu sahnelere hiç itiraz yok.
Oysa sevişmek dünyaya bir canlı getirmek güdüsüyle ilgilidir, şiddetin eğilimi ise o canlıyı yok etmek.
z.livaeli-edebiyat mutluluktur kitabına başladım. iyi gidiyor. alıntılarla bugün sizi yorabilirim :)
Aynen bende çözmeye çalışıyorum kim kimdir diyetamam canımsaolsun diğer kızlarda eklediler kimin kim olduğunu çözerim inşallah
Dünyada soyun devamı için gerekli olan ve herkesin yaptığı cinsel eylemler yasaklanırken, makineli tüfeklerle insanların biçildiği, kafaların koptuğu, gözlerin oyulduğu sahnelere hiç itiraz yok.
Oysa sevişmek dünyaya bir canlı getirmek güdüsüyle ilgilidir, şiddetin eğilimi ise o canlıyı yok etmek.
z.livaeli-edebiyat mutluluktur kitabına başladım. iyi gidiyor. alıntılarla bugün sizi yorabilirim :)
çoooooook sevdiğim bir kitaptır alıntılarla yor biziDünyada soyun devamı için gerekli olan ve herkesin yaptığı cinsel eylemler yasaklanırken, makineli tüfeklerle insanların biçildiği, kafaların koptuğu, gözlerin oyulduğu sahnelere hiç itiraz yok.
Baskisi durmus bu caaaanim kitabin yeniden baskiya girmesini bekliyorumndort gozleTüfek, Mikrop ve Çelik kitabını okuyan var mı ?
Elimdeki kitap bitince Saphiens i ardından da bunu okuyacağım
ya da yer de değiştirebilirim ama ard arda okuyacağım kesin
kesinlikle katılıyorumEy sevgili okur! Eğer bir kitap kendini okutamıyorsa, ilerlemiyorsa, o zaman derhal o kitabı kaldırıp atmak ve dünyada okunmayı bekleyen nitelikli eserlere yönelmek en iyisi.
Kapitalizmin kafa karıştırıcı ürün pazarlama tekniklerinden kurtulmanın tek yolu, kendi okuma zevkinize güvenmektir.
Malesef kitap yarim birakamama gibi bir huyum var ...bazen sevmesem de aklim hep o yarim kitapta kaliyorEy sevgili okur! Eğer bir kitap kendini okutamıyorsa, ilerlemiyorsa, o zaman derhal o kitabı kaldırıp atmak ve dünyada okunmayı bekleyen nitelikli eserlere yönelmek en iyisi.
Kapitalizmin kafa karıştırıcı ürün pazarlama tekniklerinden kurtulmanın tek yolu, kendi okuma zevkinize güvenmektir.
ama maalesef yarım bırakamıyorum kolay kolay, çünkü kitabı bitirmeden bana göre olup olmadığını anlamış olmam diyorum
belki başlangıç beni içine almamıştır vs...
ama artık kendi zevkimi oluşturdum öyle kolay kolay rastgele bir kitap alıp okumam
hele popüler eserlere çok çok güvendiğim bi okurdan/yayından tavsiye edilmediği sürece hiç şans veremiyorum
Aaaaa inanmiyorum ya tam da benim araştirdiğim sirada okumak isteyebler çikti:) kolektf dediğin alfa yayinevi mi???Efsaneyi duymadın mı
Binbir Gece Masallarını okuyup bitiren ölüyormuş.
Ben de çok merak ediyorum yky mı kolektif mi kararsızım. Kolektif çok sempatik duruyor.4 kitap. yky kaç kitap bilmiyorum. 2 kitap olan hangi yayın evi.
Günümde bana alın noooooooolur
Bir kitap açgözü olarak ayni soruyu bende soruyorum benim yılın ikinci yarisinda türk edebiyatindan 5 kitap okumak gibi bir lanim var bana ilk beşini söylermisin ikumuş olman önemli değil bu beş kitap olmasa türk edebiyati yarim kalir dediğin kitaplar:)Kuzum sen tavsiye isteyince veremiyorsun ama yine de geldim kapına
Türk edebiyatı okumuyorum ben sanki. Çoğu yazardan bi haberim. Önerilerinle kendime bir hedef listesi yapmak istiyorum.
Baykuşlar Lolise özel sordum diye bana öneride bulunmamazlık yapmayın.
__giz__ imden de italyan edebiyatı örneği istiyorum mesela
Aaaaa inanmiyorum ya tam da benim araştirdiğim sirada okumak isteyebler çikti:) kolektf dediğin alfa yayinevi mi???
biraz inceledim ve gözüm korktuBinbir Gece Masalları Kutulu 2 Ciltgörüş ve önerileriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?