Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

almıyo kız, zorunda mıyım diyo (dilberay zorunda mıyım şarkısına atıfta bulunuyo )
kocişim bana 35141510456 tane kitap aldı kızlarrrrr diyen premseslerden olamıcam hiç
Zorla aldıran piremses olmakta eğlenceli Konu kitapsa her yol olur

Not aldım bile hiçbirini okumadım ben. İnce Memed e de katılamayacağım. Ama not aldım

gel kanka şu kenarda ağlaşalım
Alışveriş deyince aklına ekmek bile gelmez ki yap gelir diyo bana, hep kontenjan koyuyoo
alçak kocalar
kendi kendimize alıyoz ya ihtiyacımız yok diye düşünüyolar sanırım
kitapyurdunda %5 indirimim varmış dedi bana, ben de benim her ay var dedim
sonra Parisli bi kitap tanıtımı gelmiş mailine, ben Paris seviyom diye bana alsın mı diye düşünmüş, vikitabıma bakmış (o 35425013521 adet kitaba bakmış ya adam tek tek ) görememiş o sebeple almamış
ben de iyi ki almadın pembik kitap o okumam ben dedim
hmm adam bana kitap almamakta haklı sanırım

Vikitabından seçseymiş ya Ama haksızlık etmeyeyim en azından düşünmüş vikitabına bakmış
Bakmayı düşünemeyenler de var

Vikitabından seçseymiş ya Ama haksızlık etmeyeyim en azından düşünmüş vikitabına bakmış
Bakmayı düşünemeyenler de var
vikitabıma bakıp, bana hediye alıp, beklemediğim bir anda süpriz yapabilirsin bence diye baya bi bilinçaltına işledim ondan
ama teşebbüs aşamasında kalmış

Önerilerini değerlendircem kuzum. Bende senden Türk Klasiklerinden öneri istemiştim

Reşat Nurinin;

-Acımak
-Çalıkuşu
-Yaprak dökümü
-Kavak yelleri
-Dudaktan Kalbe

eserlerini okudum. Tam lise çağındaydım çok beğenerek okuyodum. Fakat daha sonra konuları sürekle aldatma,aile hayatındaki ihanetler, ortada harcanan çocuklar, evin geliniyle evin damadı kaçıyor filan vs.. Beni çok rahatsız etmişti tekrar okuyamamıştım

canım o dönem yazarları ya köye toprağa yönelmiş ya aile hayatına
Reşat Nuri aileye yönelenlerden e roman olması için de biraz entrika gerekiyor ne yapsın adamcağız

Benim eşim bana hediye almak için kitapyurdu şifremi almıştı. kendime kitap bakacağım diye favorilerden bakmış 2 tane almış sağolsun :) ben anlamam senin okumadığını alırım sen seç al diyor genelde

Yeni kitabim Kurk Mantolu Madonna. Sonunda okuyabildigim icin sevincliyim. Gecen yilin en cok satan ve en cok konusulan kitabi olmus. Yalniz Raif Efendi ölecek mi ya öyle hissettim. Ölürse üzülürüm.
iyiki eskiden okumuş dediğim kitaplardan. çok satanlara girince soğuyorum

Sherlock Holmes Kızıl Takip / Sir Arthur Conan Doyle bitti. Dizinin sadece ilk 2 bölümünü izlediğim için dizi sahneleri bol bol gözümün önüne geldi. Adamlar kitabın hakkını vermiş dizi de. Yeniden izleyeceğim.
Araya başka kitap almayı düşünüyordum. Ama aklım şerlokumda kalacak Dörtlerin İmzası na başlarım. Bunun yanı sıra çekmecemde kalan kitabım 5 Sevgi Dilini okuyacağım. Aslında kitabın bir bölümünü okumuştum ama nerede kaldım hatırlamıyorum. Baştan okuyacağım.

Yeni kitabim Kurk Mantolu Madonna. Sonunda okuyabildigim icin sevincliyim. Gecen yilin en cok satan ve en cok konusulan kitabi olmus. Yalniz Raif Efendi ölecek mi ya öyle hissettim. Ölürse üzülürüm.
benimde merak ettiğim kitaplar arasında zamanında neden bunları okumaya fırsat bulamamışım acabamart ayında şiir kitabı okuyacağız o zaman okuyacağım Sabahattin Ali'yi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…