- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 36
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #3.301
Bende de yoktubana çalıkuşu alabülürsünüz
kitaplığımda yok, bulunsun hem tekrar okumuş olurum
Zorla aldıran piremses olmakta eğlenceli Konu kitapsa her yol oluralmıyo kız, zorunda mıyım diyo(dilberay zorunda mıyım şarkısına atıfta bulunuyo )
kocişim bana 35141510456 tane kitap aldı kızlarrrrr diyen premseslerden olamıcam hiç
Estağfurullah kızlar, ben öğrencilerim gelip ne okuyalım deyince verecek cevabım olsun diye daha çok Türk edebiyatına yöneliyorum, nacizane fikir verebilirsem ne mutlu bana
*Reşat Nuri( çalıkuşu okuşsunuzdur muhtemelen, yaprak dökümü, dizisinden daha çok seversiniz :) acımak, anadolu notları önerebileceğim kitapları)
*Yaşar Kemal bana göre Anadolu'yu en iyi anlatan yazarlardan (ince memed tabiki, ortak okumada okuyacaksınız galiba, binboğalar efsanesi küçük kızımın ismi bu kitaptan :) orta direk serisi önerebilirim,geçen yıldan beri her ay bir kitabını okumaya çalışıyorum, çok beğendiğim olursa söylerim yine :) )
*Ferit Edgü, kısa öykülerde bizde önemli isimlerden bence, özellikle Hakkari'de Bir Mevsim okunmalı
*Sait Faik, zaten benim övgüme ihtiyacı olmayan bir sanatçı, lisede öykülerinin çoğunu okudum ama kitaplığımda hiç yok, bu yıl içinde her ay bir okuma yapmayı planlıyorum
Bunlar dışında Hasan Ali Toptaş(benim kadar reklamını yapan yok galiba adamın) İhsan oktay anar popülerlikten uzak eser vermeye çalışan yazarlar
Çok yazdım da ne yazdım unuttum çocuk kucağımda
umarım faydam dokunur
alçak kocalargel kanka şu kenarda ağlaşalım
Alışveriş deyince aklına ekmek bile gelmez ki yap gelir diyo bana, hep kontenjan koyuyoo
Vikitabından seçseymiş yaalçak kocalar
kendi kendimize alıyoz ya ihtiyacımız yok diye düşünüyolar sanırım
kitapyurdunda %5 indirimim varmış dedi bana, ben de benim her ay var dedim
sonra Parisli bi kitap tanıtımı gelmiş mailine, ben Paris seviyom diye bana alsın mı diye düşünmüş, vikitabıma bakmış (o 35425013521 adet kitaba bakmış ya adam tek tek) görememiş o sebeple almamış
ben de iyi ki almadın pembik kitap o okumam ben dedim
hmm adam bana kitap almamakta haklı sanırım
vikitabıma bakıp, bana hediye alıp, beklemediğim bir anda süpriz yapabilirsin bence diye baya bi bilinçaltına işledim ondanVikitabından seçseymiş yaAma haksızlık etmeyeyim en azından düşünmüş vikitabına bakmış
Bakmayı düşünemeyenler de var
Estağfurullah kızlar, ben öğrencilerim gelip ne okuyalım deyince verecek cevabım olsun diye daha çok Türk edebiyatına yöneliyorum, nacizane fikir verebilirsem ne mutlu bana
*Reşat Nuri( çalıkuşu okuşsunuzdur muhtemelen, yaprak dökümü, dizisinden daha çok seversiniz :) acımak, anadolu notları önerebileceğim kitapları)
*Yaşar Kemal bana göre Anadolu'yu en iyi anlatan yazarlardan (ince memed tabiki, ortak okumada okuyacaksınız galiba, binboğalar efsanesi küçük kızımın ismi bu kitaptan :) orta direk serisi önerebilirim,geçen yıldan beri her ay bir kitabını okumaya çalışıyorum, çok beğendiğim olursa söylerim yine :) )
*Ferit Edgü, kısa öykülerde bizde önemli isimlerden bence, özellikle Hakkari'de Bir Mevsim okunmalı
*Sait Faik, zaten benim övgüme ihtiyacı olmayan bir sanatçı, lisede öykülerinin çoğunu okudum ama kitaplığımda hiç yok, bu yıl içinde her ay bir okuma yapmayı planlıyorum
Bunlar dışında Hasan Ali Toptaş(benim kadar reklamını yapan yok galiba adamın) İhsan oktay anar popülerlikten uzak eser vermeye çalışan yazarlar
Çok yazdım da ne yazdım unuttum çocuk kucağımda
umarım faydam dokunur
En nihayetinde Budala bitti
Yeni kitabım Momo
canım o dönem yazarları ya köye toprağa yönelmiş ya aile hayatınaÖnerilerini değerlendircem kuzum. Bende senden Türk Klasiklerinden öneri istemiştim
Reşat Nurinin;
-Acımak
-Çalıkuşu
-Yaprak dökümü
-Kavak yelleri
-Dudaktan Kalbe
eserlerini okudum. Tam lise çağındaydım çok beğenerek okuyodum. Fakat daha sonra konuları sürekle aldatma,aile hayatındaki ihanetler, ortada harcanan çocuklar, evin geliniyle evin damadı kaçıyor filan vs.. Beni çok rahatsız etmişti tekrar okuyamamıştım
canım o dönem yazarları ya köye toprağa yönelmiş ya aile hayatına
Reşat Nuri aileye yönelenlerden e roman olması için de biraz entrika gerekiyor ne yapsın adamcağız
Sağol canım , sizin tavsiyelerinizle almıştım zaten Budalanın üstüne güzel gidecek bencegözün aydın.
momo da çok güzel kitap.
iyiki eskiden okumuş dediğim kitaplardan. çok satanlara girince soğuyorumYeni kitabim Kurk Mantolu Madonna. Sonunda okuyabildigim icin sevincliyim. Gecen yilin en cok satan ve en cok konusulan kitabi olmus. Yalniz Raif Efendi ölecek mi ya öyle hissettim. Ölürse üzülürüm.
benimde merak ettiğim kitaplar arasında zamanında neden bunları okumaya fırsat bulamamışım acabaYeni kitabim Kurk Mantolu Madonna. Sonunda okuyabildigim icin sevincliyim. Gecen yilin en cok satan ve en cok konusulan kitabi olmus. Yalniz Raif Efendi ölecek mi ya öyle hissettim. Ölürse üzülürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?