- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #3.461
sonunda bize açılmaya karar verdin yani :) çok iyi yapmışın hoş geldin aramızaTeşekkür ederim, hoş buldum.
Bu arada şu sıralar Sineklerin Tanrısı'nı okuyorum fakat sayfa sayım için akşama tekrar bildirim yapacağım. ( Sineklerin Tanrısı'nı da yorumlarınızdan etkilenip almıştım. Çoook gezindim bu forumda çoook. :) )
çok iyi yapmışın valla. kitap söz konusu olunca inanılmaz aç gözlüyüzsadece 1984 ü alıp kargo parası mı ödeseydim ha? söyleyin öyle mi yapsaydım???
Amok Koşucusu
Beyaz Gemi
Dokuz Öykü
Dedektif Auguste Dupin Öyküleri
1984
bunları aldım
Benim 1984 mü :))))sadece 1984 ü alıp kargo parası mı ödeseydim ha? söyleyin öyle mi yapsaydım???
Amok Koşucusu
Beyaz Gemi
Dokuz Öykü
1984
bunları aldım
Kızlar, İhsan Oktar Anar'ın kitaplarını okudunuz mu?Okuyanlar tavsiye eder misiniz, akıcı mı, dili nasıl ?
Merhabalar,
Haftalardır takipçi olarak topikte takılmak da güzeldi. "Kim neler okumuş, neler okuyor ve okuyacak?" merak duygumu geliştirdi :) Sayenizde okuma listeme kitaplar ekledim. Okuduklarım için de içimden 'Güzeldi bu.. Ben de sevmemiştim..' diyeceğime ben de katılayım aranıza diye düşündüm. İlk sayfayı okudum, evet. :) Daimi olsun inşallah.
Not: Allah'ım inşallah Hakan Günday bu yıl 10 kitap yazar. Amin.
sadece 1984 ü alıp kargo parası mı ödeseydim ha? söyleyin öyle mi yapsaydım???
Amok Koşucusu
Beyaz Gemi
Dokuz Öykü
1984
bunları aldım
hakan günday uzmanımız daHoş buldumelenaferrante . Hakan Günday'ı sevdiğini önceden öğrenmiştim zaten Yeni, gıcır bir kitap ne de güzel giderdi.
Aramıza hoş geldin.Merhabalar,
Haftalardır takipçi olarak topikte takılmak da güzeldi. "Kim neler okumuş, neler okuyor ve okuyacak?" merak duygumu geliştirdi :) Sayenizde okuma listeme kitaplar ekledim. Okuduklarım için de içimden 'Güzeldi bu.. Ben de sevmemiştim..' diyeceğime ben de katılayım aranıza diye düşündüm. İlk sayfayı okudum, evet. :) Daimi olsun inşallah.
Not: Allah'ım inşallah Hakan Günday bu yıl 10 kitap yazar. Amin.
Ben okumustum akici gelmisti banaKızlar, İhsan Oktar Anar'ın kitaplarını okudunuz mu?Okuyanlar tavsiye eder misiniz, akıcı mı, dili nasıl ?
benim şubat İnce Memedler
Mart 1q84
gelmiyor sıra gelmiyorrrr
başgan olarak bi etkinlik planı hazırlamam lazım
İnce Memedi olmayan napsın hangi duvara kafasını vursun? Planda onu da gösterir misin :/benim şubat İnce Memedler
Mart 1q84
gelmiyor sıra gelmiyorrrr
başgan olarak bi etkinlik planı hazırlamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?