Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ya arkadaslar rica ediyorum kitap alip durmayin canim cekiyor, param yok alamiyorum. Elimde 30 kitap varmis okumami bekleyen (belki de beklemiyorlardir). Neyse ben onlarla yetinmesini bileyim bir sure.
Bu arada Hitlerin Unutulan Cocuklari syf 79 dayim. Anlatimi biraz kuru geldi bana. Konu dramatik oldugu ve yillarca da gerek filmler gerek kitaplar olsun o donemde yasanilan ya da yasanilmayanlarin gozumuze sokulmasina alistigim icindir.

Bende katılıyorum san kitap almayın yahu içim gidiyor resmen yarına eşimi kandırıp kartını alabilirsem İnce Memed alıcam onu çok alasım var sepetime koydum bekletiyorum

para var da mı alıyoz sor hele bi bu aldıklarımı aylara bölücem ortak okumada ekstra kitap olsunlar diye

Bende katılıyorum san kitap almayın yahu içim gidiyor resmen yarına eşimi kandırıp kartını alabilirsem İnce Memed alıcam onu çok alasım var sepetime koydum bekletiyorum
Benim sepet bile bos. Artik kitapcilara da ugramicam ne dukkanlara ne internet sitelerine.

para var da mı alıyoz sor hele bi bu aldıklarımı aylara bölücem ortak okumada ekstra kitap olsunlar diye
Ben toplu aldigimda kitaplari okuyacagim sure kadar taksite bolduruyorum taksit bitince kitaplar da bitiyor ama arada dayanamayip aldigim da oluyor da bu sefer perem yok.

100 üzeri taksit yapıyor diye alıyorum zaten en fazla 3e böldürdüm 3 ayda biterler heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…