- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #3.481
Basganim seninleyimbenim şubat İnce Memedler
Mart 1q84
gelmiyor sıra gelmiyorrrr
başgan olarak bi etkinlik planı hazırlamam lazım
ince memedi olmayan sürekli 121574054 tane kitap alırken sepete ince memedleri de ekleyiversinİnce Memedi olmayan napsın hangi duvara kafasını vursun? Planda onu da gösterir misin :/
Basganim seninleyim
Ya arkadaslar rica ediyorum kitap alip durmayin canim cekiyor, param yok alamiyorum.Elimde 30 kitap varmis okumami bekleyen (belki de beklemiyorlardir). Neyse ben onlarla yetinmesini bileyim bir sure.
Bu arada Hitlerin Unutulan Cocuklari syf 79 dayim. Anlatimi biraz kuru geldi bana. Konu dramatik oldugu ve yillarca da gerek filmler gerek kitaplar olsun o donemde yasanilan ya da yasanilmayanlarin gozumuze sokulmasina alistigim icindir.
para var da mı alıyoz sor hele biYa arkadaslar rica ediyorum kitap alip durmayin canim cekiyor, param yok alamiyorum.Elimde 30 kitap varmis okumami bekleyen (belki de beklemiyorlardir). Neyse ben onlarla yetinmesini bileyim bir sure.
Bu arada Hitlerin Unutulan Cocuklari syf 79 dayim. Anlatimi biraz kuru geldi bana. Konu dramatik oldugu ve yillarca da gerek filmler gerek kitaplar olsun o donemde yasanilan ya da yasanilmayanlarin gozumuze sokulmasina alistigim icindir.
Pahalı o pahalı.ince memedi olmayan sürekli 121574054 tane kitap alırken sepete ince memedleri de ekleyiversin
Benim sepet bile bos. Artik kitapcilara da ugramicam ne dukkanlara ne internet sitelerine.Bende katılıyorum san kitap almayın yahu içim gidiyor resmenyarına eşimi kandırıp kartını alabilirsem İnce Memed alıcam onu çok alasım var sepetime koydum bekletiyorum
Ben toplu aldigimda kitaplari okuyacagim sure kadar taksite bolduruyorumpara var da mı alıyoz sor hele bibu aldıklarımı aylara bölücem ortak okumada ekstra kitap olsunlar diye
benim kitap almama sebep olan sensinCicoretti ve nickelanjelo kızlar size katılıyorum ayy kitapları gördükçe alasım geliyor. almada sıkıntı yokta okumadığım kitaplarla karşılaşınca içim cız ediyor
Hayır günüme başka kitaplar planladım. Ortak okumada okusam okurdum kalır onlar kitaplıkta uzun süre okunmadansana gününde alalım da okumak zorunda kal
Ben elimde uzun sure bekletinxe bir de okumaya baslamakta zorlaniyorum ya. Kıl miyim neyim.Cicoretti ve nickelanjelo kızlar size katılıyorum ayy kitapları gördükçe alasım geliyor. almada sıkıntı yokta okumadığım kitaplarla karşılaşınca içim cız ediyor
100 üzeri taksit yapıyor diye alıyorum zaten en fazla 3e böldürdüm 3 ayda biterler heraldeBenim sepet bile bos. Artik kitapcilara da ugramicam ne dukkanlara ne internet sitelerine.
Ben toplu aldigimda kitaplari okuyacagim sure kadar taksite bolduruyorumtaksit bitince kitaplar da bitiyor ama arada dayanamayip aldigim da oluyor da bu sefer perem yok.
benim kitap almama sebep olan sensin
yok ben de almayacaktım 25 kitabım var bekleyen
Başlayınca da su gibi akıp gidiyorBen elimde uzun sure bekletinxe bir de okumaya baslamakta zorlaniyorum ya. Kıl miyim neyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?