- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #10.381
@loliss @_Lavin_ veN-A-R a sonuna dek katılıyorum.
Sevgilibir civciv annesi sürekli görev bilinciyle sevmediğin kitapları zorla okuyormuşsun gibi bir izlenim yaratıyorsun.
Ben olsam yayınevlerinden kitap istemem, onlar gönderirlerse de "aman eksik kalsın" derim
Arkadaslar gerekeni yazmis.Görüşünüze saygı duyarım. Ben de wattpad i sevmiyorum. Platformdan haberim var fakat okuduğum kitapların ordan çıkma olduğunu bilemiyorum. Kiminin üstünde belirtilmiş kiminde yazmıyor.
Arkadaslar gerekeni yazmis.
Wattpad sevmiyprum degip onlari okuyorsunuz hala..
Burdaki tutarsizlik sikinti yaratiyor genel anlamda yorumlarinda.
Sevmiyorsan okuma deniliyor.
Hayat kisa zaman az guzel seyler cok.
Neyse o zaman.Benim için neden önemi olmasın ki? Yapacağınız her yorumu okurum tabi ki
Okuduğum kitapların içinde güldüğüm diyaloglar ya da üzüldüğüm olaylar tabi ki var. Burda genel görüşümü paylaşıyorum. Üst üste aynı şeyi hissettiğim kitaplar denk gelebiliyor aynı şeyin zıttı da olabilirdi
Neyse o zaman.
Bana geçen haftalarda instagram çekilişinden bir hediye gönderildi. Benim okumayacağım kitaplar. Senin de okuduğun kitaplar türünde. Eğer istersen sana gönderebilirim. Özelden adresini yazarsan. Kitapları okumayacağımdan eminim fakat kütüphanemde de yer bulamadılar..
Monica Mccarty/ Tutsak
Monica Mccarty / İki ateş arasında
Bu kadar kötü kitaplarsa senin yerinde olsam hakaret sayar asla okumam, göndermesinler bedava kitapları da onlara kalsın. Yorumlamaya bile değmez. Ayrıca kitaplar 'amaaann aradan çıksın 'denilebilecek kadar değersiz olmamalı.
Bu kadar okumaya zaman ayırabilecek birisin bence bu boş saçma kitap(!) lara emek vereceğine gerçek eserlere yönelmelisin.
kitap okumaya zaman ayiran biri olmak bence günümüzde bir ayricalik
cünkü tv, facebook, instagam vs.... cogumuzun hayatini ele gecirmis durumda
simdi insaAllah yanlis anlama olmasin
her insanin okudugu kitaptan cikardigi ders, anlam farklidir
okuyan kisi yasina,bilgi birikimine,tahsil durumuna, aile yapisina göre bir anlam yükler kitabina
size ya da bana göre cok degerli bir eser, en yakinimiza sacma veya cok agir gelebilir
karsidakinin begendigi kitap da bizlere anlamsiz gelebilir
bazen de sacma dediginiz eserleri okuya okuya gercek eserlere ulasiriz, onlarin lezzetini aliriz
yani sonuctabir civciv annesi kardesimiz okumaya gercekten zaman ayiriyor
ve kitap okuyanlara pozitif elestiri yapsak daha mi iyi olur acaba
herkese selamlar
bildirimimi de yapayim
Ince Memed 3 -Sayfa 25
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
iyi okumalar
Çok teşekkürler yorumun için anlatmak istediğim en azından denediğim buydu
eminin yorum yapan arkadas da iyi niyetlidir
ama bazen yanlis anlama veya yanlis ifade olabiliyor
cok takilmamak lazim
okumaya devammm, sevgiler
Kırmızı Pazartesi bitti.
Aslında güzel bir kitap ama sanırım kendimi pek veremedim okurken
Kırmızı Pazartesi bitti.
Kırmızı Pazartesi bitti.
Ahaha kesin tutar canım benim :)Gunaydinlar efeeemmm,
Dun Elif SAFAK Ustam ve Ben ' e basladim. Bu ay boyunca Turk yazar okuyayim diyorum. 10-15 syf zorlanarak okudum goz kapaklarimla mucadele ettim. Esim de uzanmis isiyle ilgili birsey okuyordu benim uykum geldi yatalim diye bi dondum ohoooo uyumus gitmis
minerva1988 bardaklar birak koydugum yerde durmayi eve yayilmaya basladilar. Bir kadinin bardak mucadelesinden 24 saat adli kisa bir oyku yazmayi planliyorum. :)))))
Cicoretti Ank da olduğunu bilmiyordum çok şaşırdım. Bn de ank da yaşıyorum şimdilik. Nerdesin sen?
ben yazarın Tol kitabını daha çok sevmiştim, merhumeyi o kadar beğenmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?