- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #10.421
ben serinin tüm kitaplarını okudum cinder biraz yavaş ama sonraki kitaplarda baya hızlanıyor ben çok sevmiş ve çok hızlı okumuştum. muhtemelen sende seversin. konu olarak uzay çağında peri masalları, hepsi birbiriyle alakalı ve devam kitapları, birincisi sindirella, ikincisi kırmızı başlıklı kız, üçüncüsü rapunzel dördüncüsü kötü kraliçe beşincisi pamuk prenses, dediğim gibi devam kitabı hepsi ana karakterler bir şekilde karşılaşıp birleşiyor.
Bu sene okumayı planladığım kitaplardan biri. Yazarın diğer kitaplarını da daha önce hiç okumadım. Bitirince yorumlar mısın rica etsem?
ya Kirmizi Pazartesi'yi bir tek ben cok bayila bayila okudum galiba. Marquiez asigi degilimdir ama kitap boyu suren o gerilim ve en basindan olacagi ongorulen seyin kitap boyu kendini unutturmadan diger konulara ve karakterlere de yer verilmesini o kadar tadinda kurgulamis ki Marquiez hayran kalmistim.Ben de çok merak ediyorum o kitabı. Ufak bir yorum fena olmazdı
Cicoretti Ank da olduğunu bilmiyordum çok şaşırdım. Bn de ank da yaşıyorum şimdilik. Nerdesin sen?
Aaa ya ben simdi Eskisehir yolu tarafina tasindim ama is yerim heryerde. Kismen mobilizeyim yani kizlar. Sizler neredesiniz?
Eki Görüntüle 2006265 Eki Görüntüle 2006266 Eki Görüntüle 2006267 Kızlar
Bu ay bu kitapları sepete attım. Okuduğunuz kitaplar var mı içlerinde?
Bayağı fantastik yani
Herkes ilk kitap için aynı yorumu yapmıştı, demek ki yavaş ilerliyor. Peki Levana ve Uzak Yıldızları da okudun mu
Tamam çok teşekkür ederimuzak yıldızları okumadım diğer beşini okudum
Asik papagan Bari var Nazli Eray canim benim.Eki Görüntüle 2006265 Eki Görüntüle 2006266 Eki Görüntüle 2006267 Kızlar
aşık papağan barı benim çok sevdiğim kitaplardandır ama nazlı eray tarzı biraz değişik herkes sevmeyebilir, sen seversin gibime geliyorEki Görüntüle 2006265 Eki Görüntüle 2006266 Eki Görüntüle 2006267 Kızlar
önemli değilTamam çok teşekkür ederim
Etlikte oturuyorum ben işyerim de ulusta. Eylüle kadar böyle sonra İzmitte yaşayacağım. O vakte kadar tanışmak görüşmek isterim seninleya Kirmizi Pazartesi'yi bir tek ben cok bayila bayila okudum galiba. Marquiez asigi degilimdir ama kitap boyu suren o gerilim ve en basindan olacagi ongorulen seyin kitap boyu kendini unutturmadan diger konulara ve karakterlere de yer verilmesini o kadar tadinda kurgulamis ki Marquiez hayran kalmistim.
Aaa ya ben simdi Eskisehir yolu tarafina tasindim ama is yerim heryerde. Kismen mobilizeyim yani kizlar. Sizler neredesiniz?
Eki Görüntüle 2006265 Eki Görüntüle 2006266 Eki Görüntüle 2006267 Kızlar
Ben sıkılmıştımKırmızı Pazartesi bitti.
Aslında güzel bir kitap ama sanırım kendimi pek veremedim okurken
ya Kirmizi Pazartesi'yi bir tek ben cok bayila bayila okudum galiba. Marquiez asigi degilimdir ama kitap boyu suren o gerilim ve en basindan olacagi ongorulen seyin kitap boyu kendini unutturmadan diger konulara ve karakterlere de yer verilmesini o kadar tadinda kurgulamis ki Marquiez hayran kalmistim.
Tarık Tufan- Şanzelize Düğün Salonu
Bayıla bayıla okumuştum
Asik papagan Bari var Nazli Eray canim benim.
aşık papağan barı benim çok sevdiğim kitaplardandır ama nazlı eray tarzı biraz değişik herkes sevmeyebilir, sen seversin gibime geliyor
Etlikte oturuyorum ben işyerim de ulusta. Eylüle kadar böyle sonra İzmitte yaşayacağım. O vakte kadar tanışmak görüşmek isterim seninle
Sevdicekim kıskanabilir ama anlarDimi __giz__
Hiçbirini okumamışım
Ama arada okumak istediklerim var, sıra gelir inşallah
Bence bi çaya çıkın. Doktorumuzu tanımasam da ben coknsevdim :)) evlilik tuyolari veriri sanaEtlikte oturuyorum ben işyerim de ulusta. Eylüle kadar böyle sonra İzmitte yaşayacağım. O vakte kadar tanışmak görüşmek isterim seninle
Sevdicekim kıskanabilir ama anlarDimi __giz__
Reklamları baysa da ben seviyorum dan cigimi:)Höykürmeli, acıklı, duygusal tarzda cerez kitap hic sevmiyorum ben. Hafakanlar basar beni. Bir kere aldim kitapcidaki bi kadinin onerisiyle kitabi yirtip atasim geldi. Hayatimda okudugum ennnnn kotu kitapti iyyy. Adini da soyleyim ki okumayasiniz yanlislikla "Kiralik Adam" kitabin icindeki cumleler soyle .... kisi cok snobtu. Arkadaslari da cok snobtu. Cok elit bilmemne oldu vs vs yazar da ortayas ustu guyaKutuphanemden uzaklastirdim. Benim cerezlerim polisiye olmali.
Bir de bazi kitaplarda cok reklam oluyor edebiyatin kirlwtildigini dusunuyorum. Dan Brown Kayip Sembol' de olmustu iphone ve blackberry o kadar cok geciyordu ki marka isimleri bir daha okumam o adami.Sanirim biraz kıl bir tipim.
Komşu çıkmak üzereyiz sanırımHaziran temmuz okumalarım olacak bu kitaplar. Teşekkürler kızlar. Okudukça yorumlarım.
Etlikte oturuyorum ben de.
Bence bi çaya çıkın. Doktorumuzu tanımasam da ben coknsevdim :)) evlilik tuyolari veriri sana
Komşu çıkmak üzereyiz sanırımNe tarafında
Dii mi reddetmesin beni
Hım ben orayı anladım sanırım Akyurtun ora mis başak sanırım. Ben daha aşağılardayım. Osmanlı Ticaret merkezi yakınları. Komşuymuşuz meğer. Şimdi foruma her çıkarken bakcam balkonlara Algernon nirdee diyeEtlikin üst tarafları. Ayvalı camisinin, mis başak'ın, cumartesi pazarının biraz üstü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?