Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Bayağı fantastik yani

Herkes ilk kitap için aynı yorumu yapmıştı, demek ki yavaş ilerliyor. Peki Levana ve Uzak Yıldızları da okudun mu

Bu sene okumayı planladığım kitaplardan biri. Yazarın diğer kitaplarını da daha önce hiç okumadım. Bitirince yorumlar mısın rica etsem?

Ben de çok merak ediyorum o kitabı. Ufak bir yorum fena olmazdı
ya Kirmizi Pazartesi'yi bir tek ben cok bayila bayila okudum galiba. Marquiez asigi degilimdir ama kitap boyu suren o gerilim ve en basindan olacagi ongorulen seyin kitap boyu kendini unutturmadan diger konulara ve karakterlere de yer verilmesini o kadar tadinda kurgulamis ki Marquiez hayran kalmistim.

Cicoretti Ank da olduğunu bilmiyordum çok şaşırdım. Bn de ank da yaşıyorum şimdilik. Nerdesin sen?

Aaa ya ben simdi Eskisehir yolu tarafina tasindim ama is yerim heryerde. Kismen mobilizeyim yani kizlar. Sizler neredesiniz?

Etlikte oturuyorum ben işyerim de ulusta. Eylüle kadar böyle sonra İzmitte yaşayacağım. O vakte kadar tanışmak görüşmek isterim seninle
Sevdicekim kıskanabilir ama anlar Dimi __giz__

Höykürmeli, acıklı, duygusal tarzda cerez kitap hic sevmiyorum ben. Hafakanlar basar beni. Bir kere aldim kitapcidaki bi kadinin onerisiyle kitabi yirtip atasim geldi. Hayatimda okudugum ennnnn kotu kitapti iyyy. Adini da soyleyim ki okumayasiniz yanlislikla "Kiralik Adam" kitabin icindeki cumleler soyle .... kisi cok snobtu. Arkadaslari da cok snobtu. Cok elit bilmemne oldu vs vs yazar da ortayas ustu guya Kutuphanemden uzaklastirdim. Benim cerezlerim polisiye olmali.
Bir de bazi kitaplarda cok reklam oluyor edebiyatin kirlwtildigini dusunuyorum. Dan Brown Kayip Sembol' de olmustu iphone ve blackberry o kadar cok geciyordu ki marka isimleri bir daha okumam o adami. Sanirim biraz kıl bir tipim.

Tarık Tufan- Şanzelize Düğün Salonu

Bayıla bayıla okumuştum

Asik papagan Bari var Nazli Eray canim benim.

aşık papağan barı benim çok sevdiğim kitaplardandır ama nazlı eray tarzı biraz değişik herkes sevmeyebilir, sen seversin gibime geliyor

Etlikte oturuyorum ben işyerim de ulusta. Eylüle kadar böyle sonra İzmitte yaşayacağım. O vakte kadar tanışmak görüşmek isterim seninle

Hiçbirini okumamışım
Ama arada okumak istediklerim var, sıra gelir inşallah

Haziran temmuz okumalarım olacak bu kitaplar. Teşekkürler kızlar. Okudukça yorumlarım.

Etlikte oturuyorum ben de.

Bence bi çaya çıkın. Doktorumuzu tanımasam da ben coknsevdim :)) evlilik tuyolari veriri sana

Reklamları baysa da ben seviyorum dan cigimi:)

Etlikin üst tarafları. Ayvalı camisinin, mis başak'ın, cumartesi pazarının biraz üstü
Hım ben orayı anladım sanırım Akyurtun ora mis başak sanırım. Ben daha aşağılardayım. Osmanlı Ticaret merkezi yakınları. Komşuymuşuz meğer. Şimdi foruma her çıkarken bakcam balkonlara Algernon nirdee diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…