Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ben ters bir yorum yaptığımı düşünmüyorum. Israrla beğenmediği tarzda kitap okumaya devam etmesi ve 'aradan çıkarmak' için okuduğunu söylemesi üzerine ben de emeğini ve zamanını madem öyle daha çok hoşlanacağı kitaplara zaman ayırmasının daha iyi olacağını söyledim.

Severek okuyorsa amenna saygı duyarım.

Bu sene okumayı planladığım kitaplardan biri. Yazarın diğer kitaplarını da daha önce hiç okumadım. Bitirince yorumlar mısın rica etsem?

Ben de çok merak ediyorum o kitabı. Ufak bir yorum fena olmazdı

Bir cinayeti anlatıyor aslında ama cinayeti çözmeye çalışırken arka planda bir çok kişi ile görüşüyor.Ben sürekli olayı çözmeye çalıştım okurken ama sürekli bi yanılgı oldu gizemli bir kitap

İsterseniz pdf var özelden mail adreslerinizi yazarsanız atarım.

ben yazarın Tol kitabını daha çok sevmiştim, merhumeyi o kadar beğenmemiştim
ama yazarın dilini sevdim, Murat Menteş, Alper Canıgüzvari..
sen de seversin gibi geliyo, bu dili seviyorsun çünkü

Öyleyse severim gibi duruyor. Arkasından da bir ara Tol u okurum.
Ben de nedense senin Unutma Dersleri ni okumanı istiyorum hep içimden. Beğeneceksin diyor içimdeki ses

Pdf benim de listemde var belki bu akşam başlayabilirim. Çok teşekkürler

ben de minnacık bi yorum yapayım (not: sonradan baktım hiç ninnacık olmamış )
burda çok çeşit insanız, ortak noktamız kitap aşkımız
bir kitabı çok sevebiliyoruz yahut nefret edebiliyoruz, herkesin zevki farklı (gerçi uzun süredir bir arada olduğumuz için zevklerimiz de paralel artık, aynı kitapları alıp okumamız tesadüf değil )

mybrightside arkadaşımız cıvıl cıvıl, enerji dolu
o tarz kitaplar dönem dönem kafa dağıtmak için ideal olabilir (mesela dün asla tarzım olmayan çerez ötesi bir kitap okudum ama doğru zamanda okudum çok iyi geldi)
ben açıkçası kimi yazarların haksız yere şişirilip haksız yere para kazandıklarını düşünüyorum, ve onlar prim kazandıkça gerçekten kaliteli yazarların geri planda kalıp seslerini duyurmaya çalışmalarına üzülüyorum
okuduğumuz kitaplar bence bize bir şeyler katmalı (burada gerçekten iyi okuyucular olduğumuz için bu yorumu yapıyorum, sırf kitap okuyorum görünmek için yahut o an hangi kitap popülerse, sosyal medyada onun havasını atmak için okuyanlardan olmadığımız için)
mesela koza16 bizim kıymetlimiz, kendisi lise öğrencisi bir kız ama kendini geliştirmek adına öyle güzel şeyler okuyor ki.. keşke onun yaşlarında ben daha fazla okusaydım, kimi yazarlarla o yaşta tanışsaydım

çok uzattım ama bizim diğer okurlardan farkımız olduğunu düşünüyorum, çerez kitap sevebiliriz, tarzımız o olabilir ama bizler okumuş olmak için, zorunluluk hissettiğimiz için okumayalım, bizim farkımız olsun
hee o tarzı seviyorsak da çekinmeden haykıralım burda, size ne yahu ben seviyorum çerez kitap diyelim
sevmiyorum ama yine de okuyorum diyince bizler üzülüyoruz burda çünkü zaman değerli bence, sevmediğimiz halde kendimizi zorlamaya değmez

Yorumun için çok teşekkür ederim gerçekten okumak çok iyi hissettirdi ciddiyim

Aslında evet haklısın, o tarz okuyup aralardan sevdiğim kitaplar da çıkıyor ama üst üste kurgular hakkında beğenmeyişimi dile getirice farklı bir algı yarattım sanırım.

Ben Zweig, Austen ya da Can Dündar da okuyan biriyim ve onların kalemlerini de çok seviyorum. Fakat ağırlık olarak kendi sevdiğim tarzı okumayı da seviyorum

Sizlerin okuduğu ve yorumunu yaptığı kitapları da takip edip listeme ekliyorum hatta

Ben ömrüm yettiğince burda olmayı ve bu hızımı korumayı düşünüyorum, inşallah öyle de olur

Öyleyse severim gibi duruyor. Arkasından da bir ara Tol u okurum.
Ben de nedense senin Unutma Dersleri ni okumanı istiyorum hep içimden. Beğeneceksin diyor içimdeki ses
o zaman ekleyeyim okumak istediklerime
belki hayırsever bir arkadaş günümde alır

pardon canim
sabah mahmurlugu ve Ramazan telasiyla ben yanlis anladim herhalde
hakkini helal et
selamlar

Donukpudramla beni aldatmış olsan da senin yerin bambaşka sevdicekim

Erkekimizle buluştum sevdicekim, anası da çok datluydu, görsen sen de buluşursun, hem sen evlenince herkese çok çok yakın olacaksın, biz DonukPudra 'm ile burda bir başımıza kalacağız.
Sen Ankara ayazında içimi ısıtan sevdicekimsin, özledimm vala.

Sevmelere doyamam seni. ama haklısın erimiz prensimiz söz konusuydu
Yeni evimde yine denk geliriz misafir ederim inş.

selam kızlar dün küçük kadınlara başladım ama çok az okuyabildim pek okuyasım yok gibi bu aralar telefonsuzluk beni bunalıma soktu 2 gündür alışveriş sitesiyle kavga ediyorum
Olmadık zamanda yaşanılan olumsuzluk olmuş. Umarım biran önce çözersin. Eskiden telefonsuz nasıl yaşanıyormuş şimdi uzaklaştığımız an kendimizi eksik hissediyoruz.

Merhaba

Hic okuyamiyorum. Aslinda canim deli gibi okumak istiyor ama islerden sira gelmedi bi turlu. Bi yandan ramazan dolayisiyla hatme baslayim dedim onu devam ettirmeye calisiyorum firsat buldukca. Bi yandan da elimdeki dini kitaplardan okuyayim dedim. Hal boyleyken okudugum kitap cerezlik olsun da dedim. Hepsini ayni anda ilerletmeyr calisiyorum

Bildirim yapiyim.
Beni Boyle Sev 30.sayfa.

Siirlerle Menkibeler Eshab-i Kiram 50.sayfa.

Kızlar bildirim topiğinde görmüştüm, sizden biri ay günlükleri serisinden bir kitap bitirmişti Cinder doğru hatırlıyorsam. Serinin tüm kitapları elimde, bahsedebilir mi nasıl acaba? bayağı seveni var

ben serinin tüm kitaplarını okudum cinder biraz yavaş ama sonraki kitaplarda baya hızlanıyor ben çok sevmiş ve çok hızlı okumuştum. muhtemelen sende seversin. konu olarak uzay çağında peri masalları, hepsi birbiriyle alakalı ve devam kitapları, birincisi sindirella, ikincisi kırmızı başlıklı kız, üçüncüsü rapunzel dördüncüsü kötü kraliçe beşincisi pamuk prenses, dediğim gibi devam kitabı hepsi ana karakterler bir şekilde karşılaşıp birleşiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…