- 2 Ocak 2017
- 1.377
- 3.559
- 53
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #10.441
Aşık Papağan Barı çok değişik bir kitap yorum yapması güç ancak okuyan anlar diyeyim.Eki Görüntüle 2006265 Eki Görüntüle 2006266 Eki Görüntüle 2006267 Kızlar
Bu ay bu kitapları sepete attım. Okuduğunuz kitaplar var mı içlerinde?
Ramazandan sonra planlayalım o zaman.Yuffi. Hem sen de azcık ilk günlerini geçirmiş olBen evlenmeden evvel K.orendeydim kizlarN-A-R sen gitmeden bir cay icelim bence de @algernonacicekler la ucumuz. Bi Ankara bulusmasi yapaliiimmm.
Çok mutlu oldum ki ben de :)))Ramazandan sonra planlayalım o zaman.Yuffi. Hem sen de azcık ilk günlerini geçirmiş ol
şanzelize ve aşık papağan barı okudumEki Görüntüle 2006265 Eki Görüntüle 2006266 Eki Görüntüle 2006267 Kızlar
Bu ay bu kitapları sepete attım. Okuduğunuz kitaplar var mı içlerinde?
İyi geceler bayanlar aranıza katılabilir miyim?
Hoşbuldum canım olurum inşallah napıyoruz şimdi okuduğumuz kitabı yazıyoruz her gün girip bildirim mi yapıyoruzHoşgeldininşallah daimi olursun
Her gün veya gün içinde birkaç kere (en azından ben gün içinde yapıyorum) buraya girip okuduğumuz kitabı ve kaçıncı sayfada olduğumuzu yazıyoruz. Eğer kitabı bitirdiysek bildirim topiğine yazıyoruz. Orda nasıl yazdığımız belli zaten onları örnek alabilirsin.Hoşbuldum canım olurum inşallah napıyoruz şimdi okuduğumuz kitabı yazıyoruz her gün girip bildirim mi yapıyoruz
Teşekkür ederim canım tek anlamadığım 2017 hedefini buraya mı yazıyoruz?Her gün veya gün içinde birkaç kere (en azından ben gün içinde yapıyorum) buraya girip okuduğumuz kitabı ve kaçıncı sayfada olduğumuzu yazıyoruz. Eğer kitabı bitirdiysek bildirim topiğine yazıyoruz. Orda nasıl yazdığımız belli zaten onları örnek alabilirsin.
Eğer okuyamadığımızda bir mazeretimiz varsa da listeden çıkmamak için izin istiyoruz. Ayrıca 2017 okuma hedefini bildirmen gerek. İlk sayfada her şey yazıyor zaten.
Umarım her şeyi açıklayabilmişimdir
Anlamadığın yeri tekrar sorabilirsin dilim döndüğünce anlatmaya çalışırım
Teşekkür ederim canım tek anlamadığım 2017 hedefini buraya mı yazıyoruz?
İlk defa Ahmet Ümit'in bir kitabını yarım bıraktım inşallah sen keyifle okursun beni çok sıkmıştı Elveda Güzel VatanımHayvan çiftliği bitti.
Siyaseti ve siyasi konuları oldum olası sevmemişimdir. Staline yapılan bu gönderme ile onu anlatmak benim gibi siyaset sevmeyenler için oldukça keyifli idi.
Yeni kitabım Ahmet Ümit- Elveda Güzel Vatanım.
Kitaplığımda okunmayı bekleyen bir dünya kitap var. Canım ciğerim_meLinDa_ mın doğumgünü hediyesiydi bu kitap Hayvan çiftliği de öyle. Farkettim de kitaplığımda el izin bir hayli fazla kuzum _meLinDa_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?