- 5 Kasım 2016
- 144
- 1.601
- 113
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #10.461
Hayvan çiftliği bitti.
Siyaseti ve siyasi konuları oldum olası sevmemişimdir. Staline yapılan bu gönderme ile onu anlatmak benim gibi siyaset sevmeyenler için oldukça keyifli idi.
Yeni kitabım Ahmet Ümit- Elveda Güzel Vatanım.
Kitaplığımda okunmayı bekleyen bir dünya kitap var. Canım ciğerim_meLinDa_ mın doğumgünü hediyesiydi bu kitap Hayvan çiftliği de öyle. Farkettim de kitaplığımda el izin bir hayli fazla kuzum _meLinDa_
hoş geldin, tabi ki katılabilirsinİyi geceler herkese :) Ben nasıl görmemişim burayı ilk sayfayı okudum ama bildirim topiği olayını anlamadım biri beni aydınlatabilir mi ? Diğer sorum şuan katılabiliyor muyum? Bu ara motivasyona ihtiyacım var kitaplar için :)
hoş gelmişsinİlk defa Ahmet Ümit'in bir kitabını yarım bıraktım inşallah sen keyifle okursun beni çok sıkmıştı Elveda Güzel Vatanım
Uyumuyoruz
Dorian Gray i bitireyim ben de okuyacağım inşallah.
Kızlar bildirim topiğinde görmüştüm, sizden biri ay günlükleri serisinden bir kitap bitirmişti Cinder doğru hatırlıyorsam. Serinin tüm kitapları elimde, bahsedebilir mi nasıl acaba?bayağı seveni var
ya Kirmizi Pazartesi'yi bir tek ben cok bayila bayila okudum galiba. Marquiez asigi degilimdir ama kitap boyu suren o gerilim ve en basindan olacagi ongorulen seyin kitap boyu kendini unutturmadan diger konulara ve karakterlere de yer verilmesini o kadar tadinda kurgulamis ki Marquiez hayran kalmistim.
Aaa ya ben simdi Eskisehir yolu tarafina tasindim ama is yerim heryerde. Kismen mobilizeyim yani kizlar. Sizler neredesiniz?
Sevdicekim Sunay Akın okuyacaktık ya pazartesiden sonra hangi gün dersen başlarım. Ses et banaVe Notre Dame'in Kamburu biter.
Daha okuyan arkadaşlarım olduğu için çok bir şey söylemek istemiyorum.
Yazıldığı yıllara bakıp da ne güzel mimariye, siyasete, sosyal yapıya özeleştiri yapılmış diyorsunuz.
Bazı sahneler o kadar duygusaldı ki yazar bu sahneyi daha fazla betimleyemeyeceğim diyerek kenara çekilirken aslında sizin gözlerinize öyle bir sahneyi yansıtmış oluyor ki, içinizde hissediyorsunuz o an.
Okuması kolay mı, hayır değil ama hissettirdiklerini yaşamaya değer mi, evet.
İyi ki okumuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?