Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

ben sana daha çok kitap alırım bebeğim
keyifle oku

hoş geldin, tabi ki katılabilirsin
bu sayfaya uğrayıp şu kitabı okuyorum, şu sayfadayım, yahut şu şu sebeplerden okuyamıyorum diye bildiriyorsun
okuduğun kitabı bitirdikçe https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-bildirim-topigi.978057/page-83#post-51700763 buraya bildirim yapıyorsun

kalinkaselin arkadaşımız her ay başı, bir önceki ayın listesini yapıyor
2017 yılı okuma hedefini bildirirsen _asmunikal_ arkadaşımız da ilk sayfayı düzenler
her ay başı bir önceki ayın dereceye giren ilk 3 ünü ilk sayfaya yazıyor

2 ay düzenli uğrarsan baykuş oluyosun (ilk sayfadaki tatlı şeyler )

Günaydın,

Notre Dame'in Kamburu 464. Syf.
Kadın 208. Syf.

Dün ne güzel okuyordum birden dikkatimi yerdeki birkaç tüy dikkatimi çekince temizlik yapasım geldi, sonrasında da dışarı çıkınca akşamı yaptım. Akşam da gözlerim ağrıyor diye okumadım, dünkü okuyamama günümün sonuna geldim, bugünümden çok umutluyum.

Günaydın herkese. Evlatları karne alan tüm topik annelerine mutlu tatiller diliyorum. Yavrularınız yeni sınıflarında çok daha mutlu ve başarılı olsun inşallah

Ben de karne dağıtmaya gidiyorum. Cinder hala bıraktığım yerde. Haftasonu şehir dışına gideceğim o yüzden okuyamam gibi. Buraya girsem bile güncelleme yapamam sanırım

Yeni gelenler hoşgeldiniz inşallah kalıcı olursunuz

Mutlu günler..
Oğullar ve Rencide Ruhlar/ Alper Canıgüz bitti. Elimde zamansızlık sebebiyle süründü. Fakat çok sevdim. Diğer kitabını da Notre Dame'ın Kamburunu bitirince başlayacağım.
Bu arada birde Kırmızı Saçlı Kadın/ Orhan Pamuk okumaya başlıyorum.Daha önce okumaya başlayıp yazarın sürekli 'Bazan' yazması beni irite etmiş bırakmıştım. Tabi arkadaşımın ısrarına kulak verip yeniden okumayı deneyeceğim. Bu sefer doğru zamandır ve keyif alırım umarım.

Uyumuyoruz

Dorian Gray i bitireyim ben de okuyacağım inşallah.

Allah kolaylık versin:)

Ben bitirdim bu yakınlarda. Normalde alıp okuyacağım bir kitap değil. Ben işyerinde kafamı yormadan, iki telefon arası açıp okusam, araya haftalar girse de kaldığım yerden devam edince olayları unutmayacağım bir kitap istemiştim. O yüzden başladım. Biraz genç kız romanı. Tarzım değil ama şirkette en iyisi böyle kitaplar okumak oluyor maalesef.

Marquez'e bayılıyorum ben. Kırmızı Pazartesi'yi de çok sevmiştim. Yalnız değilsin :)

dün acı çikolatayı bitirdim sahi
çok değişik bir kitaptı, sevdim ben
ama Pedro'ya çok kızdım
okuyacak olan var mıydı bilmiyorum çok yorum yapmayayım

Küçük Kadınları getirdim yanımda ama fırsat bulamadım henüz
benim de onu pek okuyasım yok nedense, gereksiz iyimserler şuan için, içimi baydılar mıy mıy mıy

Hayırlı olsun ilk karneniz.
Basarilarla dolu bir eğitim hayatı olsun hep

Ve Notre Dame'in Kamburu biter.
Daha okuyan arkadaşlarım olduğu için çok bir şey söylemek istemiyorum.

Yazıldığı yıllara bakıp da ne güzel mimariye, siyasete, sosyal yapıya özeleştiri yapılmış diyorsunuz.
Bazı sahneler o kadar duygusaldı ki yazar bu sahneyi daha fazla betimleyemeyeceğim diyerek kenara çekilirken aslında sizin gözlerinize öyle bir sahneyi yansıtmış oluyor ki, içinizde hissediyorsunuz o an.
Okuması kolay mı, hayır değil ama hissettirdiklerini yaşamaya değer mi, evet.
İyi ki okumuşum.

Sevdicekim Sunay Akın okuyacaktık ya pazartesiden sonra hangi gün dersen başlarım. Ses et bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…