- 16 Ocak 2014
- 3.763
- 5.240
- 248
- 39
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #10.481
Ve Notre Dame'in Kamburu biter.
Daha okuyan arkadaşlarım olduğu için çok bir şey söylemek istemiyorum.
Yazıldığı yıllara bakıp da ne güzel mimariye, siyasete, sosyal yapıya özeleştiri yapılmış diyorsunuz.
Bazı sahneler o kadar duygusaldı ki yazar bu sahneyi daha fazla betimleyemeyeceğim diyerek kenara çekilirken aslında sizin gözlerinize öyle bir sahneyi yansıtmış oluyor ki, içinizde hissediyorsunuz o an.
Okuması kolay mı, hayır değil ama hissettirdiklerini yaşamaya değer mi, evet.
İyi ki okumuşum.
Sevdicekim Sunay Akın okuyacaktık ya pazartesiden sonra hangi gün dersen başlarım. Ses et bana
Ben sanırım lisede okumuştum. Nasıl içime işlediyse hayalim hep Paris'i görmek oldu. Özellikle Notre Dame'ı :)
Bana da sen aldınBen hazırım, bir sabah ansızın başlayabilirim.
İstediğin zamanı söyle uyarım ben sana sevdicekim.
Bana da sen almıştın geçen yıl günümde, sayende aynı hisleri tatmış oldum, çok sağ ol kuzum.
Kiliseyi uzun uzun betimlediği satırlar vardı ya, tam orada keşke görseydim de canlandırarak sayfaları çevirseydim dedim.
Belki bir gün nasip olur bize de.
Bana da sen aldınAma onu biraz daha bekletip seninle cambazımıza başlamaya hazırım.
Ben hazırım, bir sabah ansızın başlayabilirim.
İstediğin zamanı söyle uyarım ben sana sevdicekim.
Bana da sen almıştın geçen yıl günümde, sayende aynı hisleri tatmış oldum, çok sağ ol kuzum.
Kiliseyi uzun uzun betimlediği satırlar vardı ya, tam orada keşke görseydim de canlandırarak sayfaları çevirseydim dedim.
Belki bir gün nasip olur bize de.
Ben okuyup sevdiğim kitapları alıyorum herkese. Sana da en sevdiklerimden birini almışım çünkü seni de çook seviyorum
Aaa! Kitap kitaba kalp kalbe karşı
@_Cassandra_ kesene bereket, yüreğine sağlık.canım canım_Cassandra_ cığım ne çok mutlu ettin bugün beni Gün grubundan da methiyeler düzdüm sana ama telefonunun bozuk olduğunu unutmuşum Çok güzel bir doğumgünü hediyesi oldu bana kocaman teşekkürler sana İşte karşınızda güpgüzel kitaplarım
Eki Görüntüle 2005974
aramıza hoş geldiniz. Keyifli okumalar dilerim.İyi geceler bayanlar aranıza katılabilir miyim?
aramıza hoş geldiniz.İyi geceler herkese :) Ben nasıl görmemişim burayı ilk sayfayı okudum ama bildirim topiği olayını anlamadım biri beni aydınlatabilir mi ? Diğer sorum şuan katılabiliyor muyum? Bu ara motivasyona ihtiyacım var kitaplar için :)
Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için :)hoş geldin, tabi ki katılabilirsin
bu sayfaya uğrayıp şu kitabı okuyorum, şu sayfadayım, yahut şu şu sebeplerden okuyamıyorum diye bildiriyorsun
okuduğun kitabı bitirdikçe https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-bildirim-topigi.978057/page-83#post-51700763 buraya bildirim yapıyorsun
@kalinkaselin arkadaşımız her ay başı, bir önceki ayın listesini yapıyor
2017 yılı okuma hedefini bildirirsen_asmunikal_ arkadaşımız da ilk sayfayı düzenler
her ay başı bir önceki ayın dereceye giren ilk 3 ünü ilk sayfaya yazıyor
2 ay düzenli uğrarsan baykuş oluyosun (ilk sayfadaki tatlı şeyler )
Kitabi pek beğenmedim yavaş ilerliyorÇarşamba akşamı bildirim yapim diyordum bi baktım Ban yemişimbugün yapım kendini bilen Rabbini bilir syf 80
Teşekkür ederim canımHerkese Merhaba,
Birkaç gündür başım ağrıyor.Fazla okuyamıyorum.
1Q84 'e devam ediyorum.
Yılmaz Özdil - ADAMsayfa 74
Aaa! Kitap kitaba kalp kalbe karşıBir nevi orta okuma yapıyoruz sayılır değil mi canım GİZ'im? Ortak okuma dedim de Gömülü Şamdan'ı ne zaman okuyoruz? xyzt-5544 , _meLinDa_ , _Cassandra_
@loliss ilkokul biri bitiren kızını severim. daha dün küçücüktü. okullu oldu maşallah
@_Cassandra_ kesene bereket, yüreğine sağlık.cesminaz , güle güle oku canım.
aramıza hoş geldiniz. Keyifli okumalar dilerim.
aramıza hoş geldiniz.
Günaydın :) Okunacaklar arasında bekliyor Dorian Gray'in Portresi..Kısa bi inceleme yapar mısın? Öne almayı düşünüyordum.Konusu hakkında bilgim var biraz.Kolay okunan kitaplar tercih ediyorum bu ara :) Ne diyorsun?Günaydın mutlu haftasonları
Dorian Gray in Portresi 239 dayım. Bugün bitirmeyi hedefliyorum. Sonra Acı Çikolata yı okuyacağım.
Selam Kızlar
xyzt-5544 Hakan Günday - Az kitabını çok övünce pdf olarak başladım sabah aslında işlerim vardı ama 100 sayfa okudum ve bende çok beğendim iyi ki başlamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?