Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ben sanırım lisede okumuştum. Nasıl içime işlediyse hayalim hep Paris'i görmek oldu. Özellikle Notre Dame'ı :)

Sevdicekim Sunay Akın okuyacaktık ya pazartesiden sonra hangi gün dersen başlarım. Ses et bana

Ben hazırım, bir sabah ansızın başlayabilirim.
İstediğin zamanı söyle uyarım ben sana sevdicekim.

Ben sanırım lisede okumuştum. Nasıl içime işlediyse hayalim hep Paris'i görmek oldu. Özellikle Notre Dame'ı :)

Bana da sen almıştın geçen yıl günümde, sayende aynı hisleri tatmış oldum, çok sağ ol kuzum.
Kiliseyi uzun uzun betimlediği satırlar vardı ya, tam orada keşke görseydim de canlandırarak sayfaları çevirseydim dedim.
Belki bir gün nasip olur bize de.

Bana da sen aldın Ama onu biraz daha bekletip seninle cambazımıza başlamaya hazırım.

Ben okuyup sevdiğim kitapları alıyorum herkese. Sana da en sevdiklerimden birini almışım çünkü seni de çook seviyorum

Herkese Merhaba,

Birkaç gündür başım ağrıyor. Fazla okuyamıyorum.
1Q84 'e devam ediyorum.
Yılmaz Özdil - ADAM sayfa 74

Filozof__Prenses çok uyumluyuz sen Adam'ı okuyorsun ben Kadın'ı
Aaa! Kitap kitaba kalp kalbe karşı Bir nevi orta okuma yapıyoruz sayılır değil mi canım GİZ'im? Ortak okuma dedim de Gömülü Şamdan'ı ne zaman okuyoruz? xyzt-5544 , _meLinDa_ , _Cassandra_

@loliss ilkokul biri bitiren kızını severim. daha dün küçücüktü. okullu oldu maşallah

@_Cassandra_ kesene bereket, yüreğine sağlık. cesminaz , güle güle oku canım.

İyi geceler bayanlar aranıza katılabilir miyim?
aramıza hoş geldiniz. Keyifli okumalar dilerim.

aramıza hoş geldiniz.

Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için :)

Teşekkür ederim canım

Günaydın mutlu haftasonları
Dorian Gray in Portresi 239 dayım. Bugün bitirmeyi hedefliyorum. Sonra Acı Çikolata yı okuyacağım.
Günaydın :) Okunacaklar arasında bekliyor Dorian Gray'in Portresi..Kısa bi inceleme yapar mısın? Öne almayı düşünüyordum.Konusu hakkında bilgim var biraz.Kolay okunan kitaplar tercih ediyorum bu ara :) Ne diyorsun?

Selam Kızlar

xyzt-5544 Hakan Günday - Az kitabını çok övünce pdf olarak başladım sabah aslında işlerim vardı ama 100 sayfa okudum ve bende çok beğendim iyi ki başlamışım

Su gibi akıyor zaten kitap ve ister istemez çok etkileniyorsun. Keyifli okumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…