Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Yeni kitabım,

Sunay Akın__Kule Cambazı, 162 syf.
N-A-R ile minik okuma fidanımız. Keyifle okuyalım sevdicek inşallah.

xyzt-5544 kuzum ben Kadın'ı bitirdim. Bu aralar okuyamama durumum var diyorsun ya buna başlayabilirsin, nerede kaldım, ay konuyu unuttum derdin yok, yalnızca Kadın olmak zor, onu okumak yorabilir seni.

Filozof__Prenses canım, benim için her zaman uygun da kızlar yoğun olduğu için onlar bir gün belirtsin, sana uygunluğuna da bakar orta bir yerde buluşur, bu ay içinde okuruz keyifle.

xyzt-5544 kuzum ben Kadın'ı bitirdim. Bu aralar okuyamama durumum var diyorsun ya buna başlayabilirsin, nerede kaldım, ay konuyu unuttum derdin yok, yalnızca Kadın olmak zor, onu okumak yorabilir seni.

Benim de aklımdan o geçiyordu kuzum. Vakit bulabilirsem haftasonu, bulamazsam haftabaşı itibarı ile başlayacağım ben de

Ehhh o zaman çok da kolay okunan bir kitap olduğunu söyleyemeyeceğim. Klasiklerin aşina olduğumuz o ağdalı ve abartılı dili kitaba hakim. Çok olay örgüaü üzerine kurgulanmış bir kitap değil. Daha çok dönemin İngiliz sosyete hayatının izlerinin hakim olduğu ve güzellik ile hayatın farklı bir şekilde yorumlandığı bir kitap.

Küçük kadınları okuyorum ben, notre dame da gözüm bi yandan da
Sanırım gömülü şamdanı ikisini bitirdikten sonra okurum filom

Selam kızlar

Tüm gün hunharca gezdim, pişman değilim

Dolaşırken kitapçıya da girdim dolanırken gözüm Sabahattin Ali'nin Canım Aliye Ruhum Filiz kitabına ilişti ve aldım. Okuyan var mı? Kürk Mantolu Madonna'ya bayılmıştım. O yüzden tereddüt etmeden aldım bu kitabı

Bende bundan çekiniyorum biraz.Kafamı topladığım bir zamanda okumam daha iyi olacak biraz daha bekleyebilir.Teşekkür ederim ilgin için :)

Ben okudum
Eşi ve kızına yazdığı mektuplardan oluşuyo, kendi el yazısıyla
Ne kadar naif bir insanmış tekrar anlıyoruz

İyi akşamlar herkese merhaba.
En son Kitap Hırsızı'nı bitirdimve çok beğendim. Bugün Düğümlere Üfleyen Kadınlar'da 72.sayfaya kadar okudum.
Kitap okumayı çok seviyorum ama her zaman aynı tempoda okuyamıyorum. Bazı zamanlar ayda 7-8 kitap okurken bazen de bir kitabı bir ayda bitiremediğim oluyor

Merhabalar herkese :) Gün Olur Asra Bedel'in 304.sayfasına geldim bugün bitiririm.Bitirince kendimce bir yorumlama yaparım :) Bitirince hangi kitaba başlarım hiçbir fikrim yok :)

Ne çabuk ilerledin:)
Ben de aynı kitabı okuyorum şuan 200.sayfadayım.

Çok fazla boş vaktim var :) Daha çabuk biterdi ama fark etmişsindir çok fazla tekrar var ve ağır ilerliyor.Ben galiba kendimi şuan zorluyorum :)

Birbirinden farklı iki konu nasıl birleşecek merak ediyorum açıkçası ama ben yavaş okurum.Daha ortasına gelemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…