- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #10.501
xyzt-5544 kuzum ben Kadın'ı bitirdim. Bu aralar okuyamama durumum var diyorsun ya buna başlayabilirsin, nerede kaldım, ay konuyu unuttum derdin yok, yalnızca Kadın olmak zor, onu okumak yorabilir seni.
Ehhh o zaman çok da kolay okunan bir kitap olduğunu söyleyemeyeceğim. Klasiklerin aşina olduğumuz o ağdalı ve abartılı dili kitaba hakim. Çok olay örgüaü üzerine kurgulanmış bir kitap değil. Daha çok dönemin İngiliz sosyete hayatının izlerinin hakim olduğu ve güzellik ile hayatın farklı bir şekilde yorumlandığı bir kitap.Günaydın :) Okunacaklar arasında bekliyor Dorian Gray'in Portresi..Kısa bi inceleme yapar mısın? Öne almayı düşünüyordum.Konusu hakkında bilgim var biraz.Kolay okunan kitaplar tercih ediyorum bu ara :) Ne diyorsun?
Küçük kadınları okuyorum ben, notre dame da gözüm bi yandan daHerkese Merhaba,
Birkaç gündür başım ağrıyor.Fazla okuyamıyorum.
1Q84 'e devam ediyorum.
Yılmaz Özdil - ADAMsayfa 74
Aaa! Kitap kitaba kalp kalbe karşıBir nevi orta okuma yapıyoruz sayılır değil mi canım GİZ'im? Ortak okuma dedim de Gömülü Şamdan'ı ne zaman okuyoruz? xyzt-5544 , _meLinDa_ , _Cassandra_
@loliss ilkokul biri bitiren kızını severim. daha dün küçücüktü. okullu oldu maşallah
@_Cassandra_ kesene bereket, yüreğine sağlık.cesminaz , güle güle oku canım.
aramıza hoş geldiniz. Keyifli okumalar dilerim.
aramıza hoş geldiniz.
Bende bundan çekiniyorum biraz.Kafamı topladığım bir zamanda okumam daha iyi olacak biraz daha bekleyebilir.Teşekkür ederim ilgin için :)Ehhh o zaman çok da kolay okunan bir kitap olduğunu söyleyemeyeceğim. Klasiklerin aşina olduğumuz o ağdalı ve abartılı dili kitaba hakim. Çok olay örgüaü üzerine kurgulanmış bir kitap değil. Daha çok dönemin İngiliz sosyete hayatının izlerinin hakim olduğu ve güzellik ile hayatın farklı bir şekilde yorumlandığı bir kitap.
Merhaba arkadaşlar, aranızda yeniyim buralar tam benlikmiş. Şu an Tanrıların Arabaları - Erich von Daniken okuyorum. Bu konular ilgisini çeken arkadaş varsa öneririm.
Ben okudumSelam kızlar
Tüm gün hunharca gezdim, pişman değilim
Dolaşırken kitapçıya da girdim dolanırken gözüm Sabahattin Ali'nin Canım Aliye Ruhum Filiz kitabına ilişti ve aldım. Okuyan var mı? Kürk Mantolu Madonna'ya bayılmıştım. O yüzden tereddüt etmeden aldım bu kitabı
Ben okudum
Eşi ve kızına yazdığı mektuplardan oluşuyo, kendi el yazısıyla
Ne kadar naif bir insanmış tekrar anlıyoruz
Hoş geldin. Harry Potter cı mısın?
Merhabalar herkese :) Gün Olur Asra Bedel'in 304.sayfasına geldim bugün bitiririm.Bitirince kendimce bir yorumlama yaparım :) Bitirince hangi kitaba başlarım hiçbir fikrim yok :)
Çok fazla boş vaktim var :) Daha çabuk biterdi ama fark etmişsindir çok fazla tekrar var ve ağır ilerliyor.Ben galiba kendimi şuan zorluyorum :)Ne çabuk ilerledin:)
Ben de aynı kitabı okuyorum şuan 200.sayfadayım.
Çok fazla boş vaktim var :) Daha çabuk biterdi ama fark etmişsindir çok fazla tekrar var ve ağır ilerliyor.Ben galiba kendimi şuan zorluyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?