Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın kızlar

Bugün çok yoğun olacağım kitap okuyamam sanırım. Sahura kadar falan da okuyamam galiba

Yarın Cinder'ı okula götürüp devam etmeyi planlıyorum çünkü aklımın bir köşesinde sürekli. Çok heyecanlı bir yerde bırakmıştım.

Herkese mutlu pazarlar

Annemle ben gibi olmuş biraz, annem 15 mart ben 16 mart
Nice güzel yaşlarınız olsun inşallah

Mutlu pazarlar herkese.
Akşama iftara misafirim var, biraz hazırlık yaptım şimdi dinlenme zamanı
Dün __giz__ ciğimin sözünü dinledim ve Yılmaz Özdil - Kadın kitabına ufak bi giriş yaptım. Bildiğimiz olayları böyle güzel bi kalemden okumak çok keyifli. Dörtlerin İmzası da işyerinde kalmış, orda devam ederim artık ona.
@algernonacicekler doğum günleriniz kutlu olsun, anne kız çok mutlu olun birlikte

Nice mutlu yaşlara :)

Ben de kitabın yarısına gelmiştim, öğlen dışarı çıkınca bıraktım, şimdi devam edicem bakalım.

Anneli kızlı mutlu yıllar dilerim

slm serinin 5. cildi bitti.1020 sf.ramazan beni de etkiledi. geç bitti bu yüzden. şimdi 6. cilde başlayacağım. Ramazan ve sonunda tatil derken bu ay 6. Cildi bitirmem zor ama imkansız değil. niyet ettim bu ay ki kitabimi bitirmeye. ..

Teşekkür ediyorum kızlar hepinize.
Görmek bitti. Körlük ve Ölümlü Nesneler den sonra okuduğum üçüncü Saramago kitabı. Ölümlü Nesneler i sevmemiştim. Körlük te sarsılmıştım. Görmek de bir Körlük olmasa da çok beğendiğim bir kitap olarak evimdeki yerini aldı.
Ama okuması zor bir kitap. 11 günde bitirdim.

Birbirinden farklı iki konu nasıl birleşecek merak ediyorum açıkçası ama ben yavaş okurum.Daha ortasına gelemedim
Şaşırdığım yerler oldu ama biraz durağan ilerliyor bana göre sonunu merak ediyorum bakalım nasıl bitecek :)
Ben bu sabah çok okuyamadım 40 sayfa kadar kaldı bu akşam bitirmeye çalışacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…