Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ben halaniftar iftar geziyorum eve sadece uyumak için uğruyorum.
Bugün haydarpaşa kitap fuarının son gününe gittim.
Mert fıratın soylesisinin sonuna yetiştim. Garda dolaşırken hızlı hiden biri çarptı kafami kaldırdım ve çarpan kişi mert fırat yigidim pardon dedi :))

Ali lidar zaafım olan bir diğer insan da imza günü olmamasına rağmen ordaydı onla da sohbet artı kitap imzalaydım.

Geçen yıl evlenip şehir değiştiren bir arkadaşımla da orda karşılaşınca gormek istediğim baya kişiyi görmüş oldum.

Indirim vardı ama nette daha ucuz . Ramazan olmasaydı yazarlar ve söyleşiler için daha çok gidilebilirdi . Bugun gittim ve su an berbat haldeyim feci carpti.

Işın en kötü kısmi ergen yazarı 18 yaşındaki bi yazası gören genç kızlar çığlık çığlığa peşindeydiler en çok sıra ordaydı üzücüydü. Bir de kitabın kapagindaki çocuk gelince tüm kızlar cigliklarla çocuğa saldırdılar. Uzuldum inşallah ilerleyen dönemlerde daha kaliteli kitaplara yönelirler.

Cook konuştum okumadıkça dilime vurru:)

Günaydın,

Gölgesizler bitti. Sonunu anlamamış ya da anlamış ama beğenmemiş olabilirim. Bugün son ile ilgili biraz araştırma yapmak istiyorum. Onun dışında betimlemelerine, kelimelerini kullanışına bayıldım.

Yeni kitap hakkında bir fikrim yok, akşam kütüphaneme bakmam lazım.

elenaferrante , ikinize de mutlu uzun uzun seneler dilerim.

Selam Hanım,

İyi haftalar

Haftasonu pek okumadım cumartesi çıktık evden dün gece geldik. Yarına da misafirim var o yüzden bugün iş yerinde biraz okuyup akşam bildirim yapacağım

kendime çok güldüm şuan "Selam Hanım" yazarken aslında yazar burada "Günaydın" demek istemiş bence

Günaydın ve keyifli haftalar herkese..
Çok aşırı yorgun ve uykusuz biri olarak işe gelmiş olmanın mutsuzluğunu dibine kadar yaşıyorum şuan
Kağnı hızıyla ilerlediğim kitaplarımın bildirimlerini de yapayım.
Sherlock Holmes Dörtlerin İmzası - sayfa 56
Yılmaz Özdil - Kadın sayfa 32
İşlerimi toparlayayım okuyacağım diye umuyorum her zamanki gibi. Bu sefer başarırım umarım.

Selam kizlar mutlu haftalar dilerim hepinize. Cumadan beri yogunluktan kitap okuyamiyorum.
Ayrica bugun benim dogum gunum esim hediye ne alayim diyip duruyor bi yillik kitap istedim

Tüm ikizler birbiri ardına doğuyordu
Doğum günün kutlu olsun canım, hediyelerin de çok güzel olacak eminim ki Eşinle beraber mutlu huzurlu nice yıllara

Senin dundu degil miii elenaferrante kuzuuuuu asil senin dogum gunun kutlu olsun nice yaslara yillara mutlu huzurlu gunlere canim ikizler .
Merhaba arkadaşlar, aranızda yeniyim buralar tam benlikmiş. Şu an Tanrıların Arabaları - Erich von Daniken okuyorum. Bu konular ilgisini çeken arkadaş varsa öneririm.
hosgeldin. Oradaki teoriler bilim dunyasinda safsata olarak degerlendiriliyormus. Suan isimlerini hatirlayamasam da (biri Sapiens olabilir) daha somut kanitlar uzerinden yurutulen teoriler daha mantikli geliyor. Tanrilarin arabalarinda Nazca cizgilerinden bahsefiliyor muydu? Hatirlayamadim o kismi. Yoksa piramitler uzerinden mi gidiyordu konu?

Tüm ikizler birbiri ardına doğuyordu
Doğum günün kutlu olsun canım, hediyelerin de çok güzel olacak eminim ki Eşinle beraber mutlu huzurlu nice yıllara
tesekkur ederim canim. Cumlemize diyorum

Günaydınlar, İyi haftalar
Cicoretti doğum günün kutlu olsun

Yeşil Mürekkep sf 197 deyim.
Sabahattin Ali'nin hayatını anlatıyor aşka aşık bir adamın biyografisi okudukça daha da hayran oluyorum.
Sabahattin Ali'nin şıpsevdiliğini anlatmak için "Düğüne gider zurnaya, hamama gider kurnaya aşık olur" demiş yazar çok hoşuma gitti bu söz. Aşk bu kadar çok olunca da enfes şiirler kitaplar ortaya çıkmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…