- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #10.541
Selam Hanım,
İyi haftalar
Haftasonu pek okumadım cumartesi çıktık evden dün gece geldik. Yarına da misafirim var o yüzden bugün iş yerinde biraz okuyup akşam bildirim yapacağım
Selam kizlar mutlu haftalar dilerim hepinize. Cumadan beri yogunluktan kitap okuyamiyorum.
Ayrica bugun benim dogum gunumesim hediye ne alayim diyip duruyor bi yillik kitap istedim
Selam kizlar mutlu haftalar dilerim hepinize. Cumadan beri yogunluktan kitap okuyamiyorum.
Ayrica bugun benim dogum gunumesim hediye ne alayim diyip duruyor bi yillik kitap istedim
Cicoretti doğumgünün kutlu olsun ikizler kardeşim
hosgeldin. Oradaki teoriler bilim dunyasinda safsata olarak degerlendiriliyormus. Suan isimlerini hatirlayamasam da (biri Sapiens olabilir) daha somut kanitlar uzerinden yurutulen teoriler daha mantikli geliyor. Tanrilarin arabalarinda Nazca cizgilerinden bahsefiliyor muydu? Hatirlayamadim o kismi. Yoksa piramitler uzerinden mi gidiyordu konu?Merhaba arkadaşlar, aranızda yeniyim buralar tam benlikmiş. Şu an Tanrıların Arabaları - Erich von Daniken okuyorum. Bu konular ilgisini çeken arkadaş varsa öneririm.
tesekkur ederim canim. Cumlemize diyorumTüm ikizler birbiri ardına doğuyordu
Doğum günün kutlu olsun canım, hediyelerin de çok güzel olacak eminim kiEşinle beraber mutlu huzurlu nice yıllara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?