- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #10.561
xyzt-5544 iyi okumalar canım, haftan yoğun geçmişti, bu hafta daha verimli olsun senin açından inşallah.
Doğum günün kutlu olsun nice senelereSelam kizlar mutlu haftalar dilerim hepinize. Cumadan beri yogunluktan kitap okuyamiyorum.
Ayrica bugun benim dogum gunumesim hediye ne alayim diyip duruyor bi yillik kitap istedim
Son 3 gün dür elime kitap alamıyorum çünkü ev yerleştiriyorum körlük e küçük bir başlangıç yaptım ay bitmeden okuyabilirim diye düşünüyorum hedefim bu ay körlük:)
Selam kizlar mutlu haftalar dilerim hepinize. Cumadan beri yogunluktan kitap okuyamiyorum.
Ayrica bugun benim dogum gunumesim hediye ne alayim diyip duruyor bi yillik kitap istedim
Günaydın, Mutlu Haftalar
Cicoretti doğum günün kutlu olsun nice senelere
Günler sonra istediğim gibi bir pazar geçirdim bol bol okudum ve Bülbülün Kırk Şarkısı bitti nihayet. İskender Pala en sevdiğim yazarlar arasında. Kitap akıcı, anlatımı harika ama ben hep gezdiğim için 10 günde ancak bitirebildim. Peygamber Efendimiz'in hayatıyla ilgili kitap okumak isteyen arkadaşlara tavsiye edebilirim bu kitabı.
Yeni kitabım Tarık Tufan Şanzelize Düğün Salonu sayfa 98'deyim.
Tarık Tufanben diyorum. hepinize sevgiler benden
Doğum günün kutlu olsun eşinle birlikte nice sağlıklı huzurlu senelerin olsun inşallah
Günaydınlar, İyi haftalar
Cicoretti doğum günün kutlu olsun
Yeşil Mürekkep sf 197 deyim.
Sabahattin Ali'nin hayatını anlatıyor aşka aşık bir adamın biyografisi okudukça daha da hayran oluyorum.
Sabahattin Ali'nin şıpsevdiliğini anlatmak için "Düğüne gider zurnaya, hamama gider kurnaya aşık olur" demiş yazar çok hoşuma gitti bu söz. Aşk bu kadar çok olunca da enfes şiirler kitaplar ortaya çıkmış.
Günaydın herkese iyi haftalar olsun.
Dün gece çoooook geç bir vakitte uyudum şimdi okulda oturduğum yerde uyuyacağım diye ödüm kopuyor
Cicoretti yeni yaşın sana huzur sağlık ve mutluluk getirsin inşallah
Mutlu haftalar
Cicoretti mutlu yaşların olsun
Haftasonu şehir dışına çıktım. Eskidn yolculuklar muazzam bir şekilde kitap okuma fırsatıyken ben uykuya yenik düştüm. Öyle ki otobüs hareket etmeden uyumuşum
__giz__ ile birlikte Kule Cambazına başladım. Oldukça keyifli bir kitap. Sunay Akını ayrı bir severim o yüzden daha da güzel geliyor.
Notre Dame başlayacaktım ama bu ara iyice uzaklaştığım için daha kolay kitaplar okumak daha iyi olur diye düşünüyorum.__giz__ ciğimin hediyesini okuyup bitirmiş olmak için okumayı hiç istemem.
Doğum günün kutlu olsun nice senelere
Nasıl izlenimin Selin? Alıştın mı ne yaptın?
İyi ki doğduuuunnnn
Hepinize cok cok tesrkkur ediyorum kizlar.Günaydın, Mutlu Haftalar
Cicoretti doğum günün kutlu olsun nice senelere
Günler sonra istediğim gibi bir pazar geçirdim bol bol okudum ve Bülbülün Kırk Şarkısı bitti nihayet. İskender Pala en sevdiğim yazarlar arasında. Kitap akıcı, anlatımı harika ama ben hep gezdiğim için 10 günde ancak bitirebildim. Peygamber Efendimiz'in hayatıyla ilgili kitap okumak isteyen arkadaşlara tavsiye edebilirim bu kitabı.
Yeni kitabım Tarık Tufan Şanzelize Düğün Salonu sayfa 98'deyim.
Tarık Tufanben diyorum. hepinize sevgiler benden
Iyi ki doğdun canimmmm :)Selam kizlar mutlu haftalar dilerim hepinize. Cumadan beri yogunluktan kitap okuyamiyorum.
hosgeldin. Oradaki teoriler bilim dunyasinda safsata olarak degerlendiriliyormus. Suan isimlerini hatirlayamasam da (biri Sapiens olabilir) daha somut kanitlar uzerinden yurutulen teoriler daha mantikli geliyor. Tanrilarin arabalarinda Nazca cizgilerinden bahsefiliyor muydu? Hatirlayamadim o kismi. Yoksa piramitler uzerinden mi gidiyordu konu?
Yeni kitabım,
Sunay Akın__Kule Cambazı, 162 syf.
N-A-R ile minik okuma fidanımız. Keyifle okuyalım sevdicek inşallah.
xyzt-5544 kuzum ben Kadın'ı bitirdim. Bu aralar okuyamama durumum var diyorsun ya buna başlayabilirsin, nerede kaldım, ay konuyu unuttum derdin yok, yalnızca Kadın olmak zor, onu okumak yorabilir seni.
Filozof__Prenses canım, benim için her zaman uygun da kızlar yoğun olduğu için onlar bir gün belirtsin, sana uygunluğuna da bakar orta bir yerde buluşur, bu ay içinde okuruz keyifle.
Tamam canlar, ne zaman derseniz o zaman başlarız inşallah.Küçük kadınları okuyorum ben, notre dame da gözüm bi yandan da
Sanırım gömülü şamdanı ikisini bitirdikten sonra okurum filom
Natsume aramıza hoş geldin. Kalıcı olmanızı dilerim.
Bu arada ben araya kitap aldım.
Demet Cengiz - Aşk Seni Bulur.
Filozof__Prenses çok teşekkür ederim :)
bir civciv annesi seriye ben de başlamaya karar verdim yazınızı okuyunca. Bi dizi vardı bi ara hergün izlerdim netten onu hatırlattı Once Upon a Time :))
Ben çok severek izledim o diziyi cidden güzeldi
Bakalım siz de sevecek misiniz seriyi benim gibi. Hakkında neredeyse hiç kötü yorum okumadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?