Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Mutlu haftalar
Cicoretti mutlu yaşların olsun

Haftasonu şehir dışına çıktım. Eskidn yolculuklar muazzam bir şekilde kitap okuma fırsatıyken ben uykuya yenik düştüm. Öyle ki otobüs hareket etmeden uyumuşum
__giz__ ile birlikte Kule Cambazına başladım. Oldukça keyifli bir kitap. Sunay Akını ayrı bir severim o yüzden daha da güzel geliyor.
Notre Dame başlayacaktım ama bu ara iyice uzaklaştığım için daha kolay kitaplar okumak daha iyi olur diye düşünüyorum. __giz__ ciğimin hediyesini okuyup bitirmiş olmak için okumayı hiç istemem.

xyzt-5544 iyi okumalar canım, haftan yoğun geçmişti, bu hafta daha verimli olsun senin açından inşallah.

N-A-R ile Sunay Akın maceram devam ediyor, 27. Sayfadayım, sevdicekimin tavsiyesine uyup azar azar okuyacağım, birden bitirip tadı damağımda kalmasın.
Notre için uygun zamanı bekle kuzum, güzel bir kitap elinde ziyan olmasın yanlış zaman seçimiyle, tam zamanı bekle.

Kule Canbazının yanına bir kitap daha ekledim, eş zamanlı okuyorum.

Necdet Adabağ__ Hümanizm ve Laiklik Açısından İtalyan Edebiyatı, 254 syf.

Ben 35. Sayfadayım.

xyzt-5544 iyi okumalar canım, haftan yoğun geçmişti, bu hafta daha verimli olsun senin açından inşallah.

Bu hafta da pazar günü misafirim gelecek, haftaiçinde de 2 tane iftara davetliyiz Ramazan hiç verimli geçemedi benim açımdan. Ama öğle araları kitap okuyabiliyor olmak güzel oldu tabi. Şimdi de Kadın kitabına devam etmek için öğle arasını bekliyorum. İyi ki okuyalım demişsin bu güzel kitabı

Son 3 gün dür elime kitap alamıyorum çünkü ev yerleştiriyorum körlük e küçük bir başlangıç yaptım ay bitmeden okuyabilirim diye düşünüyorum hedefim bu ay körlük:)

Nasıl izlenimin Selin? Alıştın mı ne yaptın?

Selam kizlar mutlu haftalar dilerim hepinize. Cumadan beri yogunluktan kitap okuyamiyorum.
Ayrica bugun benim dogum gunum esim hediye ne alayim diyip duruyor bi yillik kitap istedim

İyi ki doğduuuunnnn

Günaydın, Mutlu Haftalar
Cicoretti doğum günün kutlu olsun nice senelere

Günler sonra istediğim gibi bir pazar geçirdim bol bol okudum ve Bülbülün Kırk Şarkısı bitti nihayet. İskender Pala en sevdiğim yazarlar arasında. Kitap akıcı, anlatımı harika ama ben hep gezdiğim için 10 günde ancak bitirebildim. Peygamber Efendimiz'in hayatıyla ilgili kitap okumak isteyen arkadaşlara tavsiye edebilirim bu kitabı.
Yeni kitabım Tarık Tufan Şanzelize Düğün Salonu sayfa 98'deyim.
Tarık Tufan ben diyorum. hepinize sevgiler benden

Yaaaaa muhteşem bir kitaptı Şanzelize yazarın diğer kitaplarını da okumak istiyorum. O kitabın tadı damağımda kaldı nerdeyse

Cicoretti nice kutlu mutlu güzel senelere

Doğum günün kutlu olsun eşinle birlikte nice sağlıklı huzurlu senelerin olsun inşallah

Doğum günün kutlu olsun nice senelere

Nasıl izlenimin Selin? Alıştın mı ne yaptın?

İyi ki doğduuuunnnn

Hepinize cok cok tesrkkur ediyorum kizlar.

Herkese merhaba
@algernonacicekler sana ve kizina mutlu yillar dilerin
Cicoretti dogum günün kutlu olsun

benim kizlarim da ikizler burcu
onlar Haziran ilk haftasi dogdular

kac gündür öyle yogun ve yorgunum ki, kitabi ne zaman elime alsam uyku bastiriyor ve ben kitabimla koyun koyuna bir güzel uyuyorum
Ince Memed 3 - Sayfa 68

Hoş buldum, öncelikle doğum günün kutlu olsun :)

Kitaba gelirsek henüz ortalardayım, bitirince inceleme yazımı yazabilmek için epey yerin altını çizdim ki araştırabileyim. Şöyle söyleyebilirim; bu kitaptan önce bu konuları daha ayrıntılı anlatan 12. Gezegen kitabını okuduğum için birçok şeye aşinaydım, saçma veya safsata olarak düşünmeden okuyorum. Çünkü yazar girişte de belirtmiş, önyargılı olmadan okumak ve bahsi geçen olayları, mekanları ve kişileri araştırmak gerekir. Birçok şey anlatılmış ve örnek verilmiş çünkü.
Bu konularda birkaç kaynak daha var, özellikle Zecharia Sitchin'in on kitaplık "Dünya Tarihçesi" adlı kitap serisini oldukça merak ediyorum sadece birini okuma fırsatım oldu ve epey ayrıntılıydı.
Bu arada bahsettiğiniz konular geçiyor kitapta, onlar ve daha birsürü ilginç yapılar var. İnsanı araştırmaya sevk eden kitapları çok seviyorum.
Şu an kitapta %61'deyim bakalım ne zaman bitireceğim :)

Küçük kadınları okuyorum ben, notre dame da gözüm bi yandan da
Sanırım gömülü şamdanı ikisini bitirdikten sonra okurum filom
Tamam canlar, ne zaman derseniz o zaman başlarız inşallah.

@algernonacicekler sana ve kızına nice güzel yaşlar dilerim.
Cicoretti doğum günün kutlu olsun.
Nimbus2000 aramıza hoş geldin. Keyifli okumalar dilerim.
Natsume aramıza hoş geldin. Kalıcı olmanızı dilerim.
kalinkaselin tekrar kolaylıklar diliyorum.

Bu arada ben araya kitap aldım.
Demet Cengiz - Aşk Seni Bulur.

Cinder bitti ve mükemmeldi. Çocukken okuyarak büyüdüğümüz Külkedisini, mekanik ustası olarak görmek beni mutlu etti. Cinder güçlü ve iyi kalpli biriydi. Kai'ye hayran olmamak elde değil zaten, çok nasıl desem naif biriydi. Tıpkı masallardaki gibi

Yaşanan olayları hikaye versiyonuyla kıyaslayınca tabi ki tahmin edilebilir yerleri vardı ama bu sıkmak yerine beni daha da meraklandırdı. Kısaca kitabı beğendim

Seri bitmesin diye devam etmek yerine araya bir ya da iki kitap alırım sanırım.

Filozof__Prenses çok teşekkür ederim :)

bir civciv annesi seriye ben de başlamaya karar verdim yazınızı okuyunca. Bi dizi vardı bi ara hergün izlerdim netten onu hatırlattı Once Upon a Time :))

Ben çok severek izledim o diziyi cidden güzeldi

Bakalım siz de sevecek misiniz seriyi benim gibi. Hakkında neredeyse hiç kötü yorum okumadım

Ben çok severek izledim o diziyi cidden güzeldi

Bakalım siz de sevecek misiniz seriyi benim gibi. Hakkında neredeyse hiç kötü yorum okumadım

Güzeldi ya ben de arka arkaya izlerdim sonra ara verdim, izlemediklerimi de izleyeyim bi ara hatırlamışken.

Bu tür konuları seviyorum film, dizi, kitap serisi hepsi de ilgimi çekiyor. Okudukça yazarım burdan inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…