- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #10.581
Güzeldi ya ben de arka arkaya izlerdim sonra ara verdim, izlemediklerimi de izleyeyim bi ara hatırlamışken.
Bu tür konuları seviyorum film, dizi, kitap serisi hepsi de ilgimi çekiyor. Okudukça yazarım burdan inşallah :)
Ben de aynı şekilde çok seviyorum böyle konularla alakalı dizi, film ya da kitapları. Nerde eski Potterheadler
Hehe şimdi Felsefe Taşı'yla yeniden seriye başlayasım geldi bu kitaplar nasıl büyülü bir şeydir ya akla düşmeyegörsün
Harry Potter serisi benim çocukluğum desem abartmış olmamHayatımın bir diliminde Harry'e platonik hisler bile besliyordum Bu sene bütün seriyi tekrar almıştım kütüphanemde bulunmasını istediğim için bir başka nedeni de öğrencilerimden bir tanesinin de seriyle tanışmasını istememdi, sırayla okuduk kitapları onunla sonra başka öğrencilere de geçti o kitaplar Okulun son haftası hepsini geri topladım ama bazı kitaplar yırtılmıştı, kolay ulaşılan şeylerin kıymetini hiç bilmiyor çocuklar
Ay dimigidip filmlerini izleyeyim bari bak nasıl canım çekti
Harry Potter serisi benim çocukluğum desem abartmış olmamHayatımın bir diliminde Harry'e platonik hisler bile besliyordum Bu sene bütün seriyi tekrar almıştım kütüphanemde bulunmasını istediğim için bir başka nedeni de öğrencilerimden bir tanesinin de seriyle tanışmasını istememdi, sırayla okuduk kitapları onunla sonra başka öğrencilere de geçti o kitaplar Okulun son haftası hepsini geri topladım ama bazı kitaplar yırtılmıştı, kolay ulaşılan şeylerin kıymetini hiç bilmiyor çocuklar
Ben hiçbirini alamamıştım zamanında kütüphaneden arkadaşlarımdan bazılarını da ortaokuldaki ingilizce öğretmenimden temin eder okurdum. Çocuklarıma da okutmak istiyorumyaaa ne iyi etmişsiniz
hakikaten kolay elde ettiklerinin kıymetini bilmiyorlar. bende de yok kitaplar, hediye etmiştim. yeniden toplayasım geldi
Aynen aynen sabaha kadar aralıksız okuduğum oluyordu benim ailem de sabah işe giderken beni kitap başında görüp bütün gece ders çalışıyorum zannederlerdiBen de izlicem yarın hepsini arka arkaya yeniden
Kendi kitabımmış gibi üzüldümKitaplara değer vermeyen insanlar yüzünden birine bi kitap ödünç vermeye korkar olduk.
Harry Potter çok farklı bi dünya ya hiç başından kalkmadan aralıksız okuyup bitirdiğimi bilirim kütük gibi kitabı artık gözlerim kararmıştı ne hale geldiysemLisedeyken arkadaşlarla okurduk ne günlerdi ya :)
Hoş buldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?