Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ben de aynı şekilde çok seviyorum böyle konularla alakalı dizi, film ya da kitapları. Nerde eski Potterheadler

Harry Potter serisi benim çocukluğum desem abartmış olmam Hayatımın bir diliminde Harry'e platonik hisler bile besliyordum Bu sene bütün seriyi tekrar almıştım kütüphanemde bulunmasını istediğim için bir başka nedeni de öğrencilerimden bir tanesinin de seriyle tanışmasını istememdi, sırayla okuduk kitapları onunla sonra başka öğrencilere de geçti o kitaplar Okulun son haftası hepsini geri topladım ama bazı kitaplar yırtılmıştı, kolay ulaşılan şeylerin kıymetini hiç bilmiyor çocuklar

yaaa ne iyi etmişsiniz

hakikaten kolay elde ettiklerinin kıymetini bilmiyorlar. bende de yok kitaplar, hediye etmiştim. yeniden toplayasım geldi

Ay dimi gidip filmlerini izleyeyim bari bak nasıl canım çekti

Ben de izlicem yarın hepsini arka arkaya yeniden

Kendi kitabımmış gibi üzüldüm Kitaplara değer vermeyen insanlar yüzünden birine bi kitap ödünç vermeye korkar olduk.

Harry Potter çok farklı bi dünya ya hiç başından kalkmadan aralıksız okuyup bitirdiğimi bilirim kütük gibi kitabı artık gözlerim kararmıştı ne hale geldiysem Lisedeyken arkadaşlarla okurduk ne günlerdi ya :)

yaaa ne iyi etmişsiniz

hakikaten kolay elde ettiklerinin kıymetini bilmiyorlar. bende de yok kitaplar, hediye etmiştim. yeniden toplayasım geldi
Ben hiçbirini alamamıştım zamanında kütüphaneden arkadaşlarımdan bazılarını da ortaokuldaki ingilizce öğretmenimden temin eder okurdum. Çocuklarıma da okutmak istiyorum
Aynen aynen sabaha kadar aralıksız okuduğum oluyordu benim ailem de sabah işe giderken beni kitap başında görüp bütün gece ders çalışıyorum zannederlerdi

Natsume biz de ablamla almıştık bi kısmını okul harçlıklarımızı birleştirip :)) bi kısmını da sınıf arkadaşlarımdan ödünç alıp okumuştum :) kütüphanemde olmasını istiyorum ama setin tamamının.

O başından kalkmadan okumanın zevki de başkaydı ama bırakamıyordu insan şimdi ne olacak şimdi ne olacak derken bitiyordu kitap

Natsume Nimbus2000 hiç unutmuyorum Sirius Black'in ölümünü okurken hunharca ağlamış, okulda da ağlamaya devam etmiştim sanırım lise 1 ya da 2 deydim

Hey gidi günler

elenaferrante ben de ilk önce sınıf arkadaşımdan alıp okumaya başlamıştım. Sonra filmleri izledim ve daha da aşık oldum. Gece gece anılarım tazelendi, mutlu oldum

hayatin_anlami çok teşekkürler. Burada olmak, sizlerle tanışmak, ortak keyif aldığımız şeylerden bahsetmek çok güzel.

İyi okumalar arkadaşlar :)

@mybrightside gece gece ben de o anılara daldım içimde sanki o günlerin heyecanı var yeniden yaşar gibi :)) böyle anılarımızın olması çok güzel ya insanı mutlu ediyor yıllar geçse de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…