Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın herkese
Gün Olur Asra Bedel'i bitirdim.
Çevirenin notunda kitaptan bir bölümün dönemin şartlarından dolayı daha sonra 'Cengiz Han'a Küsen Bulut' olarak basıldığı yazılmış.Bilseydim alırdım sanırım sizin de haberiniz olsun ilgilenen olursa diye yazayım dedim :) Ben ne zaman alır okurum bilemem.
Şimdi Peyami Safa'nın Dokuzuncu Hariciye Koğuşu'na başlıyorum.Bu ay ikinci Peyami Safa okumam olacak.

Iyi ki doğdun canimmmm :)

Cicoretti dogum gunun kutlu olsun ... Mutlu yillar...

Merhaba arkadaslar
Uykularin Dogusuna basladim. 40tayim.
Hepinize cok tesekkur ederim arkadaslarim.
Nimbus2000 tabi cok oldu okuyali onsozu falan pek hatirlamiyorum. Arkeoloji temelli kitaplari ben cok sever oldum. Bu konuya girisim Yaratilis Sirri adli kitaptir hatta. Gobekli Tepe' yi konu alan cok guzel bir kitaptir (bence). Bitirince yorumlarini merakla bekliyorum. Baska kaynaklardan beraber devam ederiz belki.

Elif Safak Ustam ve Ben syf 170deyim. Elif Safak' i seviyorum. Kitap Kanuni doneminden basliyor. Bahsi gecen usta Mimar Sinan. Bitirince yorumlarim.

günaydın kızlar
notre dame'ın kamburu sayfa 147, küçük kadınlar sayfa 197
notre dame'ın kamburunda tasvir olan yerleri çok zor okuyorum o sebeple baya yavaşladım. inşallah ay sonuna bitirebilirim.
küçük kadınlarda tabi ki ilk sefer okuduğum tadın alamıyorum ama yine de güzel. bir ara biz de dizisini çekmiştik ya güya bütün kötü şeyler bizim kızların başına geliyordu, tam bir dramdı. halbuki kitap nasıl güzel nasıl umut dolu

Günaydınlar
Hafif hafif okumaya devam ediyorum. Yılmaz Özdil 100'lü sayfalara yaklaştım. Dörtlerin İmzası da ince kitap ama Sherlock beyin yaktığı için okurken aynı paragrafı 2-3 kere okumak zorunda kalabiliyorum
Notre Dame'a başlamak istiyorum ben de artık, bakalım bu haftasonuna kadar elimdekilerden biri bari biterse onu alırım elime hemen

Merak ettim o kitabı da. Göbekli Tepe konusu çok ilginç. Farklı farklı şeyler duyuyoruz, okuyoruz hakkında. İlgimi çekiyor doğrusu. Gidip görmüştüm ama o zamanlar konu hakkında hiç bilgim yoktu faydalı bi gezi olmadı malesef.
Bu konularla ilgili tv programları da izlerdim bi ara Zaman Yolcuları vardı. Konuşulmayan, saçmalık diye nitelendirilecek korkusuyla yazılmayan daha neler vardır kimbilir.
Kitap bitince paylaşırım inşallah başka kaynakları da beraber okuyup tartışabiliriz çok da güzel olur :) Dün yoğunluktan hiç okuyamadım şimdi devam edicem kitaba.

Ben elif safaki iskender kitabına kadar çok seviyordum soğudum sonra

Selam baykuslaar.
Aksilikler yakami birakmiyor. Bu sefer de oturma odamdan karincalar cikmaya basladi. Ne yapsam fayda etmedi cildirmama ramak var.

Bildirim yapmaya geldim.
Beni Boyle Sev bitti.
Bilimden Imana 2 'ye basladim.

Aaa ne karıncası. Ben korkarım öyle şeylerden. Napmayı düşünüyorsun?

Merhabalar
Tarık Tufan Şanzelize Düğün Salonu bitti. O kadar yalın bir dili vardı ki hayran kaldım, bir sürü cümleyi not aldım. sonu biraz havada kaldı sadece o kısmı sevmedim daha etkileyici bir son olsaydı diyorum kendi kendime geceden beri :)

yeni kitabım Amin Mouluf Yüzüncü Ad gün içinde başlarım diye umuyorum.
Sevgiler

Selam baykuslaar.
Aksilikler yakami birakmiyor. Bu sefer de oturma odamdan karincalar cikmaya basladi. Ne yapsam fayda etmedi cildirmama ramak var.

Bildirim yapmaya geldim.
Beni Boyle Sev bitti.

Dolaştıkları yerlere birkaç damla limon sık. Hem onlara zarar vermez hem de pis değil, sen tiksinmezsin. İlaç uygulama lütfen limon onları uzaklaştırır

Aaa ne karıncası. Ben korkarım öyle şeylerden. Napmayı düşünüyorsun?
Huylaniyorum ben de. Kac gundur kaşın kaşın duşa gir bi hal oldum. Internette ne bulduysam denedim, hemen ilaca sarilmamak icin ama gecici cozum oldu hep. Malesef son care ilac alinacak.
Dolaştıkları yerlere birkaç damla limon sık. Hem onlara zarar vermez hem de pis değil, sen tiksinmezsin. İlaç uygulama lütfen limon onları uzaklaştırır
Limon da sıktım sirke de, tarcin da döktüm, nane de koydum ama malesef hep gecici cozum bunlar. En etkilisi sirke oldu. Onda da sıktıgım yerler kuruyunca tekrar cikiyorlar ev buram buram sirke tarcin koktu ama karincalar bana misin demiyor

Selam baykuslaar.

Bildirim yapmaya geldim.
Beni Boyle Sev bitti.
Karinca kiti kullaniyor musun ? Marketten alıp dene istersen benimkiler onun sayesinde yok oldular

Ben denedim her şeyi sonu yok özellikle nemli yerlerde benim evin her yeri karınca ve böcek ilaç kitleriyle dolu yoksa böcek bahçesine dönecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…