- 5 Kasım 2016
- 144
- 1.601
- 113
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #10.601
Herkese merhaba
elenaferrante sana ve kizina mutlu yillar dilerin
Cicoretti dogum günün kutlu olsun
benim kizlarim da ikizler burcu
onlar Haziran ilk haftasi dogdular
kac gündür öyle yogun ve yorgunum ki, kitabi ne zaman elime alsam uyku bastiriyor ve ben kitabimla koyun koyuna bir güzel uyuyorum
Ince Memed 3 - Sayfa 68
Iyi ki doğdun canimmmm :)
Hoş buldum, öncelikle doğum günün kutlu olsun :)
Kitaba gelirsek henüz ortalardayım, bitirince inceleme yazımı yazabilmek için epey yerin altını çizdim ki araştırabileyim. Şöyle söyleyebilirim; bu kitaptan önce bu konuları daha ayrıntılı anlatan 12. Gezegen kitabını okuduğum için birçok şeye aşinaydım, saçma veya safsata olarak düşünmeden okuyorum. Çünkü yazar girişte de belirtmiş, önyargılı olmadan okumak ve bahsi geçen olayları, mekanları ve kişileri araştırmak gerekir. Birçok şey anlatılmış ve örnek verilmiş çünkü.
Bu konularda birkaç kaynak daha var, özellikle Zecharia Sitchin'in on kitaplık "Dünya Tarihçesi" adlı kitap serisini oldukça merak ediyorum sadece birini okuma fırsatım oldu ve epey ayrıntılıydı.
Bu arada bahsettiğiniz konular geçiyor kitapta, onlar ve daha birsürü ilginç yapılar var. İnsanı araştırmaya sevk eden kitapları çok seviyorum.
Şu an kitapta %61'deyim bakalım ne zaman bitireceğim :)
Tamam canlar, ne zaman derseniz o zaman başlarız inşallah.
elenaferrante sana ve kızına nice güzel yaşlar dilerim.
Cicoretti doğum günün kutlu olsun.
Nimbus2000 aramıza hoş geldin. Keyifli okumalar dilerim.
@umayy09 aramıza hoş geldin.Kalıcı olmanızı dilerim.
@kalinkaselin tekrar kolaylıklar diliyorum.
Bu arada ben araya kitap aldım.
Demet Cengiz - Aşk Seni Bulur.
Hepinize cok tesekkur ederim arkadaslarim.Cicoretti dogum gunun kutlu olsun ... Mutlu yillar...
Merhaba arkadaslar
Uykularin Dogusuna basladim. 40tayim.
Hepinize cok tesekkur ederim arkadaslarim.
Nimbus2000 tabi cok oldu okuyali onsozu falan pek hatirlamiyorum. Arkeoloji temelli kitaplari ben cok sever oldum. Bu konuya girisim Yaratilis Sirri adli kitaptir hatta. Gobekli Tepe' yi konu alan cok guzel bir kitaptir (bence). Bitirince yorumlarini merakla bekliyorum. Baska kaynaklardan beraber devam ederiz belki.
Elif Safak Ustam ve Ben syf 170deyim. Elif Safak' i seviyorum. Kitap Kanuni doneminden basliyor. Bahsi gecen usta Mimar Sinan. Bitirince yorumlarim.
Ben elif safaki iskender kitabına kadar çok seviyordum soğudum sonraHepinize cok tesekkur ederim arkadaslarim.
Nimbus2000 tabi cok oldu okuyali onsozu falan pek hatirlamiyorum. Arkeoloji temelli kitaplari ben cok sever oldum. Bu konuya girisim Yaratilis Sirri adli kitaptir hatta. Gobekli Tepe' yi konu alan cok guzel bir kitaptir (bence). Bitirince yorumlarini merakla bekliyorum. Baska kaynaklardan beraber devam ederiz belki.
Elif Safak Ustam ve Ben syf 170deyim. Elif Safak' i seviyorum. Kitap Kanuni doneminden basliyor. Bahsi gecen usta Mimar Sinan. Bitirince yorumlarim.
Selam baykuslaar.
Aksilikler yakami birakmiyor. Bu sefer de oturma odamdan karincalar cikmaya basladi. Ne yapsam fayda etmedi cildirmama ramak var.
Bildirim yapmaya geldim.
Beni Boyle Sev bitti.
Bilimden Imana 2 'ye basladim.
Selam baykuslaar.
Aksilikler yakami birakmiyor. Bu sefer de oturma odamdan karincalar cikmaya basladi. Ne yapsam fayda etmedi cildirmama ramak var.
Bildirim yapmaya geldim.
Beni Boyle Sev bitti.
Huylaniyorum ben de. Kac gundur kaşın kaşın duşa gir bi hal oldum. Internette ne bulduysam denedim, hemen ilaca sarilmamak icin ama gecici cozum oldu hep. Malesef son care ilac alinacak.Aaa ne karıncası. Ben korkarım öyle şeylerden. Napmayı düşünüyorsun?
Limon da sıktım sirke de, tarcin da döktüm, nane de koydum ama malesef hep gecici cozum bunlar. En etkilisi sirke oldu. Onda da sıktıgım yerler kuruyunca tekrar cikiyorlarDolaştıkları yerlere birkaç damla limon sık. Hem onlara zarar vermez hem de pis değil, sen tiksinmezsin. İlaç uygulama lütfen limon onları uzaklaştırır
Karinca kiti kullaniyor musun ? Marketten alıp dene istersen benimkiler onun sayesinde yok oldularSelam baykuslaar.
Bildirim yapmaya geldim.
Beni Boyle Sev bitti.
Ben denedim her şeyi sonu yok özellikle nemli yerlerde benim evin her yeri karınca ve böcek ilaç kitleriyle dolu yoksa böcek bahçesine dönecekHuylaniyorum ben de. Kac gundur kaşın kaşın duşa gir bi hal oldum. Internette ne bulduysam denedim, hemen ilaca sarilmamak icin ama gecici cozum oldu hep. Malesef son care ilac alinacak.
Limon da sıktım sirke de, tarcin da döktüm, nane de koydum ama malesef hep gecici cozum bunlar. En etkilisi sirke oldu. Onda da sıktıgım yerler kuruyunca tekrar cikiyorlarev buram buram sirke tarcin koktu ama karincalar bana misin demiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?