Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Yüzüncü Ad ı yakın zamanda okudum. Çok güzel bir kitap

İyi akşamlar. Yeni gelenler olmuş hoş geldiniz.
Bugün hiç uğrayamadım. Hastaneye gittim beni bir hayli yordu. Bir süredir yapmak istediğim her şeyi erteliyorum. Erteledikçe gözümde büyüyor yük artıyor. En azından kitaplarımı ertelemeyeyim artık.
__giz__ sana az az oku tadını çıkar derken ben yanıma farklı kitap almayı düşünemedim bitirdim bugün Kule Canbazını.
Çok sevdim. Sunay Akın ile tanışmayı daha çok istiyorum. Belki bir gün yolumuz kesişir de sohbet ederiz. Tanışıp, sohbet etmeyi çok çok istediğim ikinci kişi oldu. Kırmızı Saçlı Kadını okumaya başlamıştım devam edeceğim. Belki yanına yeni bir kitap daha seçerim gece.

Geçmiş olsun. Rahatsız misin ??

İyi geceler kızlar. Kuyucaklı Yusuf'a başlayamadım çünkü okuma isteğim azaldı, bu durumda ziyan olsun istemedim. Çerezlik bir kitap arayışındayım, büyük ihtimalle Gitme'ya başlarım. Yazarın kalemi ve kurgusu kolay okunuyor, seviyorum

Herkese iyi geceler

Gunaydin kizlar,
Ustam ve Ben bitti. Cok cok begendim. Anlatimini zaten biliyorsunuzdur Elif Safak' in yeni cikan her kitanina onyargili yaklasip sonra okuyunca begeniyorum. Tarih bilgisi iyi olanlar icin yazarin kitabin sonundaki kisa notuna gozatmalarini tavsiye ederim. Zira bazi olaylarin kronolojisini degistirerek anlattigindan bahsediyor. Tarihim kotu oldugu icin ben farketmedim bile
Bu ay turk yazarlardan gideyim demistim elimde tek turk yazar var Ahmet Hamdi Tanpinar Saatleri Ayarlama Enstitusu bikac yil once baslayip yarim birakmistim. Simdi en bastan baslayacagim.
minerva1988 ben cogu kitabini seviyorum Iskender, Ask, Araf, Mahrem, Ustam ve Ben favorilerim ama. Hatta Ask'i Sinan Yagmur' un Askin Gozyaslariyla kiyas yaparsak 100 kat daha iyi. Sinan Yagmur' u da pek sevmiyordum anlatimi cok yapis yapis ve samimiyetsiz geliyor. Bir de kalinkaselin bir yazisini paylasmisti iyice sogudum. neyse konudan saptim galiba dedikodu yaptim resmen.
loliss canim cok tesekkur ederim
Bugun cekimimiz var ogleden sonra tekrar gelinlik giyecegim nikah gunu yapamamistik.
Hepinize guzel bir gun dilerim.

Günaydın,

N-A-R olsun kuzum, keyif almışsın, önemli olan da o. Ben de 77. Sayfadayım. Bugün okumaya başlamadım henüz.
Kitap Fuarlarına geldiğinde ayaküstü sohbet ettim ben de, inşallah sana daha uzun uzun sohbetler denk gelir.
Olur da denk gelirsen, tek kişilik gösterisi 'Görçek'e git, kitap tadında, bu sefer o anlatıyor sen dinliyorsun, karşında dile gelmiş bir kitap, bayıldım ben.

Sabah sabah dile geldim resmen, inşallah hastane sonuçların da çok iyi çıkar sevdicek, demir leydimsin sen benim.

kalinkaselin ben epeydir kk ya giremedim ramazan dolayisiyla cok yogun ve yorgun gecti / geciyor günlerim. Is yerinde de yetistirmem gereken cok acil seyler vardi. Nihayet onlar bitti. Yeni yogunluk gelmeden yazayim dedim. Gerci mudure yakalandim telefona bakarken ama ne yaptigimi bilmediginden sorun yoktur.

Ne olur ne olur Affimi talep ediyorum.

Aeden 180

Ben iskendere kadar baya elif şafak faniydim. Araf , mahrem , pinhan , bit palas hepsinin yeri çok ayrı. Ama soğudum son yıllarda dilini baya sadelestirdi vs. Ustam ve ben de güzeldi ama gözükse bir araf olamıyor artık. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…