- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #10.621
Merhabalar
Tarık Tufan Şanzelize Düğün Salonu bitti. O kadar yalın bir dili vardı ki hayran kaldım, bir sürü cümleyi not aldım. sonu biraz havada kaldı sadece o kısmı sevmedim daha etkileyici bir son olsaydı diyorum kendi kendime geceden beri :)
yeni kitabım Amin Mouluf Yüzüncü Ad gün içinde başlarım diye umuyorum.
Sevgiler
Cinder'ı okumaya başladım bugün ve %45'teyim. Fantastik, masalsı ve sürükleyici. Bırakamıyorum elimden :)
Geçmiş olsun. Rahatsız misin ??İyi akşamlar. Yeni gelenler olmuş hoş geldiniz.
Bugün hiç uğrayamadım. Hastaneye gittim beni bir hayli yordu. Bir süredir yapmak istediğim her şeyi erteliyorum. Erteledikçe gözümde büyüyor yük artıyor. En azından kitaplarımı ertelemeyeyim artık.
__giz__ sana az az oku tadını çıkar derken ben yanıma farklı kitap almayı düşünemedim bitirdim bugün Kule Canbazını.
Çok sevdim. Sunay Akın ile tanışmayı daha çok istiyorum. Belki bir gün yolumuz kesişir de sohbet ederiz. Tanışıp, sohbet etmeyi çok çok istediğim ikinci kişi oldu. Kırmızı Saçlı Kadını okumaya başlamıştım devam edeceğim. Belki yanına yeni bir kitap daha seçerim gece.
Daha yeni okudum santranç okunulması gerekli bir kitap die düşünüyorumMerhabalar
Dün Acı Çikolata yı bitirdim. Satranç -Stefan Zweig okuyacağım bugün henüz başlamadım.
Ben iskendere kadar baya elif şafak faniydim. Araf , mahrem , pinhan , bit palas hepsinin yeri çok ayrı. Ama soğudum son yıllarda dilini baya sadelestirdi vs. Ustam ve ben de güzeldi ama gözükse bir araf olamıyor artık. :)Gunaydin kizlar,
Ustam ve Ben bitti. Cok cok begendim. Anlatimini zaten biliyorsunuzdur Elif Safak' in yeni cikan her kitanina onyargili yaklasip sonra okuyunca begeniyorum. Tarih bilgisi iyi olanlar icin yazarin kitabin sonundaki kisa notuna gozatmalarini tavsiye ederim. Zira bazi olaylarin kronolojisini degistirerek anlattigindan bahsediyor. Tarihim kotu oldugu icin ben farketmedim bile
Bu ay turk yazarlardan gideyim demistim elimde tek turk yazar var Ahmet Hamdi Tanpinar Saatleri Ayarlama Enstitusu bikac yil once baslayip yarim birakmistim. Simdi en bastan baslayacagim.
minerva1988 ben cogu kitabini seviyorum Iskender, Ask, Araf, Mahrem, Ustam ve Ben favorilerim ama. Hatta Ask'i Sinan Yagmur' un Askin Gozyaslariyla kiyas yaparsak 100 kat daha iyi. Sinan Yagmur' u da pek sevmiyordum anlatimi cok yapis yapis ve samimiyetsiz geliyor. Bir de kalinkaselin bir yazisini paylasmisti iyice sogudum. neyse konudan saptim galiba dedikodu yaptim resmen.
loliss canim cok tesekkur ederim
Bugun cekimimiz var ogleden sonra tekrar gelinlik giyecegimnikah gunu yapamamistik.
Hepinize guzel bir gun dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?