- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #10.641
evet dilinde sadelesme bariz bunun sebebi olgunluk donemine girip daha minimalist ve sadelige yonelmesi de olabilir daha cok okuyucuya ulasma kaygisi da nitekim bana tinisi daha sade de olsa hep ayni geliyor o yuzden halen seviyorum. Ama dedigim gibi her cikan kitabina onyargiyla yaklasiyorum Havva' nin Uc Kizi ni bikac yila ancak okurum herhalde. Bir de herkesin elinde gordugum kitabi okumayi pek sevmiyorum belki bu yuzdendir.Ben iskendere kadar baya elif şafak faniydim. Araf , mahrem , pinhan , bit palas hepsinin yeri çok ayrı. Ama soğudum son yıllarda dilini baya sadelestirdi vs. Ustam ve ben de güzeldi ama gözükse bir araf olamıyor artık. :)
Sağol Tatlım. Rutin kontrol sayılır.Geçmiş olsun. Rahatsız misin ??
Günaydın,
N-A-R olsun kuzum, keyif almışsın, önemli olan da o. Ben de 77. Sayfadayım. Bugün okumaya başlamadım henüz.
Kitap Fuarlarına geldiğinde ayaküstü sohbet ettim ben de, inşallah sana daha uzun uzun sohbetler denk gelir.
Olur da denk gelirsen, tek kişilik gösterisi 'Görçek'e git, kitap tadında, bu sefer o anlatıyor sen dinliyorsun, karşında dile gelmiş bir kitap, bayıldım ben.
Sabah sabah dile geldim resmen, inşallah hastane sonuçların da çok iyi çıkar sevdicek, demir leydimsin sen benim.
Bana eskiden daha samimi geliyordu farklı bi hayranlığın vardı aynı şeyleri düşünüyoruz aynen ben okur muyum onu bile bilmiyorim .evet dilinde sadelesme bariz bunun sebebi olgunluk donemine girip daha minimalist ve sadelige yonelmesi de olabilir daha cok okuyucuya ulasma kaygisi da nitekim bana tinisi daha sade de olsa hep ayni geliyor o yuzden halen seviyorum. Ama dedigim gibi her cikan kitabina onyargiyla yaklasiyorum Havva' nin Uc Kizi ni bikac yila ancak okurum herhalde. Bir de herkesin elinde gordugum kitabi okumayi pek sevmiyorum belki bu yuzdendir.
+1Bana eskiden daha samimi geliyordu farklı bi hayranlığın vardı aynı şeyleri düşünüyoruz aynen ben okur muyum onu bile bilmiyorim .
Karinca kiti kullaniyor musun ? Marketten alıp dene istersen benimkiler onun sayesinde yok oldular
Tesekkur ederim canim tavsiye icinBen denedim her şeyi sonu yok özellikle nemli yerlerde benim evin her yeri karınca ve böcek ilaç kitleriyle dolu yoksa böcek bahçesine dönecek
aa neden ? Cok mu vasatti?+1
Havva'nin 3 kizindan sonra artik Elif Safak bende bitirdi bazi seyleri.
Eskiden tum kitaplari efsaneydi bana.
Geçen sene okulda birkaç arkadaş ve eşim ile birlikte eş zamanı okuduk o kitabı hiçbirimiz sevmedik ama hepimiz bitirdik sırf meraktan.Günaydın.
Kırmızı Saçlı Kadını okuyorum sevmeyerek neden inat ediyorum onu da bilmiyorum.
Boşuna kizmissin canım tam da.o bitiyor ben 3 senedir karınca ile.mucadele ediyorumTesekkur ederim canim tavsiye icin
Dun ilac istemistim sevdicekten, eve raidin karinca kitini alip gelmis eczaneden. Kizdim birsuru adamcagiza bunlar her yerde satiliyor etkili olmaz diyekizmayaymisim iyimis o zaman
Nedense guvenemedim. Baska ilac almaya gittik birlikte. Gercekten ben onlari öldürmek istemedikce uzak tutacak yontemler denedikce gelmeye devam ettiler. Sonu yok. Kim bu yontemlerle kurtulabilmisse tebrik ediyorum kendisini.
Konu guzel ilerliyordu ama diger kitaplari gibi artik ayni dongu hissi olustu.aa neden ? Cok mu vasatti?
Konu guzel ilerliyordu ama diger kitaplari gibi artik ayni dongu hissi olustu.aa neden ? Cok mu vasatti?
Herkese merhaba...
Yılmaz ÖZDİL - ADAM 'a devam ediyorum.
1Q84 ikinci kitaba başladım.@nickelanjelo ortak okuyoruz değil mi?
@N-A-R sonuçlar iyi çıkar inşallah.Geçmiş olsun.
@Cicoretti keyifli bir gün dilerim.Çekimler kolay ve eğlenceli geçer inşallah.
ben de, ortak okuma yapalım ama sonbaharda falanMerhaba kızlar.
Bu aralar kahvaltı ederken tekrarı 423458817. kez yayınlanan Ask-i Memnu'yu izliyorum
Acaba diyorum kitabını alıp okusam mı
Çok eskiden ortaokulda falan okumustum ama aklımda kalmadı. Merak uyandırdı tekrardan
Aynen. Benim de pek hoşuma gitmedi.Sonu Dediğin gibi sonu da belirsiz kaldıKonu guzel ilerliyordu ama diger kitaplari gibi artik ayni dongu hissi olustu.
Ve iyi giderken sonu havada kaldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?