Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

evet dilinde sadelesme bariz bunun sebebi olgunluk donemine girip daha minimalist ve sadelige yonelmesi de olabilir daha cok okuyucuya ulasma kaygisi da nitekim bana tinisi daha sade de olsa hep ayni geliyor o yuzden halen seviyorum. Ama dedigim gibi her cikan kitabina onyargiyla yaklasiyorum Havva' nin Uc Kizi ni bikac yila ancak okurum herhalde. Bir de herkesin elinde gordugum kitabi okumayi pek sevmiyorum belki bu yuzdendir.

Günaydın.
Kırmızı Saçlı Kadını okuyorum sevmeyerek neden inat ediyorum onu da bilmiyorum.

Geçmiş olsun. Rahatsız misin ??
Sağol Tatlım. Rutin kontrol sayılır.

Aklımda tutacağım Kuzum.
Oyuncak müzesine ilk fırsatta gidip karşılaşmayı hayal ediyorum.

Bana eskiden daha samimi geliyordu farklı bi hayranlığın vardı aynı şeyleri düşünüyoruz aynen ben okur muyum onu bile bilmiyorim .

Yeniden günaydın

Dün resmen 5'te yattım kitabı okuyacağım diye ama baktım artık okuduğumu kavrayamıyorum, uyudum

Gitme bitti. Yine tadı damağımda kalan bir kitap oldu. İnsanoğlunun gözünü kibir ve gurur kapatmaya görsün, hemen başkalarının hayatını yok edebiliyoruz. Mirza da böyle bir karakterdi. Kendi kibrinde yüzerken tabi birden aşka toslayınca gördü gününü

Şimdi gönül rahatlığıyla Kuyucaklı Yusuf'a başlayabilirim

Karinca kiti kullaniyor musun ? Marketten alıp dene istersen benimkiler onun sayesinde yok oldular

Ben denedim her şeyi sonu yok özellikle nemli yerlerde benim evin her yeri karınca ve böcek ilaç kitleriyle dolu yoksa böcek bahçesine dönecek
Tesekkur ederim canim tavsiye icin
Dun ilac istemistim sevdicekten, eve raidin karinca kitini alip gelmis eczaneden. Kizdim birsuru adamcagiza bunlar her yerde satiliyor etkili olmaz diye kizmayaymisim iyimis o zaman
Nedense guvenemedim. Baska ilac almaya gittik birlikte. Gercekten ben onlari öldürmek istemedikce uzak tutacak yontemler denedikce gelmeye devam ettiler. Sonu yok. Kim bu yontemlerle kurtulabilmisse tebrik ediyorum kendisini.

İyi günler. Bugün kitap okuyamadım günün geri kalan devamında da okuyabilir miyim emin değilim bakalım yaşayıp göreceğim.
Günaydın.
Kırmızı Saçlı Kadını okuyorum sevmeyerek neden inat ediyorum onu da bilmiyorum.
Geçen sene okulda birkaç arkadaş ve eşim ile birlikte eş zamanı okuduk o kitabı hiçbirimiz sevmedik ama hepimiz bitirdik sırf meraktan.

Boşuna kizmissin canım tam da.o bitiyor ben 3 senedir karınca ile.mucadele ediyorum

Her ne kadar daha 50. sayfaya gelemediysem de ortak okuyoruz tabi

ben de, ortak okuma yapalım ama sonbaharda falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…