Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Cinder bitti bugün sabah :) Kitap gerçekten harikaydı, yazarın kurgusuna ve hayal gücüne bayıldım. Bunlar bir arada olunca kitap da akıcı ve hemen okunan bir kitap oluyor haliyle. İnsanı merak ettiriyor en önemlisi. Bölümler de fazla uzun olmadığı için şu bölümü de okuyayım, bu bölümde ne olacak vs derken bakıyorsunuz kitap bitivermiş. Aslında konu bilindik gibi dursa da yazarın hayal gücüyle çok farklı bir hikâyeye dönüşmüş. Bazı konuları kitabın başında tahmin etmeme rağmen yine de heyecanla okudum. Gece ikinci kitaba başlayacağım Scarlet beni bekliyor :))
Bu arada Tanrıların Arabaları hâlâ aynı yüzdede dün okuyamadım ara ara onu da devam ettireceğim.

Yaa beğenmene çok sevindim

Günaydın kızlar
bir civciv annesi geçmiş olsun.
Murat Uyurkulak- Merhume 55 sayfa kadar okudum. Kitabı sevemedim. İçim ısınmadı hiç. Ben de bıraktım. Ben bir kitabı baştan sevememişsem genelde kendimi zorlamam. Bırakırım. Bir tek Tutunamayanlar ı başta alışamama rağmen direndim ve okudum. Üstelik çok sevmiştim.
Sizler baştan sevmeseniz okur musunuz gene de , bırakır mısınız?

Çok konuştum.

Grange- Kurtlar İmparatorluğu.
Sayfa 22

El bileğimi incittim üstüne düşüp. Ben kuru havada sele giden bi insanım benim için çok normal yani
Çok geçmiş olsun canım
Benim kızım da biraz sana benziyor
Oturduğu yerden kalkmaya çalışırken yere düşüp, bileğini inciten bir kızım var
Rab'bim tez zamanda şifa versin InşaAllah
Bu arada bildirimimi de yapayım
Ince Memed 3 - Sayfa 343

Günaydın
Başta sevmesem de okumaya devam ettiğim kitaplar oldu. Çünkü kitapları yarım bırakmayı sevmiyorum
Mesela Orhan Pamuk - Masumiyet Müzesi hiç beğenmedim ama kütüphaneden almıştım
Bu nedenle defalarca ödünç aldım, devam okudum
Yine de bitiremedim
Ama bitireceğim
Selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…