- 10 Haziran 2017
- 45
- 109
- 8
- 35
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #10.661
Cinder bitti bugün sabah :) Kitap gerçekten harikaydı, yazarın kurgusuna ve hayal gücüne bayıldım. Bunlar bir arada olunca kitap da akıcı ve hemen okunan bir kitap oluyor haliyle. İnsanı merak ettiriyor en önemlisi. Bölümler de fazla uzun olmadığı için şu bölümü de okuyayım, bu bölümde ne olacak vs derken bakıyorsunuz kitap bitivermiş. Aslında konu bilindik gibi dursa da yazarın hayal gücüyle çok farklı bir hikâyeye dönüşmüş. Bazı konuları kitabın başında tahmin etmeme rağmen yine de heyecanla okudum. Gece ikinci kitaba başlayacağım Scarlet beni bekliyor :))
Bu arada Tanrıların Arabaları hâlâ aynı yüzdede dün okuyamadım ara ara onu da devam ettireceğim.
Selam kızlar. Akşam üstü bi kaza geçirdim o yüzden bir şey tutamıyorum. Sanırım iyileşene kadar kitap okuyamayacağım
Çok geçmiş olsun.Önemli bir şey yoktur inşallahSelam kızlar. Akşam üstü bi kaza geçirdim o yüzden bir şey tutamıyorum. Sanırım iyileşene kadar kitap okuyamayacağım
Geçmiş olsun ya önemli bir şeyiniz yok değil mi, bizi de haberdar edin
Yok şükür iyiyim şimdi. Birkaç güne toparlarım inşallahÇok geçmiş olsun.Önemli bir şey yoktur inşallah
Yaa beğenmene çok sevindim
Hızlı hızlı okurken korktum.Çok zorlama geçer inşallah çabucak :)Yok şükür iyiyim şimdi. Birkaç güne toparlarım inşallah
Çok geçmiş olsun :/El bileğimi incittim üstüne düşüp. Ben kuru havada sele giden bi insanım benim için çok normal yani
Geçmiş olsun biraz dinlenmeyle umarım çabucak geçerEl bileğimi incittim üstüne düşüp. Ben kuru havada sele giden bi insanım benim için çok normal yani
Çok geçmiş olsun canımEl bileğimi incittim üstüne düşüp. Ben kuru havada sele giden bi insanım benim için çok normal yani
GünaydınGünaydın kızlar
bir civciv annesi geçmiş olsun.
Murat Uyurkulak- Merhume 55 sayfa kadar okudum. Kitabı sevemedim. İçim ısınmadı hiç. Ben de bıraktım. Ben bir kitabı baştan sevememişsem genelde kendimi zorlamam. Bırakırım. Bir tek Tutunamayanlar ı başta alışamama rağmen direndim ve okudum. Üstelik çok sevmiştim.
Sizler baştan sevmeseniz okur musunuz gene de , bırakır mısınız?
Çok konuştum.
Grange- Kurtlar İmparatorluğu.
Sayfa 22
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?