Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Okumuştum ama yeni kitabı çıkmadan baştan bir daha okumak istiyorum çünkü çok beğenmiştim ama ne zamandır bekliyorum yeni kitap çıkmadı
Acaba bir seriyi okurken yeni kitabı beklemek kadar sıkıcı bir şey var mıdır? Kızıl Kraliçe ve Cam kılıç elimde kaç aydır ama 3.kitabı bekliyorum saçlarımda ak çıktı

Kuyucaklı Yusuf syf 79. Sonunda Yusuf, Muazzez'in onu sevdiğini anladı. Kitaba karakter kalabalığından dolayı ilk sayfalarda adapte olamamıştım ama şimdi oturdu. Acayip merak ediyorum sonu nasıl bitecek

Acaba bir seriyi okurken yeni kitabı beklemek kadar sıkıcı bir şey var mıdır? Kızıl Kraliçe ve Cam kılıç elimde kaç aydır ama 3.kitabı bekliyorum saçlarımda ak çıktı
Kızıl kraliçe diyince üzerime alınıyorum
Çok mütevazı biriyim de

Ben seriye geç başladım hepsi çıksın arka arkaya okurum diye. o yıl çıkacak deniyordu hala çıkacak heralde 2 yıl olmuştur belki daha fazla

Kuyucaklı Yusuf bitti. Sabahattin Ali'nin kalemi yine beni derinden etkiledi ama bu kitap bir Madonna olamadı benim için. Kitaba başlarken karakterlerin kalabalık olması ilk başta beni zorladı ama sonra olaylar ilerledikçe alıştım.

Yusuf katipliğe başladığında sevindim tıpku Muazzez gibi ama o sinsi kaymakam geldiğinde ve Yusuf'u tahsildar yaptığında kitaba girip 'gitme, bilerek gönderiyor seni' demek istedim. Tahminlerimin doğru çıkması beni çok üzdü.

Bu araşar Gece yatarken alabiliyorum kitabımı güya haftasonuna bitirecektim inşallah bu hafta bitirebilirim Bugun kredi kartında 52 TL para puan birikmiş eşim kitap alırsın dedi tatil için kitap önerilerinizi bekliyorum sürükleyici içinde bana bişeyler katacak bir kitap olsun tavsiyelerinizi bekliyorum

Günaydınlar..
Notre Dame'a daha önce başlamıştım ben ama vakit problemim var diye 120li sayfalarda yarım bırakmıştım. Dün bazı bölümleri atlayarak da olsa 113. sayfaya kadar geldim. Oradan devam edeceğim bugün. umarım ay bitmeden bitirebilirim kitabı

Yeni kitanım Amok Koşucusu. Sahura kadar bitirmeyi planlıyorum
-BİTİREMEDİ

kitaba başladım her şey çok hoş güzel... Sonra bir şey oldu dünya ile bağlantım koptu
Babaannem gibi gözümde gözlük yatak başlığına vermişim sırtımı uyuya kalmışım

Selam kızlar. Ben okuyamıyorum. Okumakta istemiyorum sanırım şu sıralar..

azmin zaferi. loliss i tanıştırabildim sonuçta.. kitabı alırken fotoğrafım bile vardı ama kitap yoktu:)

Yaaaaa

Ben kızıl saçlı insanlara bayılıyorum. Sanırım kızıl saç fetişiyim
Üstelik ailede herkesin saçı kızıl-kahve ve düz benimkiler kumral ve kıvırcık
Çok imrendim sana
orjinal diil ama çakma kızılım çok seviyorum ama rengini, hep kızıl kalmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…