- 10 Haziran 2017
- 45
- 109
- 8
- 35
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #10.921
Yaaaa hayır ama ne zaman kitap alsam sepete ekleyip ekleyip çıkartıyorum. Sende var mı
Acaba bir seriyi okurken yeni kitabı beklemek kadar sıkıcı bir şey var mıdır?Okumuştum ama yeni kitabı çıkmadan baştan bir daha okumak istiyorum çünkü çok beğenmiştimama ne zamandır bekliyorum yeni kitap çıkmadı
Kızıl kraliçe diyince üzerime alınıyorumAcaba bir seriyi okurken yeni kitabı beklemek kadar sıkıcı bir şey var mıdır?Kızıl Kraliçe ve Cam kılıç elimde kaç aydır ama 3.kitabı bekliyorum saçlarımda ak çıktı
Saçların kızıl mı yoksaKızıl kraliçe diyince üzerime alınıyorum
Çok mütevazı biriyim de
Acaba bir seriyi okurken yeni kitabı beklemek kadar sıkıcı bir şey var mıdır?Kızıl Kraliçe ve Cam kılıç elimde kaç aydır ama 3.kitabı bekliyorum saçlarımda ak çıktı
Biz istiyoruz ki peş peşe çıkarsınlar ama nerde. Ephesus'un çevirmenleri daha hızlıBen seriye geç başladım hepsi çıksın arka arkaya okurum diye. o yıl çıkacak deniyordu hala çıkacak heralde 2 yıl olmuştur belki daha fazla
evetSaçların kızıl mı yoksa
Yaaaaa
-BİTİREMEDİYeni kitanım Amok Koşucusu. Sahura kadar bitirmeyi planlıyorum
azmin zaferi.Bu kitabın hikayesi var bizde._asmunikal_ ile lolise hediye için kadikoyden aldık kitabı ( ya da aldığımızı zannettik) ertesi gün ben de kahvaltı yaparken kitabı aradi aradi bulmadı kırtasiyede unutmuş:) ama amelia hırs yaptığı için tekrar aldı ve lolise bir sonraki buluşmada verdi. Kitaba kavuşmak bile bir hikaye:)
orjinal diil ama çakma kızılımYaaaaa
Ben kızıl saçlı insanlara bayılıyorum. Sanırım kızıl saç fetişiyim
Üstelik ailede herkesin saçı kızıl-kahve ve düz benimkiler kumral ve kıvırcık
Çok imrendim sana
Olsun çakmaysa ne olmuşorjinal diil ama çakma kızılımçok seviyorum ama rengini, hep kızıl kalmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?