Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Amoş Koşucusu bitti. Kitap Zweig olur da nasıl etkilemez... Zweig'ın kitaplarında en çok finali seviyorum. Okurken o tempo yükseliyor yükseliyor ve finalde aşırı etkiliyor. Burda amokun etkisine giren doktor beni fazlasıyla etkiledi. Niye bilmiyorum ama ondan yardım isteyen kadının peşinden bisikletle koşturduğu kısım tüylerimi diken diken etti

Yaaaaa

Ben kızıl saçlı insanlara bayılıyorum. Sanırım kızıl saç fetişiyim
Üstelik ailede herkesin saçı kızıl-kahve ve düz benimkiler kumral ve kıvırcık
Çok imrendim sana
Basgani canlı görsen zaten dibin düşer:) ben şanslı bir fani olarak 3 kere gördüm:)

Selam kızlar. Ben okuyamıyorum. Okumakta istemiyorum sanırım şu sıralar..

azmin zaferi. loliss i tanıştırabildim sonuçta.. kitabı alırken fotoğrafım bile vardı ama kitap yoktu:)
Aynen ya parayı verirken foton var :)) ozledimm kuzum seni . Temmuz gibi istambul yapicam belki bulusuruz:)

Beğenmene çok sevindim canım, tavsiye ettiğim kitaplar beğenilince çok mutlu oluyorum Cicoretti
Laf aramızda _asmunikal_ kitapçıda bi foto çekildi aldım unuttum diye beni kandırdı ilk sefer, sonra ben peşini bırakmadım işin, ucunda yaşar kemal kitabı var bırakır mıyım
Velhasıl sonunda almak zorunda kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…