- 30 Temmuz 2015
- 818
- 2.271
- 63
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #10.941
Yeni eviniz hayırlı olsunGünaydın.
Tespih Ağacının Gölgesinde bitti. Başka bir eve taşınacağımdan tüm kitaplarım kolilerde. Zaten Meal okuyordum, onu bitirmek için fırsatım olur.
İyi günler..
Yeni eviniz hayırlı olsun
yerim seni
Amiiin çok aminTeşekkür ederim ama kiradan kiraya :) İnşallah kendi evimize de taşınmak nasip olsun. Amin.
Basgani canlı görsen zaten dibin düşer:) ben şanslı bir fani olarak 3 kere gördüm:)Yaaaaa
Ben kızıl saçlı insanlara bayılıyorum. Sanırım kızıl saç fetişiyim
Üstelik ailede herkesin saçı kızıl-kahve ve düz benimkiler kumral ve kıvırcık
Çok imrendim sana
Aynen ya parayı verirken foton var :)) ozledimm kuzum seni . Temmuz gibi istambul yapicam belki bulusuruz:)Selam kızlar. Ben okuyamıyorum. Okumakta istemiyorum sanırım şu sıralar..
azmin zaferi.loliss i tanıştırabildim sonuçta.. kitabı alırken fotoğrafım bile vardı ama kitap yoktu:)
a ben okumustum o kitabi China Meiville gibi biseydi sanirim yazari degil mi? Guzel bi distopiaydi diye hatirliyorum.
ye
yencek bişi varsa ben de yerim
aaa. benimde aslında sınavım var istanbulda. girip girmekte kararsızım. çalışmadım hiç o yüzden.Aynen ya parayı verirken foton var :)) ozledimm kuzum seni . Temmuz gibi istambul yapicam belki bulusuruz:)
Hadi hayırlısı canım bakalım:) sen genelde yabancı yazar okuyordun değil miGunaydin,
Yeni kitabim La Sonsuzluk Hecesi. Ilk Nazan Bekiroglu okuyusum olacak biraz yadirgadim dilini .
Him calismalisin bence cici kisben yiyebilirim sadece:)
aaa. benimde aslında sınavım var istanbulda. girip girmekte kararsızım. çalışmadım hiç o yüzden.
Allah nasip ederse inşallah ben de görürüm. Ama ona mı bakarım saçlarına mı söz vermeyeyimBasgani canlı görsen zaten dibin düşer:) ben şanslı bir fani olarak 3 kere gördüm:)
evet taaaaa kendisi :))a ben okumustum o kitabi China Meiville gibi biseydi sanirim yazari degil mi? Guzel bi distopiaydi diye hatirliyorum.
sadece saçlarına mı bakarsın bilemicemAllah nasip ederse inşallah ben de görürüm. Ama ona mı bakarım saçlarına mı söz vermeyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?