- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #10.961
Demek hatun güzelevet taaaaa kendisi :))
sadece saçlarına mı bakarsın bilemicem
Basgani canlı görsen zaten dibin düşer:) ben şanslı bir fani olarak 3 kere gördüm:)
evet taaaaa kendisi :))
sadece saçlarına mı bakarsın bilemicem
Beğenmene çok sevindim canım, tavsiye ettiğim kitaplar beğenilince çok mutlu oluyorum@Cicoretti
Laf aramızda_asmunikal_ kitapçıda bi foto çekildi aldım unuttum diye beni kandırdı ilk sefer, sonra ben peşini bırakmadım işin, ucunda yaşar kemal kitabı var bırakır mıyım
Velhasıl sonunda almak zorunda kaldı
senin yokluğunda bualmak zorunda kaldığım için değil asla. büyük bir zevkle aldım ikinci kitabı da:) sana okutmanın mutluluğu
daha hediye etmediklerim var ama olmaz ki. keşke ona almasaydım da ona almamı bekleseydisenin yokluğunda buDonukPudra bizi darlıyo ne zaman okuyacağız bu Hakkari'de Bir Mevsimi diye
sustur şu donukpudrayı
senin yokluğunda buDonukPudra bizi darlıyo ne zaman okuyacağız bu Hakkari'de Bir Mevsimi diye
sustur şu donukpudrayı
daha hediye etmediklerim var ama olmaz ki. keşke ona almasaydım da ona almamı bekleseydi
sanki kitaplığında başka kitap yoktaciz ediyorum onları
daha fazla beklemek istemiyorum ama
kitaplıkta kitap dolu gündaşlar- yoldaşlar sağolunuzsanki kitaplığında başka kitap yoksonra da beraber filmini izleriz. planlarım bu şekilde
Misafir çocuğu gibi araya giriyorum ama Zweig'dan ortak okumayla okunacak bir kitap vardı. Bilen bir topic üyesi hangi kitap olduğunu ve ne zaman okunacağını yazabilir mi?
Merhaba. Stefan Zweig'in kitaplarını hemen hemen hepimiz okuduk. İllaki okumadıklarımız vardır. Elinde olan birilerin varsa minnak bir ortak okuma yapabilirsiniz.Misafir çocuğu gibi araya giriyorum ama Zweig'dan ortak okumayla okunacak bir kitap vardı. Bilen bir topic üyesi hangi kitap olduğunu ve ne zaman okunacağını yazabilir mi?
TeletabiHer ay 1 Zweig kitabı okuyoruz bir süredir. Bu ayki kitabımız Gömülü ,Şamdan. Ay bitmeden okuyacağız.
Temmuz için de benim planım Amok Koşucusu, ama onu kızlar okudu sanırım, kimse eklenmezse bana tek okuyacağım
ÖzledimTeletabi
bendeÖzledim
bendebayramdan sonra belki bir cumartesi günü kahve içeriz
Ya bilseydim bekletirdim. Bu sabah bitirdim Amok Koşucusu'nu. Gömülü Şamdan'a katılabilirimHer ay 1 Zweig kitabı okuyoruz bir süredir. Bu ayki kitabımız Gömülü ,Şamdan. Ay bitmeden okuyacağız.
Temmuz için de benim planım Amok Koşucusu, ama onu kızlar okudu sanırım, kimse eklenmezse bana tek okuyacağım
Evet ortak okumalarda seçilen Zweig kitaplarına katılabilirimMerhaba. Stefan Zweig'in kitaplarını hemen hemen hepimiz okuduk. İllaki okumadıklarımız vardır. Elinde olan birilerin varsa minnak bir ortak okuma yapabilirsiniz.
Gözlerimin önünde birbirleriyle buluşuyorlarbendebayramdan sonra belki bir cumartesi günü kahve içeriz
Katılabilirsin bizeGözlerimin önünde birbirleriyle buluşuyorlar
Ben çoooook uzaktayım. Bedenim burda ama ruhum sizinle olacakKatılabilirsin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?