Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

almak zorunda kaldığım için değil asla. büyük bir zevkle aldım ikinci kitabı da:) sana okutmanın mutluluğu

Misafir çocuğu gibi araya giriyorum ama Zweig'dan ortak okumayla okunacak bir kitap vardı. Bilen bir topic üyesi hangi kitap olduğunu ve ne zaman okunacağını yazabilir mi?

Misafir çocuğu gibi araya giriyorum ama Zweig'dan ortak okumayla okunacak bir kitap vardı. Bilen bir topic üyesi hangi kitap olduğunu ve ne zaman okunacağını yazabilir mi?

Her ay 1 Zweig kitabı okuyoruz bir süredir. Bu ayki kitabımız Gömülü ,Şamdan. Ay bitmeden okuyacağız.
Temmuz için de benim planım Amok Koşucusu, ama onu kızlar okudu sanırım, kimse eklenmezse bana tek okuyacağım

Merhaba. Stefan Zweig'in kitaplarını hemen hemen hepimiz okuduk. İllaki okumadıklarımız vardır. Elinde olan birilerin varsa minnak bir ortak okuma yapabilirsiniz.

Ya bilseydim bekletirdim. Bu sabah bitirdim Amok Koşucusu'nu. Gömülü Şamdan'a katılabilirim

Merhaba. Stefan Zweig'in kitaplarını hemen hemen hepimiz okuduk. İllaki okumadıklarımız vardır. Elinde olan birilerin varsa minnak bir ortak okuma yapabilirsiniz.
Evet ortak okumalarda seçilen Zweig kitaplarına katılabilirim

Hayırlı kandiller kızlar,

İtalyan Edebiyat'ında 185. sayfadayım. Bir diğer kitap olarak da DonukPudra mın hediyesi Sezgin Kaymaz__Kün'e başlamayı düşünüyorum. Gün içinde bu düşüncemi eyleme dökebilirim umarım.

xyzt-5544 amok koşucusu var bende, sen almıştın hatta tatlı hatun. Beraber okuyalımmm.

_asmunikal_ çok arayı açtın, kitap okuma ama gel sen burda bizimle ol, biz mutlu olalım, varlığın gülümseme sebebi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…