- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #10.981
Hayırlı kandiller kızlar,
İtalyan Edebiyat'ında 185. sayfadayım. Bir diğer kitap olarak da @DonukPudra mın hediyesi Sezgin Kaymaz__Kün'e başlamayı düşünüyorum. Gün içinde bu düşüncemi eyleme dökebilirim umarım.
@cesmi_naz amok koşucusu var bende, sen almıştın hatta tatlı hatun.Beraber okuyalımmm.
@_amelia_ çok arayı açtın, kitap okuma ama gel sen burda bizimle ol, biz mutlu olalım, varlığın gülümseme sebebi.
Temmuzda o zaman Amok Koşucusu okuyoruz yine beraber
Birlikte okuyalım mıMerhabalar
Moll Flanders bitti.Şimdi Stefan Zweig okuyasım var :) Büyük ihtimalle Bir Kadının Yaşamından Yirmi Dört Saat'e başlarım
Herkese keyifli okumalar..
Olur tabii ki başlayalım :)Birlikte okuyalım mı
Temmuzda o zaman Amok Koşucusu okuyoruz yine beraber
Eveeeeeet, senin peşini bırakmam.
Son Zweig kitabım elimdekiTemmuzdan sonra bir süre ara vermem gerekebilir
gizim benim. yoğunum bide kuzum. telefon olayımda malum. kalbim sizinle :)Hayırlı kandiller kızlar,
İtalyan Edebiyat'ında 185. sayfadayım. Bir diğer kitap olarak da @DonukPudra mın hediyesi Sezgin Kaymaz__Kün'e başlamayı düşünüyorum. Gün içinde bu düşüncemi eyleme dökebilirim umarım.
xyzt-5544 amok koşucusu var bende, sen almıştın hatta tatlı hatun. Beraber okuyalımmm.
_asmunikal_ çok arayı açtın, kitap okuma ama gel sen burda bizimle ol, biz mutlu olalım, varlığın gülümseme sebebi.
Aynı zamanlarda denk gelir de siparişlerimiz inşallah, devam edebiliriz ortak okumalaraBenim de öyle canım, elimdekiler bitmiş oluyor, kitap siparişi verdiğim zaman eklerimm ne zaman olur o da bakalım.
Yaa çok sevindim şuanOlur tabii ki başlayalım :)
gizim benim. yoğunum bide kuzum. telefon olayımda malum. kalbim sizinle :)
Aynı zamanlarda denk gelir de siparişlerimiz inşallah, devam edebiliriz ortak okumalara
Kun u sevmiştim ben . Favori karakterin kim olacak bakalım. Benim cetoydu:))Hayırlı kandiller kızlar,
xyzt-5544 amok koşucusu var bende, sen almıştın hatta tatlı hatun. Beraber okuyalımmm.
_asmunikal_ çok arayı açtın, kitap okuma ama gel sen burda bizimle ol, biz mutlu olalım, varlığın gülümseme sebebi.
Kun u sevmiştim ben . Favori karakterin kim olacak bakalım. Benim cetoydu:))
Galiba , aslinda pek farkinda degildim durumun.Hadi hayırlısı canım bakalım:) sen genelde yabancı yazar okuyordun değil mi
iyi yapmissin konu kitapsa ben cok pis cirkeflesirimBeğenmene çok sevindim canım, tavsiye ettiğim kitaplar beğenilince çok mutlu oluyorumCicoretti
Laf aramızda_asmunikal_ kitapçıda bi foto çekildi aldım unuttum diye beni kandırdı ilk sefer, sonra ben peşini bırakmadım işin, ucunda yaşar kemal kitabı var bırakır mıyım
Velhasıl sonunda almak zorunda kaldı
Demek hatun güzelkızıl rengi taşıyan çirkin olamaz zaten.
EVET ARKADAŞLAR KIZIL HAYRANLIĞIMI OKUDUNUZ. SAYGILAR.
sevmedigim tek Zweig kitabi yirumlarinizi bekliyorum.Her ay 1 Zweig kitabı okuyoruz bir süredir. Bu ayki kitabımız Gömülü ,Şamdan. Ay bitmeden okuyacağız.
Temmuz için de benim planım Amok Koşucusu, ama onu kızlar okudu sanırım, kimse eklenmezse bana tek okuyacağım
sevmedigim tek Zweig kitabi yirumlarinizi bekliyorum.
Ben kaynakli olabilir tabi. Asil esim bir kadinin yasamindan 24 saati okudu, verdi veristirdi. Tanimlamalariyla konusuyla oyle dalga gecti ki sinirimden patlicaktim Sanirim Zweig' i cok icsellestirmisim.Hadi yaa, sevilmeyen Zweig kitabı da mı varmışBakalım ben beğenecek miyim
sevmedigim tek Zweig kitabi yirumlarinizi bekliyorum.:KK42:[/QUOTE .!.:Benim de okuduklarım arasında en az sevdiğimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?