Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ben kaynakli olabilir tabi. Asil esim bir kadinin yasamindan 24 saati okudu, verdi veristirdi. Tanimlamalariyla konusuyla oyle dalga gecti ki sinirimden patlicaktim Sanirim Zweig' i cok icsellestirmisim.

Eşin de ağır konuşmuş ama
Ben kaç kitabını okudum bilmiyorum ama hepsini sevmiştim, bakalım Gömülü Şamdan'ı sevecek miyim sevmeyeek miyim

Haha ben de geçen gün okurken bi anda uyumuşum aynı pozisyonda uyandım noluyor derken uyuduğumu anladım

Ben de katılabilirim bundan sonra

lylavra sen başladın mı bilmiyorum ama ben biraz önce bitirdim Bir Kadının Yaşamından 24 Saat'i.

İtiraf edeyim, Satranç ve Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu'nu daha çok sevmiştim Zweig'ın betimlemeleri ve karakterlerin ne hissettiğini verebilme olayı yine zirvedeydi. Yazarla bu kadar geç tanıştığıma nasıl pişmanım anlatamam
OKUMAYANLARA SPOİLER!!
Kitapta beni en çok etkileyen ki baş kahrakter kadının da yıkıldığı yer olan kısım, onca uğraşa ve tövbeye, pişmanlığa rağmen genç adamı yeniden kumar masasında masasındayken okuduğum yer oldu. Ben ne güzel sevinmiştim bırakacak diye. Kadının naifliği etkilemiştir diye düşünmüştüm ama bağlılık/bağımlılık neymiş ki adamın gözü dönmüştü

Araya çerezlik bir kitap alıp Jane Austen'a başlamak istiyorum

Körlük bitti ve mükemmeldi. Saramago muhteşem bir yazar bu ikinci kitabıydı okuduğum ve tüm kitaplarını okumak istiyorum nasıl yazabiliyor aklım almıyor kargaşa ve kaosu sakın sakın anlatmak aldığım keyif paha biçilemezdi. Bazı yerlerini okurken. Dişlerimi o kadar sıkmışım ki dün gece çenem ağrıdı:) ve en güzeli elimde bir okunmamış saramago daha var yaşasın

Yeni kitabım Tess getirirsen cerrah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…