- 2 Ocak 2017
- 1.377
- 3.559
- 53
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #1.141
çok su vermiyordum. ama 1 haftadır su dolu bir kutunun içine koyup beklettim. bu yanlış ozaman
belli bir mevsimi varmı? şuan tek bir çiçeği tomurcuğu yok. olan tormurcukları öldürdüm
oturduğum oda güneş falan da görmüyor. oda etkili. işe mi getirsem acaba diyorum
benimkilerin belli mevsimi yok sanırım, kafalarına göre açıp ölüyolarçok su vermiyordum. ama 1 haftadır su dolu bir kutunun içine koyup beklettim. bu yanlış ozaman
belli bir mevsimi varmı? şuan tek bir çiçeği tomurcuğu yok. olan tormurcukları öldürdüm
oturduğum oda güneş falan da görmüyor. oda etkili. işe mi getirsem acaba diyorum
orkidenin yerini sevip sevmeme olayı var bence
1 sene hiç tık olmayan orkidem mekan değişikliğinden sonra coşmuştu
duygusal yaratıklar sanırım bizim gibi
suda bekletmeyeyim ozaman dımı ?Benim bildiğim doğrudan güneş sevmedikleri. Camın önüne değil de daha iç kısımlara koyabilirsin belki de. Ayrıca melindanın kinin de tomurcukları çıktığına göre şu anda mevsimi demek ki.
toprak eklediniz mi? iş yerindeki abla bir çiçeğine eklemişti herkes neden toprak ekledin diyordu onabenimkilerin belli mevsimi yok sanırım, kafalarına göre açıp ölüyolar
mesela ölü gibiydi sonra kayınvalidem saksılarını değiştirdi hepsinin, canlanıverip tomurcuk tomurcuk oldular
suda bekletmeyeyim ozaman dımı ?
su dolu bir leğen gibi birşeye koydum
petek boruların geçtiği yere brıaktık sıcağı severlermiş diye
benim ben o serseri
TAMAM SAĞOL CANIMSuyu da sevmiyorlar. Diyorum ya ben en son ne zaman su verdiğimi hatırlamıyorum
ne sınavın var ki? arada okumuyor musun?Bu sene sınavım olmasaydı bende katılırdım
Oyyy hayırrr :)suda bekletmeyeyim ozaman dımı ?
ne sınavın var ki? arada okumuyor musun?
Bu sene sınavım olmasaydı bende katılırdım
Tatlım annem çok sever ve bakar. Bazen cezalandırıyo onlarıKızlar orkide çiçeği olan var mı acaba? Bakımı için bana tavsiye edebileceğiniz birşeyler var mı?
Allah zihin açıklığı versin.oy ablası o üniversite sınavlarına hazırlanıyor canım kuzum
aa çok sevinirim bir sorsana.Tatlım annem çok sever ve bakar. Bazen cezalandırıyo onlarıGardolabın bir gözünü boşaltıp oraya koyuyor. 1 hafta kapısını hiç açmıyor, ışıksız ortamda kalması için. Annemin orkideleri yavruladı çoğalttık. Çiçek açan da var yavrulayanda. Bir de yazın toprağının içine 1 tane buz küpü atıyordu hergün. Kışın yaptığını sanmıyorum sorarım. Ve son olarak gazı kaçmış maden suyunda bekletiyor yaklaşık 1-2 saat o şekilde suluyor. ayda 1 falan.
Tatlım su dolu kabın içine saksıyı tamamen sok 2 saat falan suyu emsin, çıkar. Sulaması bu şekilde oluyor.suda bekletmeyeyim ozaman dımı ?
Çünkü ana vatanı yağmur ormanları :)aa çok sevinirim bir sorsana.
dolabın içine koyup karanlıkta bekletmesinin mantığı nedir?
birde sorsana aldığım gibi. orkide toprağı alıp içine toprak falan eklemedim hiç.
gazı kaçmış sodayı saksıyla beraber suda bekletmekten bahsediyorsun değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?