Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

herkese merhaba kitapsever hatunlar

Clarissa Pinkola Estés - Kurtlarla Koşan Kadınlar sayfa 40

yezdaasya geçmiş olsun. Şimdi iyi misin?

__giz__ yorumundan ötürü Ali Güler__Benim Ailem isimli kitabı beğendiğin addediyorum. Sipariş listeme ekliyorum.

birazbirisi aramıza hoş geldiniz. Keyifli okumalar dilerim.

maalesef hayalkırıklığı oldu

geçti şükür iyiyim, çok teşekkür ederim

sevgili kitap dostları nasılsınız?
bu ara aeden okuyorum lakin,ramazanla birlikte akıcı kitap okuma sürecimi biraz yavaşlattı sanki,
ya çok bana hitap etmedi,ya da çok odaklanamadım anlamadım..
ite kaka 40 sayfa okudum diyebilirim,
okuyan ve bu kitap hakkında yorum yapacak kımse varmı acaba?

Kac saat uyuyorsun? Ben zaten az uyuyorum. Gunde kac saat ayirsam yada kac sayfa okusam acaba. Servisle gelirken tangir tungur yolda sadece 13 sayfa okuyabilmisim. Bas agrisi da cabasi.. cok yaslandim cok. Hele bir kac ay gecireyim surada inşallah sizleri daha yakindan tanidikca yavas yavaş gelecek azim..

Kizlar bu arada lolime yazarken fark ettim. Ben kendimi hic tanitmadim. Siz de bu kimdir diye sormadıniz

Ben iki cocuk anasi, tam zamanli calisan bi kadinim. Hobilerim arasinda temiz evi dağıtmak, arada sırada yakinmak, bol bol gezip tozmak var. 33 yasindayim. Baykusluga ankara semalarindan katiliyorum. Sizleri de tanirsam pek mutlu olurum. Cogunuzun karadenizli oldugunu öğrendim gecen gun. yeni bilgilere acigim

günaydın baykuşlar

Sen hedefini söyle hemen ekleyim seni Kalabalık olduğumuz için, bide çok çıkan olduğu için bazen karıştırabiliyorum. Teşekkür ederim

eywallah başganımmm
Ay hedefime utana sıkıla 10 yazmostim ben eskilerde onu bir ayda bitirirdim ama şimdilerde roman okumuyorum. Daha cok cocuk gelisimi psikoloji kisisel gelişim tasavvuf falan okuyorum. hal boyle olunca da altini ciz. Otur dusun falan filan o yuzden 10 dediydim. O da minimum o olacagi icin. Mayista 1 okudim. Haziran bos gectim temmuzda hala zikkim menem kitabi bitirmekle ugrasiyorum becetemedim icim sistigi icinama azimliyim bitirecegim

Aeden 325

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…