Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ben de Giresundan katılıyorum 24 yaşındayım öğretmenim. Temizlik hastasıyım.

Yukarda hedefle ilgili bi yazı gördüm de aklıma geldi kızlar. Yardımcı olur musunuz?

Şimdi ben hedefimi 2017 yılı için 100 belirledim o yüzden bu topiğe de 100 yazdırdım. Aklıma şu takıldı; sene sonu burda okuduğum kitaplar mı sayılacak yoksa ben buraya katılmadan önce okuduklarımı da sayacak mıyım bu topik için? Eğer burdan öncesi sayılmayacaksa ben hedefimi 150 yapacağım da (bu topik için yine)

Merhabaaa
Ben bu topiğim başganıyım ayıptır söylemesi
Kızlarla uzun yıllardır tanışıyoruz, kardeş gibi olduk, çoğuyla yüzyüze de görüştük
31 yaşındayım ben de, bu aralar tüp bebek serüvenindeyim, tekirdağdayım falan
Seninle tanıştığıma da çok memnun oldum

Ben de tanıtayım o halde kendimi

32 yaşındayım, 8 aylık evliyim. Henüz bebek yok, yaşıtım ve iki çocuk sahibi olanları hiç sevmem
Mimarım ama şuan pek kendi işimi yapıyor sayılmam, kendi işimi yapma imkanı arıyorum bir yandan. Sakarya'da yaşıyorum. Uzun yıllardır buralardayım ve okumaya çalışıyorum

Ben henüz 130 dayım Zaten 230 sayfa bu gece bitiririm umarım:)

selam kızlar
kafam başka şeylerle meşgul okuyamadım hiç verimli bi şekilde
umarım bu haftadan sonra artık rahatlayacağım için okurum
Sahilde Kafka çooooook başlardayım

Selamlar,

Geyikli Park 105. sayfadayım.

@Filozof__Prenses umarım seversin sen de.

Sahilde Kafka da Geyikli Park da çok sevdiğim kitaplardandır. İyi okumalar kızlar

Seni tanıdığımıza memnun olduk. İnşallah hedefine ulaşırsın

Tüp bebek çalışmaların için çok dua ediyorum sana. Allah gönlüne göre versin başkanım

:) Ben Rize den katılıyorum bunu söylemek şu an çok tuhaf geliyor aslında çünkü bir ay önce taşındık buraya:) 4 yaşında bir oğlum var çalışıyorum , hayatta kendim için yaptığım en iyi yatırım okumak ve 28 yaşındayım

5 6 saat civarı uyuyorum, sabah kuzu bazen kıyak geçiyor 8 saat oluyor
Senin yorulmam çok normal, çalışıyorsun bir de
Senin erken kalkmaktan kastın saat kaç, kaç gündür soracağım unutuyorum

Ben de istanbul'dan 28 yıllık bir adet loliss (matrax dinleyenlerden kim kaldı ki)
biri 6,5 yaş biri 7 aylık olmak üzere iki adet kız anasıyım
Atanamamış ve şu an evhanımı olan bir edebiyat öğretmeniyim
Hobilerim arasında her türlü elişi yer alıyor fakat pek azı elimden gelir

Niye bilmiyorum ama edebiyat öğretmenlerine bi sempatim var

Bende kendimi tanıtayım taze 34 yaşındayım 2 canavar annesiyim, mühendisim istanbulda yaşıyorum ve son olarak tabiki de temiz evi dağıtmak bizimde ailece en büyük hobimiz
He bi de sizi seviyom kızlar cansınız

Merhaba kizlar. H.sonu deniz yaptik suan tir gecmis gibi uzerimden..

chentiq hosgeldin
Tanitimlarcaaa kizlar cok hossunuz.
Ben de 29 yasindayim... 30a bi kac ay kaldi
20 aylik oglum var.atanamamis ogretmenim
O yuzden minnak da oldug icin esimle kendi isimizi yapiyoruz suan. Ben muhasebe kismina bakiyorum haftanin 4 gunu genelde isteyim.

Bizim ev hic toplanmadigi icin temiz evi dagitmak nasil bisi hatirlamiyorum

Bi de bu minnak kizlari severim

İyi akşamlar

Öncelikle bildirim yapayım, Geyikli Park 135. sayfadayım. elenaferrante ben de keyifle okuyorum, teşekkür ederim.

chentiq herkesler tanışıyor, ben eksik kalamam.
29 yaşımdayım, bir atamam bile yok, halihazırda işsizim, öğrenciliğim Ankara'da geçti, 6 aya kadar önce de oralardaydım, pek severim, özledim sanırım.

Kitap okumayı çok seviyordum ama artık bana burada kazandırdığı dostluklarla ayrı bir seviyorum.

İyi ki burdayım,burdasınız, hep var olalım.

Istanbulda ikamet eden bir garip bekarim:)

Memnun olduk seni tanidigimiza

Ben de tanitayim kendimi. Disardan universite okumaya calisan bir ev sarmasigiyim. ( loliss bayilirim matraxa)
24 yasimin son demlerindeyim. Hala arada karistiriyorum yasimi. Evlenip bi basima Ankaraya geldim.

Burdaki herkesi de coook seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…