Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

eşim de matraxçı, kızlar da matraxçıymış dedim onlara löperçek de onlar anlar dedi

Günaydınlar

Şanzelize Düğün Salonu'nu işyerinde okuyamıyor olmam sebebiyle başladığım Süper İyi Günler kitabı süper ilerliyor Sayfa 168'deyim ve çok beğenerek okuyorum. Hafiften Algernon'a Çiçekler tadında. Merak ediyorum, hızlı okumak istiyorum ama bitsin de istemiyorum
Şanzelize Düğün Salonu'nu da dün hiç okuyamadım, akşam keyifsizdim biraz canım istemedi. Ama sabah serviste ufak bi giriş yaptım. 30lu sayfalardayım. Perşembe Cuma izin alma planım var. Haftasonu ile birlikte 4 gün evde olunca okurum bol bol

Günaydın Kızlar

Benim Aeden ile süren işkencem devam ediyor. Azra Kohen e bayılıyorum ancak bu kitap çok zorladı beni. Sonlara doğru ilerledim. Biraz kasvet sarmış durumda.

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Ben de sizleri tanıdığıma çok memnun oldum. Okumadığım aylarda atılmazsam, inşallah ben de uzun yıllar sizlerleyim.

loliss erken kalkma maceram 2 kere hüsranla sonuçlanmış olup, tabiki denemeye devam edeceğim. Günde 4-5 saatlik uyku ile yetineceğim zamanlar hedefliyorum. Tabi bunun için sağlıklı beslenmek, egzersiz yapmak gibi bir sürü yan faktörü de sağlamam gerekiyor. İlk baştaki hedefim sadece kerahat vakitlerinde uyumamak. Daha sonra yavaş yavaş sabah saat 5 civarlarına çekmeye çalışıyorum uyanma vaktimi. benim yıllardır ki hedefim ama uykuyu çok seven ayrıca kan değerleri de düşük biri olarak zorlanıyorum

Selam kizlar chentiq esasinda bu tanitim isi guzel oldu. Kizlar tabi kendi aralarinda cok eski ben de kasim ayi gibi katildim aralarina ama bu tanisma seklini akil edememistim. Herkesi boylece daha iyi tanimis oluyoruz elbette. Ben de Ankaradayim. Su an isyeri hekimligi yapiyorum ve hepinizden buyugum galiba, 36 oldum ev dagitmak benim icin bir hobi degil yasam tarzidir ayrica yeni evlendim bir kedim var. Hayvanlari sevmek bir yana bayiliyorum. Duzenli spor yapar ve duzenli kitap okurum. Yillardir hasretini cektigim sey okudugum kitaplar hakkinda konusmak, farkli yorumlari dinlemek istegimi bu topik karsiladi hem de fazlasiyla. Esasinda bunun icin sevgili N-A-R a tesekkur etmeliyim baska bir konudaydim ve Nar' a bakarken burayi buldum.
minerva1988 senin kendini tanitmani yerim ya cok tatlisin.

Yanlizca Millie syf 222deyim. Bugun bitirip yorumlarim diye umuyorum.

Günaydınlar
yeni katılan baykuşlar sizleri tanımak iyi oldu grubun en abla üyesiyim 41 yaşındayım
12 yaşında oğlum, 8 yaşında kızım var Kastamonu da yaşıyorum mühendisim.
Kitap okumayı çocuklar biraz büyüyünce sayenizde biraz düzene soktum. Temizlik işiyle evde çocuklarımın bakıcısı ilgileniyor sağ olsun
Biz ailecek dağıtıyoruz

Brooke DAVIS - Yanlizca Millie bitti. Yedi yasinda bir kizin oykusu ile baslayan kitap iki ihtiyar karakteri de icine alarak ilerliyor. Millie farkli dusunen kucuk bir kiz babasini kaybediyor sonra basina gelen baska bir olaydan sonra (spoiler olmasin) bu ihtiyarlarla bir seruvene atiliyor. Ben konuyu yazis tarzini sevmedim. Hele digeer karakterleri hic sevemedim. Elbette her kitapta karakter sevmemek kitabi kotu yapmaz ama yazarin bu kisilere bictigi roller ya da bunu yapis tarzi hosuma gitmedi. Sevgi ve terkedilmek uzerine bir kitap diyebilirim. Yanima Nadeem ASLAM Kör Adamin Bahcesi' ni almistim. Daha once baslayip birakmistim. Cumleleri devrik gelmisti. Simdi umarim dogru zamandir.

Günaydın kızlar,
bu tanışma güzel olmuş. bende tanıtayım kendimi o zaman. 32 yaşındayım. 6 aylık hamileyim. muhasebeciyim. şu an çalışmıyorum. aöf son sınıftayım tek ders sınavına kaldım inşallah biterse Mali Müşavirliğe devam edeceğim.İstanbul'dayım bende.

günaydın :)
herkesler kendini tanıtmış ben de hemen anlatayım :) 2016 aralık ayı gibi buldum burayı iyiki de buldum

25 yaşındayım, kamu yönetimi mezunuyum, 2016 da bir kpss deneyimim oldu, kurum sınavları vs ile 2017 Mayıs a kadar sarkan. ve başarısız şu an iş arıyorum. bir sevdiceğim var, aralıkta da evleneceğim inşallah. İstanbul'da yaşıyorum.

kitap okumayı hep çok seviyordum, burası sayesinde düzene girdi okumalarım. sizleri tanıdığıma çok memnun oldum kızlar, inşallah yüz yüze de görüşürüz

O zaman hepiniz tekrar hoşgeldiniz baykuşlar
tekrar hoşbulduk. yalnız siz yazmış mıydınız. ben göremedim de.. sahibemi bilmek istiyorum

_meLinDa_ çok ama çok ama çok tatlıyız :))) inşallah kısa zamanda kaynaşıp buradaki atmosferi yakalarım

28 yaşında olduğumu düşünürken 1988-2017 yaptığımda 29 olduğumu fark ettim Moralimi bozdun. Bana bir kitap borçlusunuz bayan
29 yaşında, bekar ve mutluyum Yazın nedense hiç kitap okuyasım gelmiyor Dizi, Film bol bol izlerim. minerva1988 cığım davet eder ve biletlerimi ayarlarsa tiyatro izlemeye de bayılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…