Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Canımsın düzenli sporu dün baya fark ettim . Ne güzel kaslar onlar öyle ya maşallah:)

Beni sevdiğini biliyordum yuffi yuffi yuffi
Kaslarına hayran kaldım tabi. Sevdicekim ile yani DonukPudra m ile bize gaz versene Biz de taş olcaz da

30 a yaklaştık cici kis ne 28 ı:) tabi ki aklımda mertcigimin oyunları var ondan ayarlayacagim:)

Tünaydın cici kızlar.
Herkes kendini tanıtmış ben eksik kalmayayim

28 yaşındayım,Turkce Ogretmeniyim,
1,5 yaşında bir oğlum var.
Yemek yapmayı hic sevmem,kahveye bayılırım,bir zamanlar oğlum dağıtır ben toplardim şimdi ikimiz birden dagitiyoruz
Buradaki herkes gibi ben de kitap okumayı çok seviyorum.
Ve cici kızlar sizleri reel hayattaki birçok kişiden daha samimi buluyorum

Cesur Yeni Dünya,70

seneyi bekle. ayın geldiğinde alıcam kitabını ya ben napiiimm.. 4 sene 29 da takılı kaldım. baktım bişi olmuytor birden 33 e girdim. Hatta laf aramızda 34 olacağım bir kaç ay soraaaa

NOT: Cicoretti şey kem küm.. kaslara ben de bakabilir miyim acabaaa... spor yapmam kilo vermem kaslanmam lazım. nerede toplaşıyorsak beni de yazın

Cicoretti hangi spor salonuna gidiyorsun.

Ben de spora gidiyorum 1,5 aydır. Kilo alımımı minimuma indirmem lazım. Ayrıca kol ve sırt çalışıyorum.
Pilates ve fitnes yapıyorum.

Kitabımı da iki gündür okuyamıyorum

Khaled Hosseını'in diğer iki kitabını çok severek okumuştum ama bu kitap o kadar hoşuma gitmedi, ne bilim aynı tadı vermedi. Olaylar çok yüzeysel geçilmiş. Yarım bırakmak istemediğim için deva ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…