- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #11.681
Canımsın düzenli sporu dün baya fark ettim . Ne güzel kaslar onlar öyle ya maşallah:)Selam kizlarchentiq esasinda bu tanitim isi guzel oldu. Kizlar tabi kendi aralarinda cok eski ben de kasim ayi gibi katildim aralarina ama bu tanisma seklini akil edememistim. Herkesi boylece daha iyi tanimis oluyoruz elbette. Ben de Ankaradayim. Su an isyeri hekimligi yapiyorum ve hepinizden buyugum galiba, 36 oldum ev dagitmak benim icin bir hobi degil yasam tarzidir ayrica yeni evlendim bir kedim var. Hayvanlari sevmek bir yana bayiliyorum. Duzenli spor yapar ve duzenli kitap okurum. Yillardir hasretini cektigim sey okudugum kitaplar hakkinda konusmak, farkli yorumlari dinlemek istegimi bu topik karsiladi hem de fazlasiyla. Esasinda bunun icin sevgili N-A-R a tesekkur etmeliyim baska bir konudaydim ve Nar' a bakarken burayi buldum.
minerva1988 senin kendini tanitmani yerim ya cok tatlisin.
Yanlizca Millie syf 222deyim. Bugun bitirip yorumlarim diye umuyorum.
Beni sevdiğini biliyordum yuffi yuffi yuffiSelam kizlarchentiq esasinda bu tanitim isi guzel oldu. Kizlar tabi kendi aralarinda cok eski ben de kasim ayi gibi katildim aralarina ama bu tanisma seklini akil edememistim. Herkesi boylece daha iyi tanimis oluyoruz elbette. Ben de Ankaradayim. Su an isyeri hekimligi yapiyorum ve hepinizden buyugum galiba, 36 oldum ev dagitmak benim icin bir hobi degil yasam tarzidir ayrica yeni evlendim bir kedim var. Hayvanlari sevmek bir yana bayiliyorum. Duzenli spor yapar ve duzenli kitap okurum. Yillardir hasretini cektigim sey okudugum kitaplar hakkinda konusmak, farkli yorumlari dinlemek istegimi bu topik karsiladi hem de fazlasiyla. Esasinda bunun icin sevgili N-A-R a tesekkur etmeliyim baska bir konudaydim ve Nar' a bakarken burayi buldum.
minerva1988 senin kendini tanitmani yerim ya cok tatlisin.
Yanlizca Millie syf 222deyim. Bugun bitirip yorumlarim diye umuyorum.
30 a yaklaştık cici kis ne 28 ı:) tabi ki aklımda mertcigimin oyunları var ondan ayarlayacagim:)28 yaşında olduğumu düşünürken 1988-2017 yaptığımda 29 olduğumu fark ettimMoralimi bozdun. Bana bir kitap borçlusunuz bayan
29 yaşında, bekar ve mutluyumYazın nedense hiç kitap okuyasım gelmiyor Dizi, Film bol bol izlerim. minerva1988 cığım davet eder ve biletlerimi ayarlarsa tiyatro izlemeye de bayılırım
Ben dilimle savunuyorum:))Savunma sporlarıyla uğraşan var mı aranızda. 14 senedir tekvando yapıyorum
Yazmayi unutmusum yarismaya izmirden katiliyorum bu arada
Sanirim ankara ve karadeniz agirlikta .
Kitap okuyamiyorum hala 35lerdeyim.
seneyi bekle. ayın geldiğinde alıcam kitabını28 yaşında olduğumu düşünürken 1988-2017 yaptığımda 29 olduğumu fark ettimMoralimi bozdun. Bana bir kitap borçlusunuz bayan
29 yaşında, bekar ve mutluyumYazın nedense hiç kitap okuyasım gelmiyor Dizi, Film bol bol izlerim. minerva1988 cığım davet eder ve biletlerimi ayarlarsa tiyatro izlemeye de bayılırım
Biz ikimi variz sadece sevdicekBen varım ya.
Biz ikimi variz sadece sevdicek
Hos benim agirligim dengeler benceizmir agirlikta
Küçük prensim, sen ve ben, ortaya kısırı da yaptık mı, bence ağırlık merkezini oluştururuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?