Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

çok geçmiş olsun minik kuzuya

C Calcifer size de sınavlar için çok geçmiş olsun canım

Teşekkürler canım :))

Amin canım çok sağol :)

çok geçmiş olsun minik kuzuya

C Calcifer size de sınavlar için çok geçmiş olsun canım

Teşekkürler canım :))

Amin canım çok sağol :)

yorumunuz cok guzel gercekten, bende merak ve heves uyandirdi Mungan beni yoran bir yazar, yillar once okumustum kitaplarini. Donem donem okumam gerek sanirim. Her yil insanin entellektualitesinin degistigini de varsayarsak belki farkli bir tat alirim artik. Tesekkur ederim.

Topal Viktor'un Anıları
Sayfa 34
Bir köpeğin ağzından anlatılıyor.
senin kitap secimlerini seviyorum ya.

Cicoretti teşekkür ederim
Ben de senin tercihlerine bayılıyorum. Hep farklı kitaplar okuyorsun. Çoğunu duymamış oluyorum. Yorumlarını beğenerek takip ediyorum

Topal Viktor'un Anıları da çok keyifli bir kitap.
Kemal Varol Haw kitabından çok daha güzel bence.

Bugün bitebilir. 60 sayfa kaldı. Zaten ince bir kitap

Merhaba,

Bugün nihayet elime kitap aldım.
xyzt-5544 ile Amok Koşucusu'na başladık. Her aya bir Zweig dedik, çok da güzel oldu.
Gerçi bu benim elimdeki son Zweig'im.

Ağustos ayında Ay Işığı Sofrası'nı okuyacağım, sonra ben de uzun bir süre ara vermek zorunda kalacağım Zweig'cığıma

Topal Viktor'un Anıları bitti
Ben çok keyif aldım. Viktor adında bir köpeğin doğumundan itibaren ilk gençlik yılları, ilk aşkı, çeteye girişi, barış elçisi olması, Moskova'ya sürgün edilişi, orada edindiği arkadaşı, geri dönmesi ile ilgili anılar zinciri.
Ben çok beğenerek okudum. Yazarı Türk ama ülkemizle alakası yok. Olay çoğunlukla Paris'te , birazcık da Moskova'da geçiyor.
Herkese tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…