Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

gecen attigin alisveeis sepetindekilerden ben de ekledim baya " vay be nerden bulmus algernon diye diye "

Cicoretti alinti yapmak istedim ama pek beceremedim galiba
alinti olmus da yazi gorunmedi olsun :))

Merhaba Kitapsever Baykuşlar...
Milim milim ilerlediğim kitabımda 152. sayfadayım.

Oğluna geçmiş olsun NİCK. Daha iyi mi?
ay bende çok heyecanla bekliyorum ama seneye çıkacamış sanırım instagramda öyle yazmış
...
Evet, seneye çıkacak. Bu sene yazıyor ve bir yandan da (bize yeni hikayeler çıkarmak üzere) yaşıyor.
Her sene bir kitap çıkmasına alışmıştık. Bu senenin boş geçmesi iyi olmadı ama sağlık olsun, bekleriz.

Amok Koşucusu resmen bir solukta bitti. Çok beğendiğim Stefan Zweig hikayeleri arasında ilk 3e girdi sanırım.
__giz__ ciğim kitabı bitirdikten sonraki yorumlarını merakla bekliyorum
Bu akşam yeni kitaba başlamam sanırım. Yarın Kamelyalı Kadın'a başlayarak Temmuz ayını da kapatmış olurum.

Oyy bitti mi ? Ben daha başlamadım.
Çok merak ettim, bu yorumundan sonra, çok keyifli olacak artık eminim.

İlk Aşk bitti ve benim için tam bir hayal kırıklığı oldu. John Green'e neden diye sormak istiyorum... Neden bu kitabı yazdın be adam?!

Mutlaka seveni de vardır ama benim için Aynı Yıldızın Altında zirveydi sanırım. Kitapta sadece ismi Katherine olan kızlarla çıkan ve dâhi olan Colin isimli bir gencin son yaşadığı ayrılığa katlanamaması anlatılıyor. Kendi kendine bir teorem kurup aslında bu ayrılıkların bir matematik formülüyle kanıtlanılabilir olduğunu ispatlamaya çalışıyor.

Okurken çok sıkıldım çünkü bu formül yaratma işi çok uzun sürdü ki o yüzden sonda yeni bulduğu aşkıyla doğru düzgün bir kısımlarını okuyamadım. Elimde bir de Alaska'nın Peşinde var ama sanırım uzuuuuun bir süre elime almayacağım

Gecmis olsun.

hangi yazardan bahsediyorsunuz filocuğum

Herkese gunaydin dun hic kitap okumadim canim istemedi. Aldous HUXLEY ADA syf 48.
Bazi kitaplarda boyle oluyorum baslayip birakiyor tekrar elime aldigimda surunduruyorum. Umarim keske daha once okusaydim derim bittiginde. Su an cok basinda oldugim icin hic bisey anlamadim :))) yazar olmeden bir yil once yayimlamis.

kızlar sizden kitap tavsiyesi almak istiyorum, çok sesli bir grup olduğumuz için illa vardır bilen diye düşünüyorum
ben lgbti (lezbiyen-gay-biseksüel-transeksüel-interseks)bireylere ilişkin doyurucu bir kitap okumak istiyorum, bu konuya ilgim var, araştırmayı öğrenmeyi seviyorum bu konuda
cinsel yönelimlerin hepsi hakkında doyurucu bilgi içeren kitap var mıdır acaba? sadece lgbti ile de sınırlı değil mesela dün demiseksüel diye bi terim öğrendim, ilgimi çekti
Türkçeye çevrilmiş çok kaynak olacağını sanmıyorum gerçi

Günaydın kızlar,
Albertine Kayıp Syf. 77
çok ağır ilerliyor ve acayip sıkıldım. aslında kitap çok güzel ama bence kışlık bir kitap bırakamıyorum çünkü eşimin hediyesi ve başka kitap okuduğumda devamlı kitabı okuyup okumadığımı soruyor aradan çıksın diye okuyorum. "bi daha kitap alırsan lütfen kitapyurdu favori listeme bak" dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…