- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #12.141
ağustosa ekliyim ben de Ayışığı Sofrası'nı o zamansa dicem ama ben Nazlı Eray olanını sandımAğustos ayında Ay Işığı Sofrası'nı okuyacağım, sonra ben de uzun bir süre ara vermek zorunda kalacağım Zweig'cığıma
ağustosa ekliyim ben de Ayışığı Sofrası'nı o zamansa dicem ama ben Nazlı Eray olanını sandım
gecen attigin alisveeis sepetindekilerden ben de ekledim baya " vay be nerden bulmus algernon diye diye "Cicoretti teşekkür ederim
Ben de senin tercihlerine bayılıyorum. Hep farklı kitaplar okuyorsun. Çoğunu duymamış oluyorum. Yorumlarını beğenerek takip ediyorum
Topal Viktor'un Anıları da çok keyifli bir kitap.
Kemal Varol Haw kitabından çok daha güzel bence.
Bugün bitebilir. 60 sayfa kaldı. Zaten ince bir kitap
alinti olmus da yazi gorunmedi
gecen attigin alisveeis sepetindekilerden ben de ekledim baya " vay be nerden bulmus algernon diye diye "
alinti olmus da yazi gorunmediolsun :))
KabukHadi ya neler ekledin?
Ben onların siparişini verdim
Oğluna geçmiş olsun NİCK. Daha iyi mi?Günaydın Kızlar
İyi haftalar
Haftasonu yine pek okuyamadım bir iki sayfa okuyup okuyup bırakıyorum ama öyle çok verimli olmuyor
Dün misafirim vardı oğlum da erken uyudu çok sevinmiştim işim yok kitap okuyacağım diye ama oğlum çığlık kıyamet uyandı sakinleştiremedik acile gittik kulak ve boğazda enfeksiyon varmış yutkunamıyor :2 saatlik uyku ile işe geldim İnşallah bugün ilaçlar etki gösterir de iyi olur
Evet, seneye çıkacak.ay bende çok heyecanla bekliyorum ama seneye çıkacamış sanırım instagramda öyle yazmış
...
Amok Koşucusu resmen bir solukta bitti. Çok beğendiğim Stefan Zweig hikayeleri arasında ilk 3e girdi sanırım.
__giz__ ciğim kitabı bitirdikten sonraki yorumlarını merakla bekliyorum
Bu akşam yeni kitaba başlamam sanırım. Yarın Kamelyalı Kadın'a başlayarak Temmuz ayını da kapatmış olurum.
Başladığın gibi bir solukta bitireceksin eminim. Çünkü çok güzelOyy bitti mi ? Ben daha başlamadım.
Çok merak ettim, bu yorumundan sonra, çok keyifli olacak artık eminim.
Gecmis olsun.İlk Aşk bitti ve benim için tam bir hayal kırıklığı oldu. John Green'e neden diye sormak istiyorum... Neden bu kitabı yazdın be adam?!
Mutlaka seveni de vardır ama benim için Aynı Yıldızın Altında zirveydi sanırım. Kitapta sadece ismi Katherine olan kızlarla çıkan ve dâhi olan Colin isimli bir gencin son yaşadığı ayrılığa katlanamaması anlatılıyor. Kendi kendine bir teorem kurup aslında bu ayrılıkların bir matematik formülüyle kanıtlanılabilir olduğunu ispatlamaya çalışıyor.
Okurken çok sıkıldım çünkü bu formül yaratma işi çok uzun sürdü ki o yüzden sonda yeni bulduğu aşkıyla doğru düzgün bir kısımlarını okuyamadım. Elimde bir de Alaska'nın Peşinde var ama sanırım uzuuuuun bir süre elime almayacağım
TeşekkürlerGecmis olsun.
Merhaba Kitapsever Baykuşlar...
Milim milim ilerlediğim kitabımda 152. sayfadayım.
Oğluna geçmiş olsun NİCK. Daha iyi mi?
Evet, seneye çıkacak.Bu sene yazıyor ve bir yandan da (bize yeni hikayeler çıkarmak üzere) yaşıyor.
Her sene bir kitap çıkmasına alışmıştık. Bu senenin boş geçmesi iyi olmadı ama sağlık olsun, bekleriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?