Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

canım senin okuduğun kitap Kayıp Zamanın İzinde serisinin 6. kitabı
enişte keşke ilk kitabını alsaymış
ya da sana bahane, hayatım bu seri imiş, diğerlerini okuyayım sonra bunu okurum de

İlk satırdaki duan için çok içten Amiiinnnnn diyorum
Allah herkese işyerinde huzur versin inşallah
Kocaman AMİİİİN diyorum. Bu aralar o kadar kötü ki işim Ayaklarım geri geri gidiyor.Geçen hafta hep alternatif şeyler araştırdım.Hayattaki en büyük pişmanlığım öğretmenlik okumamam olabilir mesela ama şartlar da öyle gerektirdi biraz

Çok geçmiş olsun canım.Nasıl oldu şimdi?

_meLinDa_ çok teşekkür ederim canım.

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.

Ben de alternatif arayışındayım ama alternatifim de yok gibi duruyor şimdilik.
Farklı alanlarda sınavlara girip sertifikalar edineceğim, alan değiştireceğim sanırım 2018 başı gibi. Ama o zamana kadar katlanmaya devam
İşe mutsuz gelmek, işini sevmemek çok kötü. Daha iyi olanaklarımız olur tez vakitlerde inşallah

sen söyleyince biraz arastırma yaptım. neden se türk yazarların bunu iyi işleyemeyeceğini düşünüyorum. yabancı yazarlarda ise genelde çevirisi kötüydü ile karşılaştım."Eşcinsel Erkekler Yirmi Beş Tanıklık" bu biraz dikkatimi çekti. güzel bir şeye denk gelirsen bana söyle güzel kıs.

canım senin okuduğun kitap Kayıp Zamanın İzinde serisinin 6. kitabı
enişte keşke ilk kitabını alsaymış
ya da sana bahane, hayatım bu seri imiş, diğerlerini okuyayım sonra bunu okurum de
kitapçıya girmiş hoşuna gitmiş arka kapak yazısı almış aynen söyledim gitmiş serinin 6. kitabını almışın diğerlerini de al öyle okuyayım dedim ama sen benim hediyeme değer vermiyorsun dedi bunu oku söz alıcam diğerlerini dedi kaçarı yok okuyacağım artık

Bu seriyi okumadım, okumak istediklerim arasında bulunuyor. O yüzden kitaplar arasında karakter bütünlüğü ne durumda bilmiyorum ama bağlantılı gidiyorsa, anlamadığın o kadar çok şey olur ki sana bu işkence gibi gelir, bence bütünlüğü yok, okuduğumdan zevk alamam de eşine, bir filmi son 10dk'sında açmak gibi bir his yaşama sonra.

Bir dönem çok aktif olmayarak da olsa lgbtt aktivistliği yaptım. Ama bununla ilgili hiç bir kitaba rastlamadım.

Biraz alakasız ama eskiden Ayşe Kulin'in Gizli Anların Yolculuğu diye kitabını okumuştum. Orada eşcinsel karakterler vardı. Aradığın şey bu değil sanırım ama gene de söyleyeyim dedim

Benim artık sektör değiştirmem zor ama belki birim değişikliği olur.Onun için de baya bi beklemem lazım. Önümüzdeki yıl bebek düşünüyorum. O zmaan biraz uzaklaşırım.

Günaydınlar

Sağolun kızlar gecemiz yine çok kötü geçti ağız yarasından dolayı bişi yiyip içemiyor ilaç içiremiyorum ki normalde ilaç sever içerdi. Bu akşam tekrar doktora götüreceğim ağız yarası için ekstra bişi verir belki ve ilaç yerine iğne mi alsam diye düşünüyorum.

Benim artık sektör değiştirmem zor ama belki birim değişikliği olur.Onun için de baya bi beklemem lazım. Önümüzdeki yıl bebek düşünüyorum. O zmaan biraz uzaklaşırım.

Eğer sektör değiştiremezsem benim de planım bu. Ücretsiz izinle falan en az bi 6 ay uzak kalırım bunlardan, o arada da belki başka bir iş çıkar önüme diyorum. Tabi o kadar uzatmak zorunda kalmadan önümüze güzel kapılar açılır inşallah.

Daha iyileşmedi mi kuzu ya kıyamam

6. hastalık mı acaba?

Amin kuzum

ben de geçen bir karar aldım, burada mutsuzum
Allah nasip eder de hamile kalabilirsem, doğum iznim bitene kadar çalışıcam, sonra bebeğim 1 yaşına gelene kadar çalışmıcam
ondan sonra da büro açıcam
belki de yurtdışına gideriz

Maalesef az önce yengem ile konuştum biraz süt içmiş çok şükür bu da bir adım.

6. hastalık mı acaba?

Amin kuzum

6. hastalık ateşle oluyor diye biliyorum bizim sadece bir gün ateş oldu o kadar tabi ama bilemiyorum. Bakalım bu akşam sorayım doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…