- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 36
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #12.161
canım senin okuduğun kitap Kayıp Zamanın İzinde serisinin 6. kitabıGünaydın kızlar,
Albertine Kayıp Syf. 77
çok ağır ilerliyor ve acayip sıkıldım. aslında kitap çok güzel ama bence kışlık bir kitapbırakamıyorum çünkü eşimin hediyesi ve başka kitap okuduğumda devamlı kitabı okuyup okumadığımı soruyor aradan çıksın diye okuyorum. "bi daha kitap alırsan lütfen kitapyurdu favori listeme bak" dedim
günaydınlar, iyi haftalar olsun, stressiz, iş yerindekilerin can sıkmadığı, mutlu mesut geçen bir hafta olsun inşallah
dün Kamelyalı Kadın'a minnacık giriş yaptım, sayfa 12
xyzt-5544 cığımla okuyacağız
Kocaman AMİİİİN diyorum. Bu aralar o kadar kötü ki işimİlk satırdaki duan için çok içten Amiiinnnnn diyorum
Allah herkese işyerinde huzur versin inşallah
Günaydın Kızlar
İyi haftalar
Haftasonu yine pek okuyamadım bir iki sayfa okuyup okuyup bırakıyorum ama öyle çok verimli olmuyor
Dün misafirim vardı oğlum da erken uyudu çok sevinmiştim işim yok kitap okuyacağım diye ama oğlum çığlık kıyamet uyandı sakinleştiremedik acile gittik kulak ve boğazda enfeksiyon varmış yutkunamıyor :2 saatlik uyku ile işe geldim İnşallah bugün ilaçlar etki gösterir de iyi olur
_meLinDa_ çok teşekkür ederim canım.
Kocaman AMİİİİN diyorum. Bu aralar o kadar kötü ki işimAyaklarım geri geri gidiyor.Geçen hafta hep alternatif şeyler araştırdım.Hayattaki en büyük pişmanlığım öğretmenlik okumamam olabilir mesela ama şartlar da öyle gerektirdi biraz
sen söyleyince biraz arastırma yaptım. neden se türk yazarların bunu iyi işleyemeyeceğini düşünüyorum. yabancı yazarlarda ise genelde çevirisi kötüydü ile karşılaştım."Eşcinsel Erkekler Yirmi Beş Tanıklık" bu biraz dikkatimi çekti. güzel bir şeye denk gelirsen bana söyle güzel kıs.kızlar sizden kitap tavsiyesi almak istiyorum, çok sesli bir grup olduğumuz için illa vardır bilen diye düşünüyorum
ben lgbti (lezbiyen-gay-biseksüel-transeksüel-interseks)bireylere ilişkin doyurucu bir kitap okumak istiyorum, bu konuya ilgim var, araştırmayı öğrenmeyi seviyorum bu konuda
cinsel yönelimlerin hepsi hakkında doyurucu bilgi içeren kitap var mıdır acaba? sadece lgbti ile de sınırlı değil mesela dün demiseksüel diye bi terim öğrendim, ilgimi çekti
Türkçeye çevrilmiş çok kaynak olacağını sanmıyorum gerçi
kitapçıya girmiş hoşuna gitmiş arka kapak yazısı almışcanım senin okuduğun kitap Kayıp Zamanın İzinde serisinin 6. kitabı
enişte keşke ilk kitabını alsaymış
ya da sana bahane, hayatım bu seri imiş, diğerlerini okuyayım sonra bunu okurum de
kitapçıya girmiş hoşuna gitmiş arka kapak yazısı almışaynen söyledim gitmiş serinin 6. kitabını almışın diğerlerini de al öyle okuyayım dedim ama sen benim hediyeme değer vermiyorsun dedi bunu oku söz alıcam diğerlerini dedi kaçarı yok okuyacağım artık
kızlar sizden kitap tavsiyesi almak istiyorum, çok sesli bir grup olduğumuz için illa vardır bilen diye düşünüyorum
ben lgbti (lezbiyen-gay-biseksüel-transeksüel-interseks)bireylere ilişkin doyurucu bir kitap okumak istiyorum, bu konuya ilgim var, araştırmayı öğrenmeyi seviyorum bu konuda
cinsel yönelimlerin hepsi hakkında doyurucu bilgi içeren kitap var mıdır acaba? sadece lgbti ile de sınırlı değil mesela dün demiseksüel diye bi terim öğrendim, ilgimi çekti
Türkçeye çevrilmiş çok kaynak olacağını sanmıyorum gerçi
Meriç Mekik canikomhangi yazardan bahsediyorsunuz filocuğum
Ben de alternatif arayışındayım ama alternatifim de yok gibi duruyor şimdilik.
Farklı alanlarda sınavlara girip sertifikalar edineceğim, alan değiştireceğim sanırım 2018 başı gibi. Ama o zamana kadar katlanmaya devam
İşe mutsuz gelmek, işini sevmemek çok kötü. Daha iyi olanaklarımız olur tez vakitlerde inşallah
Merhaba Kitapsever Baykuşlar...
Milim milim ilerlediğim kitabımda 152. sayfadayım.
Oğluna geçmiş olsun NİCK. Daha iyi mi?
Evet, seneye çıkacak.Bu sene yazıyor ve bir yandan da (bize yeni hikayeler çıkarmak üzere) yaşıyor.
Her sene bir kitap çıkmasına alışmıştık. Bu senenin boş geçmesi iyi olmadı ama sağlık olsun, bekleriz.
Kocaman AMİİİİN diyorum. Bu aralar o kadar kötü ki işimAyaklarım geri geri gidiyor.Geçen hafta hep alternatif şeyler araştırdım.Hayattaki en büyük pişmanlığım öğretmenlik okumamam olabilir mesela ama şartlar da öyle gerektirdi biraz
Çok geçmiş olsun canım.Nasıl oldu şimdi?
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.
Benim artık sektör değiştirmem zor ama belki birim değişikliği olur.Onun için de baya bi beklemem lazım. Önümüzdeki yıl bebek düşünüyorum. O zmaan biraz uzaklaşırım.
Sağolun kızlar gecemiz yine çok kötü geçti ağız yarasından dolayı bişi yiyip içemiyor ilaç içiremiyorum ki normalde ilaç sever içerdi. Bu akşam tekrar doktora götüreceğim ağız yarası için ekstra bişi verir belki ve ilaç yerine iğne mi alsam diye düşünüyorum.
Günaydınlar
Sağolun kızlar gecemiz yine çok kötü geçti ağız yarasından dolayı bişi yiyip içemiyor ilaç içiremiyorum ki normalde ilaç sever içerdi. Bu akşam tekrar doktora götüreceğim ağız yarası için ekstra bişi verir belki ve ilaç yerine iğne mi alsam diye düşünüyorum.
Eğer sektör değiştiremezsem benim de planım bu. Ücretsiz izinle falan en az bi 6 ay uzak kalırım bunlardan, o arada da belki başka bir iş çıkar önüme diyorum. Tabi o kadar uzatmak zorunda kalmadan önümüze güzel kapılar açılır inşallah.
Daha iyileşmedi mi kuzu ya kıyamam
ben de geçen bir karar aldım, burada mutsuzumBen de alternatif arayışındayım ama alternatifim de yok gibi duruyor şimdilik.
Farklı alanlarda sınavlara girip sertifikalar edineceğim, alan değiştireceğim sanırım 2018 başı gibi. Ama o zamana kadar katlanmaya devam
İşe mutsuz gelmek, işini sevmemek çok kötü. Daha iyi olanaklarımız olur tez vakitlerde inşallah
Eğer sektör değiştiremezsem benim de planım bu. Ücretsiz izinle falan en az bi 6 ay uzak kalırım bunlardan, o arada da belki başka bir iş çıkar önüme diyorum. Tabi o kadar uzatmak zorunda kalmadan önümüze güzel kapılar açılır inşallah.
Daha iyileşmedi mi kuzu ya kıyamam
6. hastalık mı acaba?
Amin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?