- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #12.241
Elimde yok şuan. Kaç sayfa? Pdf okuyabilirim kısaysaDamızlık Kızın Öyküsü tavsiye edeyim sana o halde
Sözde Kızlar sayfa 120
Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz, eski arkadaşlar nasılsınız
Bir takım hobiler edindim yine
o sebepten gündüz okumalarım azaldı biraz
Elimde yok şuan. Kaç sayfa? Pdf okuyabilirim kısaysa
O zaman direkt kitabı alayım ben. Önerin için teşekkür ederim400 sayfa vardır
Gül ve Avcı bitti. Şükür ki son 150 sayfa hızlandı ve kitap kendini okuttu. Fena halde distopya okumak istiyorum. Neye başlasam acaba
ben de distopya okumak istiyorum. Bu ada filmi olan kitap mi acaba. Konusu ne imisYeni kitabım ADA. Konusu çok ilgimi çekti inşallah iyi anlaşırız
Selam kizlar. Kitaplar havada ucusuyor. Hayranim cidden. Bense yorgun gunler geçiriyorum. Is yerinde eve gidince aunlari yapayim planlari eve gelince ise yigilip kalma. Saat daha 9 olmadi nasil uykum vsr..
ben de distopya okumak istiyorum. Bu ada filmi olan kitap mi acaba. Konusu ne imis
Bugün canımı sıkan bir şeyi paylaşmak istiyorum.Bir sayfa "kitaplar çok pahalı değil mi sizce de?" diye sormuş.Ben "pahalı değil" yazmıştım.Bazıları benim gibi düşünürken bazıları da pahalı olmalarından yakınmış.Bir kişi de yazmış ki "pahalı değil diyenler acaba ayda kaç kitap okuyor.Ben ayda 8 kitap okuyorum.Kitap başı 20 liradan ayda 160 lira eder.Bu yüzden çok pahalı."
Aslında canımı sıkmaya değmez ama bu durum canımı sıktı ve üstüme alındım.Ben kitapkurdu değilim.Ama kitap okumayı ve kitapları çoook seviyorum.Okul varken ve yorgunken okuyamıyorum.Çünkü kitaba odaklanamıyorum,onun büyülü dünyasına giremiyorum.Mesela eminim sizden çok daha az kitap okuyorumdur.
Bahsettiğim kişinin mantığına göre tanesi 1 liradan 100 kalem alsak 100 lira eder.O zaman kalemler de pahalı.
Yok bir günde bir kitabı bitirdiği oluyormuş da bilmem ne.Yazdıkları çok kitap okuyan birinin yazısına hiç benzemiyor ama.
Bir kitaba ne kadar emek veriliyor.O emeğe göre ucuz bile.
Gerçek bir okurun fiyat derdine düşeceğini sanmıyorum.Bence gerçek bir okur,gerekirse diğer ihtiyaçlarından kısıp da kitap alır.
Ben kitaba verdiğim paraya acımam.Çünkü onlar paha biçilemez!:)
Ohh be epey rahatladım!:)
Bugün canımı sıkan bir şeyi paylaşmak istiyorum.Bir sayfa "kitaplar çok pahalı değil mi sizce de?" diye sormuş.Ben "pahalı değil" yazmıştım.Bazıları benim gibi düşünürken bazıları da pahalı olmalarından yakınmış.Bir kişi de yazmış ki "pahalı değil diyenler acaba ayda kaç kitap okuyor.Ben ayda 8 kitap okuyorum.Kitap başı 20 liradan ayda 160 lira eder.Bu yüzden çok pahalı."
Aslında canımı sıkmaya değmez ama bu durum canımı sıktı ve üstüme alındım.Ben kitapkurdu değilim.Ama kitap okumayı ve kitapları çoook seviyorum.Okul varken ve yorgunken okuyamıyorum.Çünkü kitaba odaklanamıyorum,onun büyülü dünyasına giremiyorum.Mesela eminim sizden çok daha az kitap okuyorumdur.
Bahsettiğim kişinin mantığına göre tanesi 1 liradan 100 kalem alsak 100 lira eder.O zaman kalemler de pahalı.
Yok bir günde bir kitabı bitirdiği oluyormuş da bilmem ne.Yazdıkları çok kitap okuyan birinin yazısına hiç benzemiyor ama.
Bir kitaba ne kadar emek veriliyor.O emeğe göre ucuz bile.
Gerçek bir okurun fiyat derdine düşeceğini sanmıyorum.Bence gerçek bir okur,gerekirse diğer ihtiyaçlarından kısıp da kitap alır.
Ben kitaba verdiğim paraya acımam.Çünkü onlar paha biçilemez!:)
Ohh be epey rahatladım!:)
Merhaba Baykuşlar
Burnum yanıyor, boğazım acıyor, başım ağrıyor. Birkaç gündür böyleyim.Kitap falan da okuyamıyorum.
Meriç Mekik'in kitapları canım. Kendi hayatından yola çıkarak kurgulamış. Kendi başından geçenleri komik , eğlenceli, yer yer hüzünlü bir dil ile anlatıyor.
İlk kitap AHH KALBİM - İkinci kitap AL SANA AŞK
@yezdaasya tatlı telaşlar bunlar , her ne kadar yaşarken zor olsa da... Allah kolaylık versin. İçine sinsin inşallah her şey!
@suspushanimcim aramıza hoş geldiniz. Arkadaşlarımın da dediği gibi TUTUNAMAYANLAR'ı bu kış toplu halde okuduk.Bence şahane bir kitap
@Mehlikatun aramıza hoş geldiniz.
Ahmet Ümit çoook severim,Daha önce hiç okumadım bu yazarı. Ama bir şans vermeyi düşünüyorum
iyiyiz bebeğim sen nassınSözde Kızlar sayfa 120
Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz, eski arkadaşlar nasılsınız
Bir takım hobiler edindim yine
o sebepten gündüz okumalarım azaldı biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?