Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Metin Hara
Yol
222 deyim.
Gerçekten hızlı okunup ilerliyorum Cicoretti

Hedefim ay bitmeden kitabı bitirmek.

_meLinDa_ ağustos okuma listesi yaptın mı?

Ben de kitap siparişi verdim. Cumartesi alırım muhtemelen. Ağustos ayı okuma listemi haftasonu paylaşırım artık

Kim.neyi yazıyor hangi kitap

Kuzu eylulden sonra etkinliklerine bakıp gidebiliriz. Konsoloslukta ve bilgi de gitmistim ben senin için de doyurucu olur

Bayanlar iyi aksamlar.
Ya burda boyle bi topik olduguna cok swvindim.
Ben de kitap okumaya bayilirim.
Sizlere bi sorum olacak TUTUNAMAYNLAR okuyan var mi?
Yorumlarinizi alabilir miyim.
Bide okunacak kitaplar listesi var mi?
Sizleri takipteyim.

Hoşgeldiniz.
Tutunamayanlar için daha önce ortak okuma düzenlenmişti, birçok arkadaşımız o dönemde okudu. Ben dahil birkaç kişi daha var sanırım henüz okumadık. Kitap elimde var ama sakin bir kafayla sakin bir dönemde okumak istediğim için sürekli erteliyorum. Sanırım daha uzun bir süre de okuyamam.
Okunacak kitap listemiz yok, genelde doğaçlama olarak ortak okumalar denk geliyor kendi aramızda. Onun dışında kendi kütüphanemizde, zevkimize göre olan kitaplardan okuyoruz. Çok da keyifli sohbetimiz oluyor, her zaman bekleriz

Ben de yazlıkta çok kitap okuduğumda ananem hep "gözlerine yazık kızım" derdi. 4.75 numara bozuk zaten gözlerim, daha ne kadar yazık olacaksa
Sanırım büyüklerimiz kitap okumanın zevkini çok bilmiyorlar, onları kırmadan kendi bildiğimizi yapmak en güzeli

yaptım
körlük (baya bi kişi beraber okuyacağız)
golem ve cin ( DonukPudra ve loliss ile okuyacağız)
beyaz geceler ( __giz__ ile okuyacağız)
duruma göre bir şeyler daha ekleyeceğim ama daha karar vermedim

Bayanlar iyi aksamlar.
Ya burda boyle bi topik olduguna cok swvindim.
Ben de kitap okumaya bayilirim.
Sizlere bi sorum olacak TUTUNAMAYNLAR okuyan var mi?
Yorumlarinizi alabilir miyim.
Bide okunacak kitaplar listesi var mi?
Sizleri takipteyim.

hoş geldin
daimi olmanı dilerim
biz sanırım sonbahardaydı ( tam hatırlayamadım) tutunamayanlar ortak okuması yaptık
çok zor bir kitap ama bizler çok sevdik, kendi adıma en sevdiğim 10 kitap arasında yer alıyor

ailelerin kitap okuyan evladın yoluna taş koymasını hiç anlamıyorum
kitap okumak keyif veriyorsa kitap okursunuz, el işi keyif veriyorsa el işi yaparsınız, bu kişinin zevkine göre değişir
hoş geldin
Tarık Tufan çok severiz biz

günaydınlar güzel kadınlar
dün eşim Almanya'ya gitti, 4 gün yalnızım
canım __giz__ imin tavsiyesi ile Benim Çocuğum belgeselini izledim. Benim hiçbir zaman önyargım olmadı ama birazcık dahi önyargınız var ise lgbti bireylere karşı, bu belgesel bakış açınızı değiştirecek, yaşadıklarını bir de ailelerinin ağzından dinleyin derim. Çok tavsiye ediyorum lütfen izleyin

Onun dışında Kamelyalı Kadın okudum ama elektrik gitti, ben de attım kendimi dışarı, kahve içip kitabımı okudum, 145. sayfaya geldim, çok güzel gidiyor

bundan sonra her akşam doluyum
eşim gidince resmen paylaşılamıyorum
arkadaşlarımla görüşeceğim

Haklısın canım, Yıllardır öyle yaptım yine devam inşallah :)))

Hoşbuldum Eyvallah Gözelcan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…