- 12 Aralık 2011
- 933
- 2.567
- 333
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #12.201
Kim.neyi yazıyor hangi kitapMerhaba Kitapsever Baykuşlar...
Milim milim ilerlediğim kitabımda 152. sayfadayım.
Oğluna geçmiş olsun NİCK. Daha iyi mi?
Evet, seneye çıkacak.Bu sene yazıyor ve bir yandan da (bize yeni hikayeler çıkarmak üzere) yaşıyor.
Her sene bir kitap çıkmasına alışmıştık. Bu senenin boş geçmesi iyi olmadı ama sağlık olsun, bekleriz.
Kuzu eylulden sonra etkinliklerine bakıp gidebiliriz. Konsoloslukta ve bilgi de gitmistim ben senin için de doyurucu olurkızlar sizden kitap tavsiyesi almak istiyorum, çok sesli bir grup olduğumuz için illa vardır bilen diye düşünüyorum
ben lgbti (lezbiyen-gay-biseksüel-transeksüel-interseks)bireylere ilişkin doyurucu bir kitap okumak istiyorum, bu konuya ilgim var, araştırmayı öğrenmeyi seviyorum bu konuda
cinsel yönelimlerin hepsi hakkında doyurucu bilgi içeren kitap var mıdır acaba? sadece lgbti ile de sınırlı değil mesela dün demiseksüel diye bi terim öğrendim, ilgimi çekti
Türkçeye çevrilmiş çok kaynak olacağını sanmıyorum gerçi
süper olur bebeğim, gelirimKuzu eylulden sonra etkinliklerine bakıp gidebiliriz. Konsoloslukta ve bilgi de gitmistim ben senin için de doyurucu olur
Bayanlar iyi aksamlar.
Ya burda boyle bi topik olduguna cok swvindim.
Ben de kitap okumaya bayilirim.
Sizlere bi sorum olacak TUTUNAMAYNLAR okuyan var mi?
Yorumlarinizi alabilir miyim.
Bide okunacak kitaplar listesi var mi?
Sizleri takipteyim.
Okumakk, Kitaplarbu başlığı çok sevdim :))
Şuan, tatildeyim ve annemlerle birlikte anneme göre kitap okuyacağına al iki el işi yap kenara koy der
Ben yinede vazgecmedim bu sevdadan kardeşimden hediye "Tarık Tufan; Beni onlara verme" başldım bu sabah kıyılarda köşelerde
Bayanlar iyi aksamlar.
Ya burda boyle bi topik olduguna cok swvindim.
Ben de kitap okumaya bayilirim.
Sizlere bi sorum olacak TUTUNAMAYNLAR okuyan var mi?
Yorumlarinizi alabilir miyim.
Bide okunacak kitaplar listesi var mi?
Sizleri takipteyim.
ailelerin kitap okuyan evladın yoluna taş koymasını hiç anlamıyorumOkumakk, Kitaplarbu başlığı çok sevdim :))
Şuan, tatildeyim ve annemlerle birlikte anneme göre kitap okuyacağına al iki el işi yap kenara koy der
Ben yinede vazgecmedim bu sevdadan kardeşimden hediye "Tarık Tufan; Beni onlara verme" başldım bu sabah kıyılarda köşelerde
Haklısın canım, Yıllardır öyle yaptım yine devam inşallah :)))Ben de yazlıkta çok kitap okuduğumda ananem hep "gözlerine yazık kızım" derdi. 4.75 numara bozuk zaten gözlerim, daha ne kadar yazık olacaksa
Sanırım büyüklerimiz kitap okumanın zevkini çok bilmiyorlar, onları kırmadan kendi bildiğimizi yapmak en güzeli
Hoşbuldum Eyvallah Gözelcan :)))ailelerin kitap okuyan evladın yoluna taş koymasını hiç anlamıyorum
kitap okumak keyif veriyorsa kitap okursunuz, el işi keyif veriyorsa el işi yaparsınız, bu kişinin zevkine göre değişir
hoş geldin
Tarık Tufan çok severiz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?